Hoppá, félreértés volt. Mikor megvettem az N97-et, annak rendesen utánajártam, hogy miket tud, milyen paraméterei vannak, miket írogatnak róla az emberek, fórumokon, teszteken. Azt nem külsőre választottam egyáltalán!! Még csak az kéne..tobiasv írta:Hát nem tudom hogy akarsz telót venni, ha csak a külső alapján döntenél az n97 mellett
Amit írtam, arra írtam, hogy nézegettem most más telókat is, de csak külsőre jelenleg, meg pár Youtube-os vidit, ha már ennyire szidják az N97-et és igazából, ha most csak a külsőt nézzük, nekem nem jönnek be. És most tényleg csak azt néztem, mert még nem akarok telót váltani...
Hát igen, ebben is lehet vmi. De ez sajnos még mindig rejtély.nsee írta:Ami meglep írják itt a fórumon többen is, hogy semmi gondjuk a telóval.
Mások meg panaszáradattal fordulnak a szervizhez, fórumhoz segítségért. A gyanúm talán beigazolódik egyszer, hogy vannak programok amelyek összeakadnak
(de erről nem sokat olvastam), amitől betegeskedik pl újraindulgat stb...
Ezzel azt akarod mondani, hogy Neked nem az? Mi a véleményed róla? Érdekel ez is, mert ahogy olvasgattam régebbről a hozzászólásaid, hozzáértő személy lehetsz.Macika írta:Ha neked a WM a megfelelő mobiltelefon-oprendszer, akkor rajta!