Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Szabo01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung i9100
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Szabo01 »

Extreme írta:szijasztok. letöltöttem EZT a SmartMovie-t. feltettem meg minden de se divx-es se mp4-es filmnél nincs rajta hang. próbáltam hogy átállítom némáról általánosra a telót de semmi. valakinek nincs ötlete hogy mit ronthattam el ? vagy egyáltalán mi lehet a baj ? előre is köszi a segítséget.
Nálam sem játszik hangot, csak ha átkonvertálom a filmet! Szedj le egy konvertáló programot és a hangot állítsd át mp3 formátumra!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Szabo01 írta:
Extreme írta:szijasztok. letöltöttem EZT a SmartMovie-t. feltettem meg minden de se divx-es se mp4-es filmnél nincs rajta hang. próbáltam hogy átállítom némáról általánosra a telót de semmi. valakinek nincs ötlete hogy mit ronthattam el ? vagy egyáltalán mi lehet a baj ? előre is köszi a segítséget.
Nálam sem játszik hangot, csak ha átkonvertálom a filmet! Szedj le egy konvertáló programot és a hangot állítsd át mp3 formátumra!
Mondjuk az igaz, hogy az én avi-jaim, amiket telóra szánok, azok át vannak rakva 320 pixel szélességre, hogy ne foglaljanak annyi helyet. Ott pedig automatikus az mp3 hang, már csak a helykihasználtság miatt is.
AutoGK-val nem telik fél óránál többe egy átlagos PC-n egy 1,5 órás film átkonvertálása. Egy éjszaka batch üzemmódban meg tud csinálni rengeteg filmet.
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: Extreme »

Macika írta: Mondjuk az igaz, hogy az én avi-jaim, amiket telóra szánok, azok át vannak rakva 320 pixel szélességre, hogy ne foglaljanak annyi helyet. Ott pedig automatikus az mp3 hang, már csak a helykihasználtság miatt is.
AutoGK-val nem telik fél óránál többe egy átlagos PC-n egy 1,5 órás film átkonvertálása. Egy éjszaka batch üzemmódban meg tud csinálni rengeteg filmet.
és te mien programmal szoktál konvertálni ? esetleg elküldenéd pm-be a nevét, vagy a linkjét ?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Extreme 2010-02-07 vas. 13:37:35-kor.
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: Extreme »

off sry de tényleg bezár smartnews ? :shock:
Macika
6. szint
6. szint

Extreme írta:
Macika írta: Mondjuk az igaz, hogy az én avi-jaim, amiket telóra szánok, azok át vannak rakva 320 pixel szélességre, hogy ne foglaljanak annyi helyet. Ott pedig automatikus az mp3 hang, már csak a helykihasználtság miatt is.
és te mien programmal szoktál konvertálni ? esetleg elküldenéd pm-be a nevét, vagy a linkjét ?
Khmmmm, ott volt a hsz-ben, hogy AUTOGK.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Extreme írta:off sry de tényleg bezár smartnews ? :shock:
légyszives ne offolj már nem az első eset hogy ebben a témában kérdezel nem a telefonhoz tartozó dolgot. Nézz át és győződj meg magad róla kinnvan a cikk róla. Az OFF témába meg is lett említve ott nyugodtan meg lehet beszélni de itt maradjunk az N97 nél. köszi
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

Macika: Én akitől vettem akkor ő volt a tulajdonosa. ) Így jöhet hozzám bárki.Nem telefont adnék... Egyébként messziről van.

Axlfsi: Már a 8gb sem ér 40e-t.Eléggé lement az áruk az utóbbi pár hónapban -mint a legtöbb telefonnak-.
Én azt a phoenix-et nem csinálom meg itthon.Ha ott elszáll vagy box vagy szervíz.. Várok. Csak lesz egyszer erre is könnyen felrakható hack. )

Extreme: Egyszer azt hiszem már belinkeltem neked EZT a smartmoviet.
Nálam lejátsza a legtöbb avit.Egy kettőnél kér codec-et,de a többit lejátsza hanggal együtt. Van amelyik 700mb-os (torrent oldalakról) és akadásmentesen viszi.
Csakhát kód nélkül nem sokat ér az az 50-60perc..Így olyan mintha nem is lenne. :-// Megvenném legálisan is,max.3e-ért,de nem ennyi.
Viszont akinek már hackelve van a telefonja,szerencséje van.mert van már crack-elt smartmovie.
Macika
6. szint
6. szint

Elims írta:Macika: Én akitől vettem akkor ő volt a tulajdonosa. ) Így jöhet hozzám bárki.Nem telefont adnék... Egyébként messziről van.
Nem tud olyan messziről lenni, hogy az KORREKT, TISZTA teló legyen.
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

Sziasztok! Érdekes információ: talán emlékszik rá valaki, nekem a szervizben javítás után átírták a product code-omat, hogy rátegyék a legfrissebb (20-as) fw-t. Erről én mit sem tudtam, NSU-val frissítettem. Mondtátok, hogy nem kellett volna, mert ugrott a gari.
Véletlenül betévedtem egy másik Nokia képviseletre, és megkértem, nézzenek már utána, hogy van-e garancia-tiltás a telefonomon. És nincs. Mondták, ha bármi van, garanciajeggyel mehetek. Pedig még csak vissza sem írtam a PC-ot. Azt is mondták, hogy ne aggódjak, ez egy túlhaladott álláspont.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Szia!
Melyik volt az a másik képviselet?
Huawei M20