Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Alcapone
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 Black
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Alcapone »

tobiasv írta:Hát nem tudom hogy akarsz telót venni, ha csak a külső alapján döntenél az n97 mellett :hmm2:
Hoppá, félreértés volt. :) Mikor megvettem az N97-et, annak rendesen utánajártam, hogy miket tud, milyen paraméterei vannak, miket írogatnak róla az emberek, fórumokon, teszteken. Azt nem külsőre választottam egyáltalán!! Még csak az kéne.. :D
Amit írtam, arra írtam, hogy nézegettem most más telókat is, de csak külsőre jelenleg, meg pár Youtube-os vidit, ha már ennyire szidják az N97-et és igazából, ha most csak a külsőt nézzük, nekem nem jönnek be. És most tényleg csak azt néztem, mert még nem akarok telót váltani... :idea:
nsee írta:Ami meglep írják itt a fórumon többen is, hogy semmi gondjuk a telóval.
Mások meg panaszáradattal fordulnak a szervizhez, fórumhoz segítségért. A gyanúm talán beigazolódik egyszer, hogy vannak programok amelyek összeakadnak
(de erről nem sokat olvastam), amitől betegeskedik :hmm2: pl újraindulgat stb...
Hát igen, ebben is lehet vmi. De ez sajnos még mindig rejtély.
Macika írta:Ha neked a WM a megfelelő mobiltelefon-oprendszer, akkor rajta! :)
Ezzel azt akarod mondani, hogy Neked nem az? :) Mi a véleményed róla? Érdekel ez is, mert ahogy olvasgattam régebbről a hozzászólásaid, hozzáértő személy lehetsz. :)
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

axlfsi írta:Nalam mindenkepp nyero...... az sem erdekel h esetleg at kell konvertalnom a filmet divx-bol mp4-be, ha eppen vmit meg akarok nezni rajta. A keves memoria talan a leginkabb tud zavaro lenni, de ezt is meg lehet szokni; egyszeruen nem kell 67ezer alkalmazast egyidoben futtatni es nem lesz semmi problema...
Majd az uj symbianra kivancsi leszek, addig biztos marad a kicsike - Samu ide, HTC oda ...
Korábban kérdeztem, de nem kaptam választ, az új sw nem oldotta meg ezt a filmlejátszási akadályt?
Alcapone írta:
Macika írta:Ha neked a WM a megfelelő mobiltelefon-oprendszer, akkor rajta! :)
Ezzel azt akarod mondani, hogy Neked nem az? :) Mi a véleményed róla? Érdekel ez is, mert ahogy olvasgattam régebbről a hozzászólásaid, hozzáértő személy lehetsz. :)
Abban biztos lehetsz, nem kicsit hozzáértő! ;)
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Hali! Ngage-el mi a helyzet? Szoftverfrissitö alkalmazás letöltött 1et de nem tok semmivel se játszani?! Távolsáméröre senki se tudja a választ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ManOnFire 2010-02-26 pén. 12:56:36-kor.
lexjani
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia n97 mini
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: lexjani »

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert nagy dilemmában vagyok és nem tudok dönteni!
Telefonváltás előtt állok!Le akarom cserélni a Nokia e66-os telómat egy jobb m ultimédiás telefonra.
Kinéztem magamnak:
Nokia n97 mini-t
Nokia X6-ot
Samsung omnia 2-őt
A samsungtól félek mert nagyon régóta csak Nokiám volt és félek a márkaváltástól.
Mit hallottatok ezek közül melyik a legjobb melyik lenne a legjobb választás.
A nokiák mellett az a legnagyobb érv hogy 2 év gyártói garit adnak még a samsungra csak 1 év jár.
Kérlek segítsetek!

Előre is köszönöm!
Chamcsy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC One X

Hozzászólás Szerző: Chamcsy »

Sziasztok, már több mint fél éve használok N97-et minden nap és szinte minden funkcióját és úgy gondolom, hogy rájöttem valami "turpisságra". Az első 4-5 hónapban olyan sim kártyával használtam a telefont amin nem volt semmilyen internet előfizetés (sőt le is volt tiltva ez a funkció) és csakis wifin interneteztem. Most az utóbbi néhány hétben új sim kártyám lett amin már van internet előfizetés, és valami nagy különbséget vettem észre. Az első hónapokban semmi, ismétlem semmi problémám nem volt a telefonnal, nem volt újraindulgatás és semmi ilyesmi hiba amit itt jeleztek a felhasználók a fórumon. Most amióta a netes simmel használom és interneteznék rajta sűrűbben egyfolytában újraindulgat, sokkal lassabb és instabilabb. Nem tudom, hogy van-e valami összefüggés a kettő között, de ha ez tényleg így van akkor elég nagy probléma, hogy egy elméletileg internetezésre kitalált telefon pont attól válik instabillá. Nem mondom, hogy ez 100%-ig biztos, csak a saját tapasztalataimat írtam le.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Chamcsy írta:Sziasztok, már több mint fél éve használok N97-et minden nap és szinte minden funkcióját és úgy gondolom, hogy rájöttem valami "turpisságra". Az első 4-5 hónapban olyan sim kártyával használtam a telefont amin nem volt semmilyen internet előfizetés (sőt le is volt tiltva ez a funkció) és csakis wifin interneteztem. Most az utóbbi néhány hétben új sim kártyám lett amin már van internet előfizetés, és valami nagy különbséget vettem észre. Az első hónapokban semmi, ismétlem semmi problémám nem volt a telefonnal, nem volt újraindulgatás és semmi ilyesmi hiba amit itt jeleztek a felhasználók a fórumon. Most amióta a netes simmel használom és interneteznék rajta sűrűbben egyfolytában újraindulgat, sokkal lassabb és instabilabb. Nem tudom, hogy van-e valami összefüggés a kettő között, de ha ez tényleg így van akkor elég nagy probléma, hogy egy elméletileg internetezésre kitalált telefon pont attól válik instabillá. Nem mondom, hogy ez 100%-ig biztos, csak a saját tapasztalataimat írtam le.
Melyik szolgáltató? (talán, hangsúlyozom talán, ki lehet kerülni ezt a jelenséget a visszajelzések után)
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Chamcsy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC One X

Hozzászólás Szerző: Chamcsy »

nsee írta:
Chamcsy írta:Sziasztok, már több mint fél éve használok N97-et minden nap és szinte minden funkcióját és úgy gondolom, hogy rájöttem valami "turpisságra". Az első 4-5 hónapban olyan sim kártyával használtam a telefont amin nem volt semmilyen internet előfizetés (sőt le is volt tiltva ez a funkció) és csakis wifin interneteztem. Most az utóbbi néhány hétben új sim kártyám lett amin már van internet előfizetés, és valami nagy különbséget vettem észre. Az első hónapokban semmi, ismétlem semmi problémám nem volt a telefonnal, nem volt újraindulgatás és semmi ilyesmi hiba amit itt jeleztek a felhasználók a fórumon. Most amióta a netes simmel használom és interneteznék rajta sűrűbben egyfolytában újraindulgat, sokkal lassabb és instabilabb. Nem tudom, hogy van-e valami összefüggés a kettő között, de ha ez tényleg így van akkor elég nagy probléma, hogy egy elméletileg internetezésre kitalált telefon pont attól válik instabillá. Nem mondom, hogy ez 100%-ig biztos, csak a saját tapasztalataimat írtam le.
Melyik szolgáltató? (talán, hangsúlyozom talán, ki lehet kerülni ezt a jelenséget a visszajelzések után)
A T-s szolgáltatóról van szó.
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Chamcsy írta:
nsee írta:
A T-s szolgáltatóról van szó.

Szerintem semmi koze hozza, ertsd. nincs osszefugges (en is T-s vagyok es a legujabb fw-el meg EGYSZER sem indult ujra a telefon - korabban naponta tobbszor is).
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
axlfsi
2. szint
2. szint

tobiasv írta: Én valószínűleg 14 év Nokia után váltok vagy omniaII. vagy Htc HD2!!!!!!!!
Pénztárcafüggő
De gyerekek! Ne feledjetek mar, hogy ez KET KULONBOZO kategoria. Nagyon nem lehet egy lapon emliteni ezt a ket telefont. Nem kerdes h mindenben veri a Nokiat egy HTC HD2 ... ahogy arban is :sly:
axlfsi
2. szint
2. szint

nsee írta:Korábban kérdeztem, de nem kaptam választ, az új sw nem oldotta meg ezt a filmlejátszási akadályt?
Nem oldotta meg.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”