Nokia N73

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
davidevics
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 8800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N73

Hozzászólás Szerző: davidevics »

Janga írta:Sziasztok!
Most frissítettem a telóm szoftverét 4.0.....akárhányas és minden alkalommal mikor elindítom a mobilt elindul a zenelejátszó is. Mit csináljak vele hogy ezt abbahagyja mert sztem elég idegesítő?
Megnyitod és kikapcsolod, ennyi. mindegyiken ez van!
tenerati
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N73

Hozzászólás Szerző: tenerati »

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A telefonom véletlenszerűen kikapcsol. Visszakapcsolni csak az akksi ki-be módszerrel lehet, ugyanis nem reagál a bekapcs gombra. Ha van valakinek ötlete kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tenerati írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A telefonom véletlenszerűen kikapcsol. Visszakapcsolni csak az akksi ki-be módszerrel lehet, ugyanis nem reagál a bekapcs gombra. Ha van valakinek ötlete kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm.
Lehet valami bezavar neki.
Próbáld ki memóriakártya nélkül és ha utána is ezt csinálja akkor formázd le a telefont, de előtte mentsd le ami kell.
De ha nem csinálja akkor elég csak a memóriakártyát leformázni szerintem.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
kontam
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: kontam »

Sziasztok!
Szoftverfrissítés után az új szoftveren nincsen rajta minden Effect hang! :whaaa: :whaaa: :roll: :!: :whaaa:
Valakinek nincsennek ilyen hangok?
Üdv
tybee85
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tybee85 »

Sziasztok!

Újdonsült N73 tulaj vagyok, használtan vettem a készüléket, és ahogy nyomkorászom már 2 napja, többször is újraindult, elsősorban telefonálás közben, ha véletlenül benyomtam a média gombot, vagy a média és a hangszoró gombot egymás után, nem direktbe nyomkorásztam ezeket, csak benyomódtak...
Csináltam egy hard resetet és amikor újraindult a teló, írta, hogy van vmi veszélyes? kártékony? program a memóriakártyán... akkor reflexből formáztam a kártyát és még egy hard reset, most úgy néz ki, ne indulgat újra... lehet, hogy a program okozott vmi problémát, az indítgatta újra a telót?

Üdv!
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

tybee85 írta:Sziasztok!

Újdonsült N73 tulaj vagyok, használtan vettem a készüléket, és ahogy nyomkorászom már 2 napja, többször is újraindult, elsősorban telefonálás közben, ha véletlenül benyomtam a média gombot, vagy a média és a hangszoró gombot egymás után, nem direktbe nyomkorásztam ezeket, csak benyomódtak...
Csináltam egy hard resetet és amikor újraindult a teló, írta, hogy van vmi veszélyes? kártékony? program a memóriakártyán... akkor reflexből formáztam a kártyát és még egy hard reset, most úgy néz ki, ne indulgat újra... lehet, hogy a program okozott vmi problémát, az indítgatta újra a telót?

Üdv!
A formazas mindig jot tesz.igen lehet voltak olyan fajlok, program maradvanyok esetleg programok amik bezavarhattak.
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
tybee85
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tybee85 »

Azóta nem fagyott le, remélem, most teszt következik pár napig... kérédezném még:
Mennyire szükséges antivirust felrakni telefonra, az az ilyen jellegű problémákon segíthet?
Honnan tudjam, hogy egy progi megbízható? Mindegyiknélk szinte kiírja, hogy ne biztonságos...
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

tybee85 írta:Azóta nem fagyott le, remélem, most teszt következik pár napig... kérédezném még:
Mennyire szükséges antivirust felrakni telefonra, az az ilyen jellegű problémákon segíthet?
Honnan tudjam, hogy egy progi megbízható? Mindegyiknélk szinte kiírja, hogy ne biztonságos...
Olvasd el a GYIK-et! Antivírus nem kell.
Thomas
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 30 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Thomas »

Csákesz! :D Tud valaki nekem segíteni? Ram felszabadításban,és telefon gyorsításban. Lehetséges ilyen manőver a telón? :hmm2:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Thomas írta:Csákesz! :D Tud valaki nekem segíteni? Ram felszabadításban,és telefon gyorsításban. Lehetséges ilyen manőver a telón? :hmm2:
A legújabb szoftverben kb 20 MB a RAM.
Én egy újraindítással szoktam ezt megoldani, akkor szabadul fel, amikor már lassul a telefon (3-4 naponta).
De lehet egy taskman programmal kilőni azokat a dolgokat amiket nem használsz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”