Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
RootRulez
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola DEFY
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: RootRulez »

nyugodtan ráteheted azt amit itt töltesz le. a gyárit nem tudod törölni, felül kell iratni...

Rátettem és működik köszi! Ha lenne vmi gond vele és formázni kell, netán szervizbe vitel előtt (*#7370#) akkor ugye visszaáll alap liszenszeletlenre?
Kezdésnek egy Motorola DEFY
ZenChai
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: ZenChai »

camaro79 írta:Névjegyzékben lévő keresésnél találtam egy hibát.

Például „Anyu”-t keresem és beütöm az „A”-t, utána választhatok „N”-t, de utána már nem kínálja fel az „Y”-t, és nem is találom a nevek között. Ha nem szűrök, hanem a görgetősávval megyek rá, akkor természetes benne van a névjegyzékben. Más névvel is problémám volt.
Tapasztalt már valaki ilyet?
Nekem jó az ANYU keresés. Ellenőriztem.
boksz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: boksz »

Mind a kettővel próbáltam.
Nokia OVI Suite és a Nokia Software Updater-rel is. Megtalálja a telefont, elkezdi letölteni a frissítést és mikor a telóra tenné akkor írja ki, hogy nincs usb kapcsolat ( addig volt )
Megpróbálom otthon este a laptopon hátha a munkahelyi géppel van gond.
Az nem zavarhat be, hogy átírtam a product cod-t ?
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

boksz írta:Mind a kettővel próbáltam.
Nokia OVI Suite és a Nokia Software Updater-rel is. Megtalálja a telefont, elkezdi letölteni a frissítést és mikor a telóra tenné akkor írja ki, hogy nincs usb kapcsolat ( addig volt )
Megpróbálom otthon este a laptopon hátha a munkahelyi géppel van gond.
Az nem zavarhat be, hogy átírtam a product cod-t ?
Az csak a garinál zavar be!
Próbáld meg, hogy csatlakozatod a telót simán tárolóhely módban vagy adatátvitel módban és mikor mindent megcsinált vele amit kellett válaszd le! És pc suit -l próbáld meg újra a frissítést!
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

moco írta:én frissítettem a telót de nem formáztam, tehát nekem megy rendesen. viszont nálam is kiírja már megint a mini, hogy rendszerhiba, mint ahogy másnál is olvastam (már nem emlékszem ki mondta). frissítés után csinálta egy darabig, aztán elmúlt és most megint kiírja.
ha kiírja mégegyszer, adok neki mégegy lájtos ráfrissítést, tudja már ki az úr a házban! :D
A rendszerhibát nálam is kiírta, a frissítés után egyből az első indulásnál. utána nem.
Jött a hackelt verzió, újraraktam, (első indításnál) annál is kiírta a rendszerhibát, azóta se.
Phoenix-szel raktam rá mind a 2x.
Amúgy rendesen működik minden. Office is, AdobeReader is :yeah:
boksz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: boksz »

Kiváncsi leszek kinek sikerül product cod átírásával frissítenie a telefont.
Befejeztem.... átírtam mid a kettőre:
Magyar, független product kódok:
0585097: RM-555_EMEA_HUNGARY QW CB barna
0585126: RM-555_EMEA_HUNGARY QW Garnet fekete
és nem sikerült !!!

Mind a kettőnél kiírta, hogy rosszul van csatlakoztatva az USB.
Az ovi suit + a nokia suit-ta simán kommunikál usb akkor semmi gond nincs.
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Mivel már hackelt a minim, gondoltam kipróbálok egyet, s mást:
http://www.smartnews.hu/2009/06/fotomin ... a-5800-an/
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... age=1#post
És láss csodát, a régi 400-500kb-os képek helyett majdnem 1megásakat csinál, de észrevehetően szebbek lesznek! ;)
Rei
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: Rei »

Mellesleg másnak is van olyan problémája, hogy wifin nézelődik, ez esetben opera minit használtam (de továbbra is utálom hogy a fél képernyő egy nagy navigálógomb, nem értem miért nem lehet eltüntetni) és egy oldalra bökök, Kapcsolódás... ... ... leáll, semmi. Megint próbálkozom, megint agyal... És egyszer behozza. De csak sok szenvedés után. Nem mindig, az a furcsa. Tehát egy weboldal első oldalát szépen behozta, második oldalt szeretném megnézni, és "homokórázik". Bármi ötlet? Mert zavaró hogy egy ilyen drága telefonnal is szenvednem kelljen ha egy vacak weboldalt szeretnék megnyitni. :duhos2:

... nem akartam újat írni. Most is valamire 6szor kellett böknöm hogy aztán 3 perc után végre megnyissa. Nem értem egyszerűen. És ugyanilyen kis linkeket nyitogattam meg előtte, azok simán bejöttek. Nulla különbség nincs.

Még valami:

Ha felmásolok valamit a gépről a mobilra, OVI-val, akkor nem kérdi meg melyik mappába, csak hogy melyik memóriába, C vagy E. Tehát miután felraktam valamit, ezer évig kell nyitogatnom az alapból bennelévő mappákat, és tök logikátlan helyeken találom meg amit felraktam. Ha képeket raktam fel: E/Képek/0. Miért pont nulla, például? Miért nem adhatom meg a pontos helyet, mint még anno a PC Suite-al? Most letöltöttem pár témát, kicsomagolta, feltelepítette. Természetesen a "Telepített fájlok" mappában nyoma sincs. Eddig meg se találtam, majd keresővel meg lesz, de az meg nem írja ki hogy hol találta meg. Idegesít hogy mit összeszerencsétlenkedem, de nem hiszem el hogy mindenki ennyit szenved vele. :D Röviden a kérdés: hogyan veszem rá a mobilt hogy a dolgokat ne a kedve szerint rejtegesse el előlem, hanem oda rakja, abba a mappába ahova én akarom?
rkn90
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: rkn90 »

Rei: Használj Opera mobile-t. Habár elvileg több ramot eszik, de szerintem okosabb. Van rajta full screen mód és az Opera turbo is hasznos találmány.
Demerth
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Demerth »

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mielőtt lemerülne a telefon. Nem figyelmeztetett és egyszerűen kikapcsolt. Sajnos a töltés is elég nehézkes. Esetleg meg tudnátok mondani, hogy be lehet-e állítani valami riasztást az akksi merülésére? Lehet, hogy volt csak eléggé halk. Akkor viszont felemelni a hangerejét?
Előre is köszi!

Üdv:
Demerth
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”