N-Gage szolgáltatás

N-Gage játékokkal foglalkozó témák
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: N-Gage szolgáltatás

Hozzászólás Szerző: potter55 »

sinkabence95 írta:Helo!
Valaki eltudná küldeni pmben a fifa 08-09 és a billiárdos játéknak a telepítőjét n-gagehoz?!
Előre is köszi! :)
Ment egy pü.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
sinkabence95
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N82-Black 8GB 30.0.019v
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sinkabence95 »

Sziasztok!
Lenne még egy dolog,most most formáztam a telót és első dolog volt hogy feltegyem az n-gaget de, amikor egy játékot beteszek az E:ngage mappába akkor ugye ha megnyitom az ngaget akkor kiírja hogy preparing install-aztán jön a következő menu pont hogy hova akarod feltenni és egyszerűen amikor a memória kártyára kattintok nem akarja tovább telepíteni,érdekes ha a telefonmemóriára akarom akkor megy... :hmm2:
Mi lehet a gond?!
Előre is köszi válaszaitokat! :)
Nokia N82 8GB 'Sandisk'
potter55
Moderátor
Moderátor

sinkabence95 írta:Sziasztok!
Lenne még egy dolog,most most formáztam a telót és első dolog volt hogy feltegyem az n-gaget de, amikor egy játékot beteszek az E:ngage mappába akkor ugye ha megnyitom az ngaget akkor kiírja hogy preparing install-aztán jön a következő menu pont hogy hova akarod feltenni és egyszerűen amikor a memória kártyára kattintok nem akarja tovább telepíteni,de még ha telefonmemóriára akarom akkor se megy... :hmm2:
Mi lehet a gond?!
Előre is köszi válaszaitokat! :)
Szerintem először hackeld meg a telefont, mert az kell hogy a fussanak a teljes játékok.
De már meg van hackelve és úgy nem megy, akkor kapcsold ki a hacket és egy telefon újraindítás sem fog ártani.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

lsebestyen
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Froyo

Hozzászólás Szerző: lsebestyen »

hello azt mért írja ki hogyha elindítok vlmi játékot amit épp most raktam fel, h game not found on memory card :s pedig a telepítés sikeres volt és az n-gage mappába raktam. n95 és hackelt.
"Be the change you want to see in the world"
potter55
Moderátor
Moderátor

lsebestyen írta:hello azt mért írja ki hogyha elindítok vlmi játékot amit épp most raktam fel, h game not found on memory card :s pedig a telepítés sikeres volt és az n-gage mappába raktam. n95 és hackelt.
Kikapcsoltad a hacket?
Vagy próbáld meg egy telefon újraindítás után elindítani.

lsebestyen
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Froyo

Hozzászólás Szerző: lsebestyen »

próbáltam hack kikapcsolással, meg újraindítással is. hack nélkül csak simán nem indítja el és törölni akarja... újraindítással meg nemjó. de most leszedtem az n-gage-t és az összes játékot letöröltem róla, felraktam a 1.20 ast, mert a 1.40es volt fenn, otthon megpróbálom avval. amúgy másnak ilyeneket nem írt ki h game not found on memory card?
"Be the change you want to see in the world"
janko8412
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N86

Hozzászólás Szerző: janko8412 »

Az N-gage játékokat a telefon hack-elés nélkül valahogy nem lehet nem trialként telepíteni. Azaz, ha megvannak az OPDA-s (cer & key) fájljaim nem lehet valahogy szignózni az n-gage játékokat feltelepítés előtt, mint a sima sis alaklmazásokat, hogy működjenek telejesen?
üdv.: janko8412
potter55
Moderátor
Moderátor

janko8412 írta:Az N-gage játékokat a telefon hack-elés nélkül valahogy nem lehet nem trialként telepíteni. Azaz, ha megvannak az OPDA-s (cer & key) fájljaim nem lehet valahogy szignózni az n-gage játékokat feltelepítés előtt, mint a sima sis alaklmazásokat, hogy működjenek telejesen?
Van ez a leírás hozzá de azt nem tudom hogy működik-e.

luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

janko8412 írta:Az N-gage játékokat a telefon hack-elés nélkül valahogy nem lehet nem trialként telepíteni. Azaz, ha megvannak az OPDA-s (cer & key) fájljaim nem lehet valahogy szignózni az n-gage játékokat feltelepítés előtt, mint a sima sis alaklmazásokat, hogy működjenek telejesen?
Úgy sem fognak teljes játékként viselkedni, mert ennek a problémának köze nincs a hackhez vagy a szignózáshoz.
Azárt TRIAL nálad néhány tört játék, mert anno nem symbian 9.3-ra törték fel őket. Egyedüli lehetőség a megvásárlás.
A hacket csak azért szoktuk ajánlani, mert az n-gage játékok szignózása macerásabb és ráádásul némelyik játékból átalakított verzio szükségeltetik, hogy jó legyen a szignó.
janko8412
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N86

Hozzászólás Szerző: janko8412 »

luciuscornelius írta:
Úgy sem fognak teljes játékként viselkedni, mert ennek a problémának köze nincs a hackhez vagy a szignózáshoz.
Azárt TRIAL nálad néhány tört játék, mert anno nem symbian 9.3-ra törték fel őket. Egyedüli lehetőség a megvásárlás.
A hacket csak azért szoktuk ajánlani, mert az n-gage játékok szignózása macerásabb és ráádásul némelyik játékból átalakított verzio szükségeltetik, hogy jó legyen a szignó.
Köszi a választ! Így már tiszta. Az előző megoldás nem működött sajnos (azért köszi azt is), de azt már előtte is próbáltam. Ha nincs más akkor marad a hack. :)
üdv.: janko8412
Válasz küldése

Vissza: “N-Gage játékok”