Nokia N73

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Thomas
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 30 times
Been thanked: 5 times

Re: Nokia N73

Hozzászólás Szerző: Thomas »

potter55 írta:
Thomas írta:Csákesz! :D Tud valaki nekem segíteni? Ram felszabadításban,és telefon gyorsításban. Lehetséges ilyen manőver a telón? :hmm2:
A legújabb szoftverben kb 20 MB a RAM.
Én egy újraindítással szoktam ezt megoldani, akkor szabadul fel, amikor már lassul a telefon (3-4 naponta).
De lehet egy taskman programmal kilőni azokat a dolgokat amiket nem használsz.
Taskman is van és ki kapcsolni is ki szoktam úgy ahogy írta (írtad). Képeket mégis nyögvenyelősen indítja el. Ha tegyük fel heckelt lenne akkor gyári csengő hangokat kitörölném akkor történne valami? :hmm2: :hmm2:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Thomas írta: Taskman is van és ki kapcsolni is ki szoktam úgy ahogy írta (írtad). Képeket mégis nyögvenyelősen indítja el. Ha tegyük fel heckelt lenne akkor gyári csengő hangokat kitörölném akkor történne valami? :hmm2: :hmm2:
A képeket nekem is úgy indítja, de ha már belépett utána már jó.
Azokat akkor se tudod törölni, mert a szoftver része, így azokat jobb nem törölni. De szerintem ha törölnéd akkor se történne semmi vagyis nem lenne jobb a RAM fogyasztása.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Thomas
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 30 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Thomas »

potter55 írta:
Thomas írta: Taskman is van és ki kapcsolni is ki szoktam úgy ahogy írta (írtad). Képeket mégis nyögvenyelősen indítja el. Ha tegyük fel heckelt lenne akkor gyári csengő hangokat kitörölném akkor történne valami? :hmm2: :hmm2:
A képeket nekem is úgy indítja, de ha már belépett utána már jó.
Azokat akkor se tudod törölni, mert a szoftver része, így azokat jobb nem törölni. De szerintem ha törölnéd akkor se történne semmi vagyis nem lenne jobb a RAM fogyasztása.
KOSZI!!!!!!!!! :D :D :D
tybee85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N73
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tybee85 »

Sziasztok!

Kérdésem volna... az N73-on alapból 3.8...-as Quick office van, ezt lehetne upgradelni? Mert jó lenne egy újabb, gondolom fejlettebb, mint a régi, azért nem ártana ha tudnám szerkeszteni a doksikat.
Ugyanez a kérdés vonatkozik a Nokia maps-re is, lehet frissíteni? Illetve el lehet érni, hogy offline lehessen használni térképeket? Jelenleg semmit sem mutat :sly:

Üdv!
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

tybee85 írta:Sziasztok!

Kérdésem volna... az N73-on alapból 3.8...-as Quick office van, ezt lehetne upgradelni? Mert jó lenne egy újabb, gondolom fejlettebb, mint a régi, azért nem ártana ha tudnám szerkeszteni a doksikat.
Ugyanez a kérdés vonatkozik a Nokia maps-re is, lehet frissíteni? Illetve el lehet érni, hogy offline lehessen használni térképeket? Jelenleg semmit sem mutat :sly:

Üdv!
Quicoffice van a letöltések közt csak írd be a kereséshez hogy office. Nokia Maps nem hiszem hogy menni fog mivel ez egy PreFP1es készülék és erre csakis 1es Nokia maps megy, ebből meg nincs okosított verzió csak fizetős (elvileg ingyenes lesz minden készüléken de a túl régiekre szerintem nem lesz semmi). A többi progi ami a GPS fórumban találsz menni fog.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
tybee85
Újonc
Újonc

A Quickoffice-t néztem már, de nem engedi feltelepíteni vmiért, próbálkozzak többel is, hátha működik vmelyik, mert én azt hiszem a legújabbat próbáltam feltenni...
tenerati
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tenerati »

potter55 írta:
tenerati írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A telefonom véletlenszerűen kikapcsol. Visszakapcsolni csak az akksi ki-be módszerrel lehet, ugyanis nem reagál a bekapcs gombra. Ha van valakinek ötlete kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm.
Lehet valami bezavar neki.
Próbáld ki memóriakártya nélkül és ha utána is ezt csinálja akkor formázd le a telefont, de előtte mentsd le ami kell.
De ha nem csinálja akkor elég csak a memóriakártyát leformázni szerintem.
Köszi a tippet, de kiderült, hogy a bekapcs gomb szarakodott. Kiiktattam, azóta jó( kivéve, hogy most nem lehet kikapcsolni. fúrtam a tetejére egy 2-es lukat és kis csavarhúzóval az érintkezőket rövidrezárva lehet kapcsolni. ez aztán a sunfi-tuning, de működik ;)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tenerati írta: Köszi a tippet, de kiderült, hogy a bekapcs gomb szarakodott. Kiiktattam, azóta jó( kivéve, hogy most nem lehet kikapcsolni. fúrtam a tetejére egy 2-es lukat és kis csavarhúzóval az érintkezőket rövidrezárva lehet kapcsolni. ez aztán a sunfi-tuning, de működik ;)
Ez már tényleg az. :D A magyar ember mire nem képes, hogy működjön a telefont. :D
De az a lényeg, hogy működik.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

tybee85 írta:A Quickoffice-t néztem már, de nem engedi feltelepíteni vmiért, próbálkozzak többel is, hátha működik vmelyik, mert én azt hiszem a legújabbat próbáltam feltenni...
Én ezt használom
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
tybee85
Újonc
Újonc

Köszönöm!
Ez működik!!!
Vkinek vmi tippje arra, hogy miért is fagyogathat a teló. Még nem vagyok 100%-ig bizonyos, de úgy sejtem, hogy amikor vmiféle fájlkezelőt teszek fel rá, akkor csinálja... lehetséges ez? Pedig az X-plore-ból is már nem a crackelt verziót, hanem a visszaszámolóst tettem fel, és mégis, főleg telefonhívás közben, ha a vállamhoz szorítom, és benyomódik a média gomb v. vmelyik másik...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”