Más : Lehet valahogy szerkeszteni, hogy milyen hírek legyenek ott a kezdőlapon, amit lehet lefele görgetni ?
Nem válaszol senki ???felixo írta:Csak én vagyok láma, vagy tényleg nincs benne google kereső ????
Más : Lehet valahogy szerkeszteni, hogy milyen hírek legyenek ott a kezdőlapon, amit lehet lefele görgetni ?
Ha beírok valamit legfelül a keresőbe, mikor kidobja a találatokat, ott azt írja, hogy powered by google.felixo írta:Csak én vagyok láma, vagy tényleg nincs benne google kereső ????
Köszi !SteveBeard írta:Ha beírok valamit legfelül a keresőbe, mikor kidobja a találatokat, ott azt írja, hogy powered by google.felixo írta:Csak én vagyok láma, vagy tényleg nincs benne google kereső ????
Én az Update My Status/ My Feeds menü pontnál adtam hozzá pl. a np.hu híreit...
Én szoktam vele ezeket is töltenisilvas írta:Sziasztok!
Az lehetséges, hogy a skyfire a zip és rar kiterjesztéseket nem tudja letölteni?
Talán, mert azokat nem lehet. de nekem meg nincsenek benne gyári könyvejelzőkPerson írta:Miért nem tudom törölni a gyári könyvjelzőket? Kijelölöm mindet, delete all visszaugrik és ott van mind