Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Damir »

Hali!
Macikának igértem, hogy összehozok egyet, ha megcsinálom, akkor közzéteszem itt is ;)
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Hali! Az FM-transzmittert probálta már valaki kocsiba, rendkivül kiváncsi lennék milyen?
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Extreme írta:szijasztok. látom még sok embernek probléma a fillejáccás. gondoltam segítek egy picit :D nekem a következő módszerrel sikerült jó minőségben akadásmentesen filmet néznem. szóval. első dolog ami kell hozzá az a Free Video Studio. letöltöd felrakod. elindítás után 4 opció jelenik meg. válasz a DVD & Videot. ott sok egyéb cucc van de a " Free Video to iPod and PSP Converter " opciót válaszd. megjelenő ablakban a "Browse" gombal berakod a filmet, kiválasztod hogy hova mentse a kész fájlt, "Devices" ( bal alsó sarok ) kiválasztod az "MP4 Mobile Phones"-t a legördülő menüből utána mellette beállítod a "High Resolution ( MPEG4 , 25 fps , 640x360 , 1Mit , AAC - 192kBIt )" -re.majd egy határozzot mozdulattal a convert gombra. ( itt jegyezném meg h eléggé gyors convertálóról van szó. egy film kb 7-9 perc. ami más konvertálóval 28-30 ). a kész filmet felmásolod a gyönyörű n97-es készülékedre és élvezheted a frissen gyúrt tészta ízét :D. az egész metódus kb 15 perc. szerintem enyit megér 1 film ;)
Uhhh! Ez most komoly, hogy egy teljes film (masfel ora?) csak 7-9 perc?! :whaaa: En eddig a FormatFactory nevezetu progit hasznaltam. Nagyon popec, rengeteg formatumot ismer (ahogy manapsag mar mindegyik ilyen cucc), es van is benne egy elore legyartott N97 high quality profil. Viszont a konvertalasi ido eleg hosszu (nem is tudom, de egy masfel ora film biztos van vagy egy ora korul). Konfig: Acer Aspire 5535
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

Damir88 írta:Hali!
Macikának igértem, hogy összehozok egyet, ha megcsinálom, akkor közzéteszem itt is ;)

Nagyon várjuk :D
Rom: NG1
gyugyobacsi76
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 white v20
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gyugyobacsi76 »

Damir88 írta:Hali!
ha sikerül, és közzéteszed: huge THX!!!

ami az fm transzmittert illeti: gyenge minőséget közvetít, és csak 2 méter a hatótáv. Nekem a kocsiban az anyósülésről borzasztóan sistergős...
elég sz@rul nézel ki! ISZOL TE RENDESEN?
Alcapone
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 Black

Hozzászólás Szerző: Alcapone »

bobyn958 írta:Hali! Az FM-transzmittert probálta már valaki kocsiba, rendkivül kiváncsi lennék milyen?
Próbáltam kocsiban. A telón beállítod a frekvenciát, amire sugározni szeretnél, majd a rádión is ugyan azt. Kiírja a rádió, hogy Nokia!! :taps2: Utána elindítod a telón a zenelejátszót, és már megy is a dolog. Utána már csak annyi a dolgod, hogy a zenelejátszóval irányítod a dolgot.
Viszont annyit hozzátennék, hogy nekem elég közel kellett tenni a telót a rádióhoz. Bár véleményem szerint, ez a rádióm hibája, mert már régi és a sima FM adókat is nehezen találja, szóval ezzel sztem nem lesz gond. Szóval király a kütyü, működik rendesen, használd nyugodtan. ;)
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

bobyn958 írta:Hali! Az FM-transzmittert probálta már valaki kocsiba, rendkivül kiváncsi lennék milyen?
En probaltam mar. Habar sok vajtfulu szerint nem eleg hi-fi minoseg, nekem/szerintem boven megfelel a celnak. Viszont ha kozben navigalsz OVI MAPS-szal, akkor eleg idegesito, amikor a szam kozbe beleugat a hang ... (habar gondolom ez kikapcsolhato a navigacional. Nem melyultem el a temaban egyelore).
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Alcapone
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 Black

Hozzászólás Szerző: Alcapone »

axlfsi írta:Habar sok vajtfulu szerint nem eleg hi-fi minoseg, nekem/szerintem boven megfelel a celnak. Viszont ha kozben navigalsz OVI MAPS-szal, akkor eleg idegesito, amikor a szam kozbe beleugat a hang ... (habar gondolom ez kikapcsolhato a navigacional. Nem melyultem el a temaban egyelore).
Jah, sztem is frankó. Ha navigálsz simán le lehet venni a hangot és akkor nem "pofázik".
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Alcapone írta:Na lesz itt még akkor egy kis hajcihő, mikor viszem szoftvert frissíteni..
Ha elviszed máshoz (gondolom olyanhoz, aki nem NSU-val frissít) az nem gond. Ott nem számít, milyen PC van a telóban.
Amit írtak Neked, az csak arra vonatkozik, ha OTTHON, Te magadnak akarod frissíteni...
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Attól függ, hol az antennád az autón, fémgőzölt-e az ablakod, stb-stb.
Nálam Fiatnál az első ülések környékéről hibátlan, zajmentes N85-N86-ról (az N97-nél még nem is próbáltam :)).
De számít, hogy közvetlenül a fejem fölött van az antenna és nincs fémgőzölt szélvédőm.

Az biztos, hogy - a jogszabályok miatt - annyira gyengére kell venni az adóteljesítményt, hogy 2 méterre már ne legyen fogható.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”