Ment egy pü.sinkabence95 írta:Helo!
Valaki eltudná küldeni pmben a fifa 08-09 és a billiárdos játéknak a telepítőjét n-gagehoz?!
Előre is köszi!
N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: N-Gage szolgáltatás
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- sinkabence95
- 1. szint
- Készüléktípus: N82-Black 8GB 30.0.019v
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Lenne még egy dolog,most most formáztam a telót és első dolog volt hogy feltegyem az n-gaget de, amikor egy játékot beteszek az E:ngage mappába akkor ugye ha megnyitom az ngaget akkor kiírja hogy preparing install-aztán jön a következő menu pont hogy hova akarod feltenni és egyszerűen amikor a memória kártyára kattintok nem akarja tovább telepíteni,érdekes ha a telefonmemóriára akarom akkor megy...
Mi lehet a gond?!
Előre is köszi válaszaitokat!
Lenne még egy dolog,most most formáztam a telót és első dolog volt hogy feltegyem az n-gaget de, amikor egy játékot beteszek az E:ngage mappába akkor ugye ha megnyitom az ngaget akkor kiírja hogy preparing install-aztán jön a következő menu pont hogy hova akarod feltenni és egyszerűen amikor a memória kártyára kattintok nem akarja tovább telepíteni,érdekes ha a telefonmemóriára akarom akkor megy...
Mi lehet a gond?!
Nokia N82 8GB 'Sandisk'
- potter55
- Moderátor
Szerintem először hackeld meg a telefont, mert az kell hogy a fussanak a teljes játékok.sinkabence95 írta:Sziasztok!
Lenne még egy dolog,most most formáztam a telót és első dolog volt hogy feltegyem az n-gaget de, amikor egy játékot beteszek az E:ngage mappába akkor ugye ha megnyitom az ngaget akkor kiírja hogy preparing install-aztán jön a következő menu pont hogy hova akarod feltenni és egyszerűen amikor a memória kártyára kattintok nem akarja tovább telepíteni,de még ha telefonmemóriára akarom akkor se megy...
Mi lehet a gond?!
De már meg van hackelve és úgy nem megy, akkor kapcsold ki a hacket és egy telefon újraindítás sem fog ártani.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Froyo
hello azt mért írja ki hogyha elindítok vlmi játékot amit épp most raktam fel, h game not found on memory card :s pedig a telepítés sikeres volt és az n-gage mappába raktam. n95 és hackelt.
"Be the change you want to see in the world"
- potter55
- Moderátor
Kikapcsoltad a hacket?lsebestyen írta:hello azt mért írja ki hogyha elindítok vlmi játékot amit épp most raktam fel, h game not found on memory card :s pedig a telepítés sikeres volt és az n-gage mappába raktam. n95 és hackelt.
Vagy próbáld meg egy telefon újraindítás után elindítani.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Froyo
próbáltam hack kikapcsolással, meg újraindítással is. hack nélkül csak simán nem indítja el és törölni akarja... újraindítással meg nemjó. de most leszedtem az n-gage-t és az összes játékot letöröltem róla, felraktam a 1.20 ast, mert a 1.40es volt fenn, otthon megpróbálom avval. amúgy másnak ilyeneket nem írt ki h game not found on memory card?
"Be the change you want to see in the world"
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N86
Az N-gage játékokat a telefon hack-elés nélkül valahogy nem lehet nem trialként telepíteni. Azaz, ha megvannak az OPDA-s (cer & key) fájljaim nem lehet valahogy szignózni az n-gage játékokat feltelepítés előtt, mint a sima sis alaklmazásokat, hogy működjenek telejesen?
üdv.: janko8412
- potter55
- Moderátor
Van ez a leírás hozzá de azt nem tudom hogy működik-e.janko8412 írta:Az N-gage játékokat a telefon hack-elés nélkül valahogy nem lehet nem trialként telepíteni. Azaz, ha megvannak az OPDA-s (cer & key) fájljaim nem lehet valahogy szignózni az n-gage játékokat feltelepítés előtt, mint a sima sis alaklmazásokat, hogy működjenek telejesen?
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Úgy sem fognak teljes játékként viselkedni, mert ennek a problémának köze nincs a hackhez vagy a szignózáshoz.janko8412 írta:Az N-gage játékokat a telefon hack-elés nélkül valahogy nem lehet nem trialként telepíteni. Azaz, ha megvannak az OPDA-s (cer & key) fájljaim nem lehet valahogy szignózni az n-gage játékokat feltelepítés előtt, mint a sima sis alaklmazásokat, hogy működjenek telejesen?
Azárt TRIAL nálad néhány tört játék, mert anno nem symbian 9.3-ra törték fel őket. Egyedüli lehetőség a megvásárlás.
A hacket csak azért szoktuk ajánlani, mert az n-gage játékok szignózása macerásabb és ráádásul némelyik játékból átalakított verzio szükségeltetik, hogy jó legyen a szignó.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N86
Köszi a választ! Így már tiszta. Az előző megoldás nem működött sajnos (azért köszi azt is), de azt már előtte is próbáltam. Ha nincs más akkor marad a hack.luciuscornelius írta:Úgy sem fognak teljes játékként viselkedni, mert ennek a problémának köze nincs a hackhez vagy a szignózáshoz.janko8412 írta:Az N-gage játékokat a telefon hack-elés nélkül valahogy nem lehet nem trialként telepíteni. Azaz, ha megvannak az OPDA-s (cer & key) fájljaim nem lehet valahogy szignózni az n-gage játékokat feltelepítés előtt, mint a sima sis alaklmazásokat, hogy működjenek telejesen?
Azárt TRIAL nálad néhány tört játék, mert anno nem symbian 9.3-ra törték fel őket. Egyedüli lehetőség a megvásárlás.
A hacket csak azért szoktuk ajánlani, mert az n-gage játékok szignózása macerásabb és ráádásul némelyik játékból átalakított verzio szükségeltetik, hogy jó legyen a szignó.
üdv.: janko8412