Nokia E65

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Nokia E65

Hozzászólás Szerző: plunk »

contrast írta:Szia!
Nagyon szépen köszönöm, a gyors választ!
Sajnos indításnak rögtön két problémába is ütköztem; az egyik az, hogy az NSS nem tudja olvasni a telefont ( Reading Eeprom area...error).
Sajnos valami software gond is lehet, mert nincsen bekapcsolva a bizt kód, mégis minden második bekapcsolásnál kéri azt.
Gondoltam lefrissítem a pc suite n keresztül, de ott jött ki a másik gond. Nem kompatibilis a Software updater a windows 7-el. :(
Most kicsit tanácstalan lettem. Lehet hogy mégis szerviz lesz a vége?
A legfrissebb NSU-nak és PCSuitenak kompatibilisnek kell lennie Win7-el, viszont nem tudom NSU mennyire "mélyen" frissíti ezt a telefont, mivel az újabbaknál minden beállítás/program megmarad, így néha az elállított biztonsági kódot sem fogadja el a telefon. Ments le minden fontosat és csinálj egy hard resetet. (*, 3as-, zöld- és bekapcsológomb egyidejű nyomva tartása kikapcsolt állapotban) De ezek előtt próbáld újra az NSS-t úgy hogy minden Nokia program ki van tejesen kapcsolva és nem figyuszol a tálcán, mert egyszerre nem működik a PCsuiteal.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
contrast
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 xpress music
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: contrast »

Szerintem most teljesen hülyének fogsz nézni,de nem tudom hogyan hívhatom elő a háttérben futó programokat. Menü gombot kell nyomva tartani? Mert valami előjött de csak egy kis ikon.(készenlét). A win 7 kompatibilis nsu-t végül is sikerült beszerezni.
Hard reset visszaállítaná a kódot a gyárira?
Kicsit tartok tőle mert volt egy hp-m ami reset után többé nem indult el, csak a pda szervízben tudtak életet lehelni belé. Nem volt olcsó.
contrast
Újonc
Újonc

Közben megpróbáltam frissíteni az NSU-val de azt írta, hogy nem szükséges, mert naprakész......
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

contrast írta:Szerintem most teljesen hülyének fogsz nézni,de nem tudom hogyan hívhatom elő a háttérben futó programokat. Menü gombot kell nyomva tartani?
igen, ha röviden nyomod belép a menübe ha hosszan akkor a háttérben futó dolgokat mutatja
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

contrast írta:Szerintem most teljesen hülyének fogsz nézni,de nem tudom hogyan hívhatom elő a háttérben futó programokat. Menü gombot kell nyomva tartani? Mert valami előjött de csak egy kis ikon.(készenlét). A win 7 kompatibilis nsu-t végül is sikerült beszerezni.
Hard reset visszaállítaná a kódot a gyárira?
Kicsit tartok tőle mert volt egy hp-m ami reset után többé nem indult el, csak a pda szervízben tudtak életet lehelni belé. Nem volt olcsó.
A reset itt nem fog ilyen galibát csinálni az 100%, mert vagy sikerül vagy nem (ha sikerül mindent lefarag ha nem olyan marad mint előtte). Igen jól csináltad hogy megnyisd a gyári taskmanagert (ez persze nem mutatja ki az összes futó alkalmazást, Jbak Taskman mutat mindent). Elvileg visszaállítja, gyakorlatilag nem tudom. A hard reset olyan állapotra állítja a telefont mintha most bontanád ki a csomagból.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
contrast
Újonc
Újonc

Sziasztok!
Próbáltam a hard resetet a leírtak alapján, de sajnos nem történt semmi. Minden beállítás maradt a régiben, az NSS pedig továbbra sem tudja olvasni a telefont.
Megpróbálom újra telepíteni, hátha az segít, de már nem nagyon bízom sikerben. :(
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

contrast írta:Sziasztok!
Próbáltam a hard resetet a leírtak alapján, de sajnos nem történt semmi. Minden beállítás maradt a régiben, az NSS pedig továbbra sem tudja olvasni a telefont.
Megpróbálom újra telepíteni, hátha az segít, de már nem nagyon bízom sikerben. :(
Elég ideig tartottad lenyomva a 4 gombot?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
contrast
Újonc
Újonc

Sziasztok!
Végre beolvasta az NSS. A PC suite nem engedte olvasni a telefont.
Sikerült előhívni a biztonsági kódot , (ami ezután persze már nekem is beugrott, ;)) csak sajnos kódhibát ír rá.
Próbáltam megváltoztatni, gyári beállítást visszaállítani, számlálót visszaállítani, de szerinte nem ez a kód. Pedig biztos hogy az......
Ez tényleg valami software nyavalya lehet. :(
contrast
Újonc
Újonc

potter55 írta: Elég ideig tartottad lenyomva a 4 gombot?
Igen. Gyakorlatilag operátor bejelentkezésig.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

contrast írta:Ez tényleg valami software nyavalya lehet. :(
Nem hiszem.
Szerintem csak lezárt a teló a sok próbálkozás után.
Box-szal tuti vissza lehet állítani, persze az már csak a végső megoldás, mert egyrészt fizetős, másrészt teljes adatvesztéssel jár.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”