Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Alcapone
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 Black
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Alcapone »

Macika írta:Ha elviszed máshoz (gondolom olyanhoz, aki nem NSU-val frissít) az nem gond. Ott nem számít, milyen PC van a telóban.
Amit írtak Neked, az csak arra vonatkozik, ha OTTHON, Te magadnak akarod frissíteni...
Igen, el akartam vinni haverhoz, ő ilyesmivel foglalkozik, végülis minden ami mobil. Itthon nem is akartam vele próbálkozni, de valszeg ezek után nem is fogok. Köszönöm a válaszod!! :)
inaddd
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97
Has thanked: 0

Nokia N97

Hozzászólás Szerző: inaddd »

Szevasztok!

Olyan problémám lenne, hogy bekapcsolom a telefont és beadja a szokásos fehér képernyőt egy NOKIA logoval és mást nem csinál. Hagytam gondolkodni kb30percig, akkucsere is volt, rádugtam töltőre úgyis mgpróbáltam bekapcsolni de semmi. Van ötletetek hogy mi lehet a probléma? vagy mehetek szervizbe? :weep: :? :? előre is kössz a választ!!!
További szép estét!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

inaddd írta:Szevasztok!

Olyan problémám lenne, hogy bekapcsolom a telefont és beadja a szokásos fehér képernyőt egy NOKIA logoval és mást nem csinál. Hagytam gondolkodni kb30percig, akkucsere is volt, rádugtam töltőre úgyis mgpróbáltam bekapcsolni de semmi. Van ötletetek hogy mi lehet a probléma? vagy mehetek szervizbe? :weep: :? :? előre is kössz a választ!!!
További szép estét!
Hard reset szerintem segítene rajta.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

inaddd írta:Szevasztok!

További szép estét!
Memóriakártya van benne? Ha igen, akkor vedd ki és úgy próbáld elindítani.
pilu01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71-Spica-SGS

Hozzászólás Szerző: pilu01 »

Macika írta:
bobyn958 írta:Hali! Az FM-transzmittert probálta már valaki kocsiba, rendkivül kiváncsi lennék milyen?
Attól függ, hol az antennád az autón, fémgőzölt-e az ablakod, stb-stb.
Nálam Fiatnál az első ülések környékéről hibátlan, zajmentes N85-N86-ról (az N97-nél még nem is próbáltam :)).
De számít, hogy közvetlenül a fejem fölött van az antenna és nincs fémgőzölt szélvédőm.

Az biztos, hogy - a jogszabályok miatt - annyira gyengére kell venni az adóteljesítményt, hogy 2 méterre már ne legyen fogható.
Nekem Fiat dubloba Frankón szól, Octaviaban, már nem annyira (ott nem a fejem felett van az antenna)!
Mostanába rámjött hogy koncertfilmeket nézek-halgatok! Baromi jó Metallica koncertre vezetni! :geek: :ugeek: :cool1: :cool3:
E71-Spica-SGS
Kép
inaddd
Újonc
Újonc

Kösz a gyors választ!
Hard resetet próbáltam, de semmi....
Memóriakártya nincs benne. Hmmmmm......
inaddd
Újonc
Újonc

:whaaa:
Sikerült!!!
Harmadszori hardreset-re sikerül beinditani a gépet :D
Kössz a segitséget még1x! :taps1:
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Kösz a sok választ alig várom, hogy kipróbáljam:)!! Létezik hogy nincs a telefonba olyan opció, hogy memoria ahol meg tom nézni a telo meg a kártya állapotát vagy csak én nem találom?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

bobyn958 írta:Kösz a sok választ alig várom, hogy kipróbáljam:)!! Létezik hogy nincs a telefonba olyan opció, hogy memoria ahol meg tom nézni a telo meg a kártya állapotát vagy csak én nem találom?
Az utóbbi. :)

Alkalmazások -> Iroda -> Fájlkezelő
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Kösz! Sose jöttem volna rá, n95-ön volt külön menüpont. Amenü animálást valaki probálta nekem nem megy, feltettem a pythonpower-t meg a Animation_Men_Plus progit fut is de valamiért nem csinálja az animálás. A C: a 73-ból 26 mega elég kevésnek mondhato, hogy tudok felszabaditani? Pedig direkt nem tettem rá semmit amit nem muszáj.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”