Nokia N97
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogyan kell a billentyűzár idejét megadni? Mert csak kiírja, de módosítani nem tudom.
Elég sokat visszaolvastam, nem leltem hasonló probléma felvetést. Vagy az én telóm a tré, vagy ennyire láma lennék?
Köszi előre is a segítséget!
Üdv!
Azt tudja valaki, hogyan kell a billentyűzár idejét megadni? Mert csak kiírja, de módosítani nem tudom.
Elég sokat visszaolvastam, nem leltem hasonló probléma felvetést. Vagy az én telóm a tré, vagy ennyire láma lennék?
Üdv!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Mininél ha az automatikus bill.zár be van kapcsolva, akkor a megvilágítás időtúllépésének az ideje a bill.zár bekapcsolása.pocso írta:Sziasztok!
Üdv!
Ebből gondolom, hogy a simánál is.
-
- Újonc
Ez így igaz! Köszi a segítséget!farkas-laci írta:Mininél ha az automatikus bill.zár be van kapcsolva, akkor a megvilágítás időtúllépésének az ideje a bill.zár bekapcsolása.pocso írta:Sziasztok!
Üdv!
Ebből gondolom, hogy a simánál is.
De azért elvárnám, hogy külön meg tudjam adni mikor zárjon le, és ez ne a megvilágítás idejétől függjön!
Igazam van, vagy igazam van?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Iphone
- Has thanked: 0
Sziasztok akit érdekel annak van eladó nokia n97 és minire védőfóliám :
500 ft / db áron ami tartalmaz egy törlő kendőt is .
Érdeklődni lehet privátban .
500 ft / db áron ami tartalmaz egy törlő kendőt is .
Érdeklődni lehet privátban .
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
... na ez meg mehet az aproba asszem
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E7
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Kicsit megváltozott, én is észrevettem. Nekem az tűnt fel, hogy a hívó fél neve majdnem fehér csíkban jelenik meg, és szerintem korábban az is sötét volt.vanabi írta:Sziasztok!
A 21-es soft-al nektek is új lett a gyári Nseries 2 téma? Ami eddig sötétszürke volt az most félig fekete félig sötétszürke maradt.
?
-
- Újonc
- Has thanked: 0
Heló mindenki!
Nekem is volt problémám a GPS-el még irtam is ide , hoyg nem kerek 4-5 hard reset után egyik pillanatról a másikra megjavult! Hard reset szoftwerfrissités miatt volt és ez a 4-5 alkalom egy héten történt de azóta minden fasza!
Kivéve kamera lencsevédő :S nem merem elvinni garis cserére mielőtt még valamit elcsesznek! Erről vélemény?
Nekem is volt problémám a GPS-el még irtam is ide , hoyg nem kerek 4-5 hard reset után egyik pillanatról a másikra megjavult! Hard reset szoftwerfrissités miatt volt és ez a 4-5 alkalom egy héten történt de azóta minden fasza!
Kivéve kamera lencsevédő :S nem merem elvinni garis cserére mielőtt még valamit elcsesznek! Erről vélemény?
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Szerintem ne hezitalj! A WE-ben levo Nokiasok (de gondolom masutt is), effektive fel ora altt elvegzik a kameracseret. Otthagyod a keszuleket, fordulsz kettot, eszel, esetleg mozi es kesz is van (egy oran belul visszamehetsz erte). Mar amennyiben van eppen alkatreszuk (de szinte biztos, hogy lesz. Rutin munka, mint egy vakbelmutet ).yoda001 írta: ... Kivéve kamera lencsevédő :S nem merem elvinni garis cserére mielőtt még valamit elcsesznek! Erről vélemény?
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Szeretném feltenni a v21-es szoftot hackelve de már fenn van a 21-es és ha a phoenixbe bemásolom a megfelelő fájlokat és szeretném a flasht indítani nem látja a phoenix a bemásolt fájlokat. Lehet hogy azért mert már 21-es van rajta? Nem lehet újrarakni?
Sikerült felkerűlt a hackelt szoft, de utánna megint csináltam rajta egy hard resetet és eltünt a hack. Én azt hittem hogy ezentúl már a szoft része lesz a hack is de nem.
Sikerült felkerűlt a hackelt szoft, de utánna megint csináltam rajta egy hard resetet és eltünt a hack. Én azt hittem hogy ezentúl már a szoft része lesz a hack is de nem.
Rom: NG1
- ManOnFire
- 1. szint
- Készüléktípus: N958G+N8DG
- Been thanked: 1 time
szevasztok! Ne haragudjatok mindenhol elmondom ha tűz van ne menny vissza a kabidért, "én égtem meg szilveszterkor életveszélyesen"! Most jutottam el azota ide elöször és holnap visszavonhatatlanul lecserélem régi n958g-met "amit nem adok el" egy fekete n97 szépségre! Nyugtassatok meg, hogy nem rossz döntés?!