Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Macika »

Elims írta:Macika: Lehet venni 40e-ért eredeti n97-et.
Hát hogyne, persze.
Csak ne kérje vissza a tulajdonosa. :)
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Macika írta:Próbáld meg, bedugod a TV-be, majd bedugod az N97-be.
És mosolyogsz :)

Kicsit intelligensebb az N97, mint ahogyan azt gondolod...
Nahat! :mrgreen: ... pedig delutan igy is probalkoztam (ugy remlik :whistle: ) :shifty: :cool2: :cool2: Koszi :up:
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
axlfsi
2. szint
2. szint

Elims írta:Macika: Lehet venni 40e-ért eredeti n97-et.
Ez most valami vicc!? Hol? ... Az N95 8GB-om er annyit (most ne azt nezd, hogy ha beviszem egy mobilboltosnak, az szaréhúgyé akarja atvenni tolem, hogy O jol jarjon).
Elims írta:Axlfsi: Most próbáltam ki. Ca-75u videókábel tökéletesen jó a telefon-tv-hez.
((most olvasom,hogy könnyen belecsusszan.Teljesen benyomod a telefonba?))
Koszi, hogy megnezted. Valoban jol az a karbel hozza. Sot, nincs is masik - EZ a hozza tartozo TV kabel es az osszes tobbi Nokiahoz, amelyiken van TV out. Nem ertem mit benazhattam, de vegulis megoldodott :)
Elims írta:Van már olyan működő hack,amit nem a szoftverbe kell berakni?
Szerintem nincs meg egyelore (de a főnikszes teljesen jol mukodik :) es 2 perc 30 masodperc alatt felkuszik a telefonra)
Macika
6. szint
6. szint

axlfsi írta:Koszi, hogy megnezted. Valoban jol az a karbel hozza. Sot, nincs is masik - EZ a hozza tartozo TV kabel es az osszes tobbi Nokiahoz, amelyiken van TV out. Nem ertem mit benazhattam, de vegulis megoldodott :)
Annyi az egész, hogy a korábbi Nokiáknál meg kellett mondani a telónak, mi legyen a kimenet.
Az N97 pedig felismeri a kimeneten lévő eszközt.
Persze ehhez először rajta kell legyen az eszközön a kábel túlsó vége.
axlfsi
2. szint
2. szint

Macika írta:
axlfsi írta:Koszi, hogy megnezted. Valoban jol az a karbel hozza. Sot, nincs is masik - EZ a hozza tartozo TV kabel es az osszes tobbi Nokiahoz, amelyiken van TV out. Nem ertem mit benazhattam, de vegulis megoldodott :)
Annyi az egész, hogy a korábbi Nokiáknál meg kellett mondani a telónak, mi legyen a kimenet.
Picit pontositanek, ha nem haragszol; mar az N95 8GB is automatice ossztotta le a kimenetet, kvazi felimsmerte a radugott eszkozoket ;) (a tobbit nem ismerem...)
Macika
6. szint
6. szint

axlfsi írta:
Macika írta:
Picit pontositanek, ha nem haragszol; mar az N95 8GB is automatice ossztotta le a kimenetet, kvazi felimsmerte a radugott eszkozoket ;) (a tobbit nem ismerem...)
N95 8GB-nál ha bedugom ugyanazt a TV-kábelt (CA-75U), akkor felugrik egy menü, melyben kiválaszthatom, mit csatlakoztattam épp a 3,5-es lyukba.
N85-nél és N86-nál szintúgy.
axlfsi
2. szint
2. szint

Macika írta: N95 8GB-nál ha bedugom ugyanazt a TV-kábelt (CA-75U), akkor felugrik egy menü, melyben kiválaszthatom, mit csatlakoztattam épp a 3,5-es lyukba.
Igy van, ez a legpontosabb megfogalmazas. Az automatizmust en abban mar kimeritettem, hogy felugrott az a menu, melyben felkinalja (tobbek kozott), a TV-t is (szamomra ez mar egyertelmusiti, hogy intelligens, hiszenm egy sima headsetnel nincsen ilyen valasztasi lehetoseg (ahol felkinalna tobbek kozott a TV-t is)).
:)
Macika
6. szint
6. szint

axlfsi írta:
Macika írta: N95 8GB-nál ha bedugom ugyanazt a TV-kábelt (CA-75U), akkor felugrik egy menü, melyben kiválaszthatom, mit csatlakoztattam épp a 3,5-es lyukba.
Igy van, ez a legpontosabb megfogalmazas. Az automatizmust en abban mar kimeritettem, hogy felugrott az a menu, melyben felkinalja (tobbek kozott), a TV-t is (szamomra ez mar egyertelmusiti, hogy intelligens, hiszenm egy sima headsetnel nincsen ilyen valasztasi lehetoseg (ahol felkinalna tobbek kozott a TV-t is)).
:)
Na, erre mondtam én, hogy az N97 még ennél is intelligensebb. Mert még az a menü sem ugrik fel, magától detektálja, füles, headset vagy TV-kábel lett-e beledugva.
Nekem egyéb tennivalóm nincs.
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Extreme »

szijasztok. letöltöttem EZT a SmartMovie-t. feltettem meg minden de se divx-es se mp4-es filmnél nincs rajta hang. próbáltam hogy átállítom némáról általánosra a telót de semmi. valakinek nincs ötlete hogy mit ronthattam el ? vagy egyáltalán mi lehet a baj ? előre is köszi a segítséget.

u.i.: olvasgattam előbbre a fórumban de nem lettem okosabb. anyit tudok ha smartmovie converterel konvertálok akkor talán jáccik hangot is. de nem szeretnék minden egyes filmemet átkonvertálni ...

u.u.i.: az mp4 fájlt próbáltam megnyitni realplayer-el de nem engedte. pedig régebben ment most meg egy idelye nem. azóta volt hard reset is meg E format is ( hard reset előtt ).
Macika
6. szint
6. szint

Extreme írta:szijasztok. letöltöttem EZT a SmartMovie-t. feltettem meg minden de se divx-es se mp4-es filmnél nincs rajta hang. próbáltam hogy átállítom némáról általánosra a telót de semmi. valakinek nincs ötlete hogy mit ronthattam el ? vagy egyáltalán mi lehet a baj ? előre is köszi a segítséget.

u.i.: olvasgattam előbbre a fórumban de nem lettem okosabb. anyit tudok ha smartmovie converterel konvertálok akkor talán jáccik hangot is. de nem szeretnék minden egyes filmemet átkonvertálni ...

u.u.i.: az mp4 fájlt próbáltam megnyitni realplayer-el de nem engedte. pedig régebben ment most meg egy idelye nem. azóta volt hard reset is meg E format is ( hard reset előtt ).
Érdekes, amit írsz.
Nlam a SmartMovie simán játszik minden avi-t hanggal, attól függetlenül, hogy DivX vagy XviD.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”