A legfrissebb NSU-nak és PCSuitenak kompatibilisnek kell lennie Win7-el, viszont nem tudom NSU mennyire "mélyen" frissíti ezt a telefont, mivel az újabbaknál minden beállítás/program megmarad, így néha az elállított biztonsági kódot sem fogadja el a telefon. Ments le minden fontosat és csinálj egy hard resetet. (*, 3as-, zöld- és bekapcsológomb egyidejű nyomva tartása kikapcsolt állapotban) De ezek előtt próbáld újra az NSS-t úgy hogy minden Nokia program ki van tejesen kapcsolva és nem figyuszol a tálcán, mert egyszerre nem működik a PCsuiteal.contrast írta:Szia!
Nagyon szépen köszönöm, a gyors választ!
Sajnos indításnak rögtön két problémába is ütköztem; az egyik az, hogy az NSS nem tudja olvasni a telefont ( Reading Eeprom area...error).
Sajnos valami software gond is lehet, mert nincsen bekapcsolva a bizt kód, mégis minden második bekapcsolásnál kéri azt.
Gondoltam lefrissítem a pc suite n keresztül, de ott jött ki a másik gond. Nem kompatibilis a Software updater a windows 7-el.
Most kicsit tanácstalan lettem. Lehet hogy mégis szerviz lesz a vége?
Nokia E65
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia E65
Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 xpress music
- Been thanked: 0
Szerintem most teljesen hülyének fogsz nézni,de nem tudom hogyan hívhatom elő a háttérben futó programokat. Menü gombot kell nyomva tartani? Mert valami előjött de csak egy kis ikon.(készenlét). A win 7 kompatibilis nsu-t végül is sikerült beszerezni.
Hard reset visszaállítaná a kódot a gyárira?
Kicsit tartok tőle mert volt egy hp-m ami reset után többé nem indult el, csak a pda szervízben tudtak életet lehelni belé. Nem volt olcsó.
Kicsit tartok tőle mert volt egy hp-m ami reset után többé nem indult el, csak a pda szervízben tudtak életet lehelni belé. Nem volt olcsó.
-
- Újonc
Közben megpróbáltam frissíteni az NSU-val de azt írta, hogy nem szükséges, mert naprakész......
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
igen, ha röviden nyomod belép a menübe ha hosszan akkor a háttérben futó dolgokat mutatjacontrast írta:Szerintem most teljesen hülyének fogsz nézni,de nem tudom hogyan hívhatom elő a háttérben futó programokat. Menü gombot kell nyomva tartani?
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
A reset itt nem fog ilyen galibát csinálni az 100%, mert vagy sikerül vagy nem (ha sikerül mindent lefarag ha nem olyan marad mint előtte). Igen jól csináltad hogy megnyisd a gyári taskmanagert (ez persze nem mutatja ki az összes futó alkalmazást, Jbak Taskman mutat mindent). Elvileg visszaállítja, gyakorlatilag nem tudom. A hard reset olyan állapotra állítja a telefont mintha most bontanád ki a csomagból.contrast írta:Szerintem most teljesen hülyének fogsz nézni,de nem tudom hogyan hívhatom elő a háttérben futó programokat. Menü gombot kell nyomva tartani? Mert valami előjött de csak egy kis ikon.(készenlét). A win 7 kompatibilis nsu-t végül is sikerült beszerezni.
Szignózási segédlet
-
- Újonc
Sziasztok!
Próbáltam a hard resetet a leírtak alapján, de sajnos nem történt semmi. Minden beállítás maradt a régiben, az NSS pedig továbbra sem tudja olvasni a telefont.
Megpróbálom újra telepíteni, hátha az segít, de már nem nagyon bízom sikerben.
Próbáltam a hard resetet a leírtak alapján, de sajnos nem történt semmi. Minden beállítás maradt a régiben, az NSS pedig továbbra sem tudja olvasni a telefont.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Elég ideig tartottad lenyomva a 4 gombot?contrast írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Sziasztok!
Végre beolvasta az NSS. A PC suite nem engedte olvasni a telefont.
Sikerült előhívni a biztonsági kódot , (ami ezután persze már nekem is beugrott, ) csak sajnos kódhibát ír rá.
Próbáltam megváltoztatni, gyári beállítást visszaállítani, számlálót visszaállítani, de szerinte nem ez a kód. Pedig biztos hogy az......
Ez tényleg valami software nyavalya lehet.
Végre beolvasta az NSS. A PC suite nem engedte olvasni a telefont.
Sikerült előhívni a biztonsági kódot , (ami ezután persze már nekem is beugrott, ) csak sajnos kódhibát ír rá.
Próbáltam megváltoztatni, gyári beállítást visszaállítani, számlálót visszaállítani, de szerinte nem ez a kód. Pedig biztos hogy az......
Ez tényleg valami software nyavalya lehet.
-
- Újonc
Igen. Gyakorlatilag operátor bejelentkezésig.potter55 írta: Elég ideig tartottad lenyomva a 4 gombot?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem hiszem.contrast írta:Ez tényleg valami software nyavalya lehet.
Szerintem csak lezárt a teló a sok próbálkozás után.
Box-szal tuti vissza lehet állítani, persze az már csak a végső megoldás, mert egyrészt fizetős, másrészt teljes adatvesztéssel jár.