Igen, el akartam vinni haverhoz, ő ilyesmivel foglalkozik, végülis minden ami mobil. Itthon nem is akartam vele próbálkozni, de valszeg ezek után nem is fogok. Köszönöm a válaszod!!Macika írta:Ha elviszed máshoz (gondolom olyanhoz, aki nem NSU-val frissít) az nem gond. Ott nem számít, milyen PC van a telóban.
Amit írtak Neked, az csak arra vonatkozik, ha OTTHON, Te magadnak akarod frissíteni...
Nokia N97
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 Black
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
-
- Újonc
- Készüléktípus: n97
- Has thanked: 0
Nokia N97
Szevasztok!
Olyan problémám lenne, hogy bekapcsolom a telefont és beadja a szokásos fehér képernyőt egy NOKIA logoval és mást nem csinál. Hagytam gondolkodni kb30percig, akkucsere is volt, rádugtam töltőre úgyis mgpróbáltam bekapcsolni de semmi. Van ötletetek hogy mi lehet a probléma? vagy mehetek szervizbe? előre is kössz a választ!!!
További szép estét!
Olyan problémám lenne, hogy bekapcsolom a telefont és beadja a szokásos fehér képernyőt egy NOKIA logoval és mást nem csinál. Hagytam gondolkodni kb30percig, akkucsere is volt, rádugtam töltőre úgyis mgpróbáltam bekapcsolni de semmi. Van ötletetek hogy mi lehet a probléma? vagy mehetek szervizbe? előre is kössz a választ!!!
További szép estét!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Hard reset szerintem segítene rajta.inaddd írta:Szevasztok!
További szép estét!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Memóriakártya van benne? Ha igen, akkor vedd ki és úgy próbáld elindítani.inaddd írta:Szevasztok!
További szép estét!
- pilu01
- 1. szint
- Készüléktípus: E71-Spica-SGS
Nekem Fiat dubloba Frankón szól, Octaviaban, már nem annyira (ott nem a fejem felett van az antenna)!Macika írta:Attól függ, hol az antennád az autón, fémgőzölt-e az ablakod, stb-stb.bobyn958 írta:Hali! Az FM-transzmittert probálta már valaki kocsiba, rendkivül kiváncsi lennék milyen?
Nálam Fiatnál az első ülések környékéről hibátlan, zajmentes N85-N86-ról (az N97-nél még nem is próbáltam ).
De számít, hogy közvetlenül a fejem fölött van az antenna és nincs fémgőzölt szélvédőm.
Az biztos, hogy - a jogszabályok miatt - annyira gyengére kell venni az adóteljesítményt, hogy 2 méterre már ne legyen fogható.
Mostanába rámjött hogy koncertfilmeket nézek-halgatok! Baromi jó Metallica koncertre vezetni!
E71-Spica-SGS
-
- Újonc
Kösz a gyors választ!
Hard resetet próbáltam, de semmi....
Memóriakártya nincs benne. Hmmmmm......
Hard resetet próbáltam, de semmi....
Memóriakártya nincs benne. Hmmmmm......
-
- Újonc
Sikerült!!!
Harmadszori hardreset-re sikerül beinditani a gépet
Kössz a segitséget még1x!
- ManOnFire
- 1. szint
- Készüléktípus: N958G+N8DG
- Been thanked: 1 time
Kösz a sok választ alig várom, hogy kipróbáljam:)!! Létezik hogy nincs a telefonba olyan opció, hogy memoria ahol meg tom nézni a telo meg a kártya állapotát vagy csak én nem találom?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Az utóbbi.bobyn958 írta:Kösz a sok választ alig várom, hogy kipróbáljam:)!! Létezik hogy nincs a telefonba olyan opció, hogy memoria ahol meg tom nézni a telo meg a kártya állapotát vagy csak én nem találom?
Alkalmazások -> Iroda -> Fájlkezelő
- ManOnFire
- 1. szint
- Készüléktípus: N958G+N8DG
- Been thanked: 1 time
Kösz! Sose jöttem volna rá, n95-ön volt külön menüpont. Amenü animálást valaki probálta nekem nem megy, feltettem a pythonpower-t meg a Animation_Men_Plus progit fut is de valamiért nem csinálja az animálás. A C: a 73-ból 26 mega elég kevésnek mondhato, hogy tudok felszabaditani? Pedig direkt nem tettem rá semmit amit nem muszáj.