Így van ahogy nylacika mondja! Megtalálhatók rajta a magyar ékezetes karakterek is szép kék betűkkel.nylacika írta:Kicsi kék betűkkel tajta vannak az ékezetes karakterek.Alcapone írta:Igen, köszi. De ettől még nem tudom a billentyűzet milyen.cecinho írta:Rendesen olyan, mintha bemennél egy magyar Nokia mintaboltba és ott megvennéd a készüléket --> tehát magyar piacra tervezett és készített készülékről van szó, nem pedig külföldről behozott termékről
Nokia N97
- cecinho
- 2. szint
- Készüléktípus: N97 Black
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
SGS2
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 Black
- Has thanked: 1 time
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem akkor úgy tűnik, hogy nem magyar billentyűzetes van. Pedig mikor nézegettem a telót biztos ezt szerettem volna, de vhogy nem tűnt fel nekem, hogy ilyen is lehet. Végülis nem zavar, csak mostmár maga a tudat, hogy nekem nem olyan van. Viszont, ha jól sejtem, akkor az, hogy nekem nem magyar billentyűzetem van, az pusztán abban "hátrány", hogy nincsenek rajta kékkel az ékezetes betűk?! Mert másban elvileg nem szabad, hogy különbözzön...
Nekem akkor úgy tűnik, hogy nem magyar billentyűzetes van. Pedig mikor nézegettem a telót biztos ezt szerettem volna, de vhogy nem tűnt fel nekem, hogy ilyen is lehet. Végülis nem zavar, csak mostmár maga a tudat, hogy nekem nem olyan van. Viszont, ha jól sejtem, akkor az, hogy nekem nem magyar billentyűzetem van, az pusztán abban "hátrány", hogy nincsenek rajta kékkel az ékezetes betűk?! Mert másban elvileg nem szabad, hogy különbözzön...
- Extreme
- 1. szint
- Készüléktípus: hTC Desire HD
szijasztok. látom még sok embernek probléma a fillejáccás. gondoltam segítek egy picit nekem a következő módszerrel sikerült jó minőségben akadásmentesen filmet néznem. szóval. első dolog ami kell hozzá az a Free Video Studio. letöltöd felrakod. elindítás után 4 opció jelenik meg. válasz a DVD & Videot. ott sok egyéb cucc van de a " Free Video to iPod and PSP Converter " opciót válaszd. megjelenő ablakban a "Browse" gombal berakod a filmet, kiválasztod hogy hova mentse a kész fájlt, "Devices" ( bal alsó sarok ) kiválasztod az "MP4 Mobile Phones"-t a legördülő menüből utána mellette beállítod a "High Resolution ( MPEG4 , 25 fps , 640x360 , 1Mit , AAC - 192kBIt )" -re.majd egy határozzot mozdulattal a convert gombra. ( itt jegyezném meg h eléggé gyors convertálóról van szó. egy film kb 7-9 perc. ami más konvertálóval 28-30 ). a kész filmet felmásolod a gyönyörű n97-es készülékedre és élvezheted a frissen gyúrt tészta ízét . az egész metódus kb 15 perc. szerintem enyit megér 1 film
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Mag a garid sem Nokia gari, hanem bolti. Valőszínűleg.Alcapone írta:Köszönöm szépen a válaszokat!
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
még abban fog különbözni, ha szoftvert frissítesz, nem lesz benne magyar nyelv, kivéve, ha átírod előtte a product kódot.Alcapone írta:Köszönöm szépen a válaszokat! Mert másban elvileg nem szabad, hogy különbözzön...
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 Black
- Has thanked: 1 time
Aaaaaaaaaaaa, ezt nem is gondoltam! Na lesz itt még akkor egy kis hajcihő, mikor viszem szoftvert frissíteni.. Meglátom, remélem jól jövök ki belőle. Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy mit olvastam már itt régebben, ha átírjuk a PC-t, de asszem nincs gond belőle igaz? Most a garanciát nem veszem figyelembe, mert azt majd megoldja haver, ha gond lesz. De más negatívumom nincs belőle igaz?moco írta:még abban fog különbözni, ha szoftvert frissítesz, nem lesz benne magyar nyelv, kivéve, ha átírod előtte a product kódot.
Igen, mondjuk azt eleve én kértem. Mármint nem azt, hogy ne Nokia garos legyen, hanem azt hogy olcsóbb. Azaz vállaltam, hogy egy év garos lesz a teló, cserébe kevesebbe kerül. Viszont akkor még azt nem tudtam, hogy nem is lesz "magyar telóm".nylacika írta:Mag a garid sem Nokia gari, hanem bolti. Valőszínűleg.
Köszi a válaszokat!
Korábban írtam, hogy akadozik a GPS. Na szóval, valahol olvastam, de már meg nem mondom hogy hol de az a lényeg, ha minden témát letörlök, csak a gyári témákat hagyon fent, akkor teljesen jól működik!!!!! Legalábbis az enyém így jó lett!!!!! Az OVI MAPS-al, és a GARMINNAL teljesen jól működik!!! Az NDRIVE-ot nem próbáltam.Ne kérdezzétek mi lehet az összefüggés a témák, és a GPS között.zola- írta:OKÉ-De nincs semmi baja a telónak! Igazából nincs miért kicserélni az antennát, mert attól jól működik.Ha cserélni kéne akkor inkább a GPS-t cseéltetném ki, mert az tényleg hulladék!!!! Akadozik, megtorpan..... De állítólag mind ilyen.........
- gyugyobacsi76
- Újonc
- Készüléktípus: n97 white v20
Hölgyek, Urak!
Szeretnék kipróbálni egy jól megfőzött ROM-ot n97-en. Találtam 2-3 különbözőt perzsa és indiai oldalakon... Na ezeket nem mertem feltenni, ha másért nem, mert biztos, hogy olyan langpack van bennük, ami nem tartalmazza a magyar nyelvet. Nincs kedeve valakinek (nálam sokkal hozzáértőbb embernek) főzőcskézni?
Ha lenne egy pár, szívesen nyitnék egy új témát, belinkelném a hozzávalókat, és fordítanék egy teljes telepítési útmutatót...
Előre is köszönöm
Szeretnék kipróbálni egy jól megfőzött ROM-ot n97-en. Találtam 2-3 különbözőt perzsa és indiai oldalakon... Na ezeket nem mertem feltenni, ha másért nem, mert biztos, hogy olyan langpack van bennük, ami nem tartalmazza a magyar nyelvet. Nincs kedeve valakinek (nálam sokkal hozzáértőbb embernek) főzőcskézni?
Ha lenne egy pár, szívesen nyitnék egy új témát, belinkelném a hozzávalókat, és fordítanék egy teljes telepítési útmutatót...
Előre is köszönöm
elég sz@rul nézel ki! ISZOL TE RENDESEN?
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Engem is erdekel a tema!gyugyobacsi76 írta:Hölgyek, Urak!
Előre is köszönöm
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Én is szívesen kipróbálnék ilyen romot ha valaki csinálna. 5800-ra és N97 mini-re van egy pár.
Megoldható lenne N97-nél a téma áttünéses rom is?
Megoldható lenne N97-nél a téma áttünéses rom is?
Rom: NG1