Nokia N97
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
hali
egy N97es mobilból,ami kiállitási darab volt,de teljesen hibátlan(NEMLOPOTT),meg lehet csinálni használhatóvá?
Üdv
egy N97es mobilból,ami kiállitási darab volt,de teljesen hibátlan(NEMLOPOTT),meg lehet csinálni használhatóvá?
Üdv
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
A kiállítási darabok általában nem igazi telefonok. Kivéve a Nokia boltot meg a nagy multikat, ahol ki is próbálhatod.Szoda1 írta:hali
Üdv
-
- Újonc
- Készüléktípus: n97
én nem, de érdekelne, eddig ugy tudtam nincskisdobos írta:Valaki próbálta már a 21sw-re való hacket?
- gyugyobacsi76
- Újonc
- Készüléktípus: n97 white v20
Srácok!
Azt mondjátok meg nekem, hogy miért világít a töltésjelző led-em, ha nem töltöm?
Megfigyeltem, akkor kezdi ezt csinálni, ha a fring-en beszélek
köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Azt mondjátok meg nekem, hogy miért világít a töltésjelző led-em, ha nem töltöm?
Megfigyeltem, akkor kezdi ezt csinálni, ha a fring-en beszélek
köszönöm, ha valaki tud segíteni!
elég sz@rul nézel ki! ISZOL TE RENDESEN?
- Extreme
- 1. szint
- Készüléktípus: hTC Desire HD
remélem mindenki olvasta a hírt hogy nyílt forráskódú lett a symbian ?! szerintem most nagyot fog ugrani a nokia. jah és drukkolok hogy valami jóval előálljanak n97 téren
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Reméljük!Extreme írta:remélem mindenki olvasta a hírt hogy nyílt forráskódú lett a symbian ?! szerintem most nagyot fog ugrani a nokia. jah és drukkolok hogy valami jóval előálljanak n97 téren
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E7
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Beállítások > Telefon > Alk.beállítások > Üzenetek > Egyebek > Használt memóriaRoleeka1771 írta:Sziasztok.
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy azt be lehet állítani valahol, hogy smsek, névjegyzék meg ezek ne a teló memóriába kerüljenek, hanem a memória egységébe?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E7
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Nekem akkor találja meg a current location-t, ha a GPS előtte bekapcsolom. Ceglédet nem tudja, valszeg nincs meteorológiai bázisállomás. Szolnok megvan.lombos írta:Sziasztok!
Ritkán írok mert folyamatosan olvasom a fórumot és általában megtalálom a válaszokat.
De most kérdésem van ami már réden bosszant!
Feltelepítettem az AccuWeather widgetet idáig rendben is van, namost használni szeretném elindítom elkezdi a helymeghetározást
se bent se kint nem talál pozíciót ,,Could not getyour current location" gondolom ez azt jelenti hogy nem tudja meg hatátrozni a pozíciót.
Namost megadom kézzel Ceglédet(mivel itt lakom) ezt sem ismeri, megadom Szolnokot(mivel ez közel van hozzánk) ezt már találja.
Megnyomom a rendben gombot elkezd tölteni aztán jön ez a szöveg ,,There was error getting the data. Make sure your network conection is enablet and tap OPTION>Refres Data to try again. " Na most innen hogy tovább????
Bocsi ha sügérnek tűnök de ez már régen b....a a csöröm.
Előre is köszi a segítséget!
Csumi mindenkinek!
A kapcsolatok beállításánál engedélyezni kell valamilyen internetkapcsolatot, WLAN-t, vagy mobilnetet. Akkor elvileg jönniük kell az adatoknak.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N900
Próbáljátok meg ékezetek nélkül Ceglédet, nekem sem találta Gyöngyöst ékezetekkel...top01 írta:Nekem akkor találja meg a current location-t, ha a GPS előtte bekapcsolom. Ceglédet nem tudja, valszeg nincs meteorológiai bázisállomás. Szolnok megvan.lombos írta:Sziasztok!
Ritkán írok mert folyamatosan olvasom a fórumot és általában megtalálom a válaszokat.
De most kérdésem van ami már réden bosszant!
Feltelepítettem az AccuWeather widgetet idáig rendben is van, namost használni szeretném elindítom elkezdi a helymeghetározást
se bent se kint nem talál pozíciót ,,Could not getyour current location" gondolom ez azt jelenti hogy nem tudja meg hatátrozni a pozíciót.
Namost megadom kézzel Ceglédet(mivel itt lakom) ezt sem ismeri, megadom Szolnokot(mivel ez közel van hozzánk) ezt már találja.
Megnyomom a rendben gombot elkezd tölteni aztán jön ez a szöveg ,,There was error getting the data. Make sure your network conection is enablet and tap OPTION>Refres Data to try again. " Na most innen hogy tovább????
Bocsi ha sügérnek tűnök de ez már régen b....a a csöröm.
Előre is köszi a segítséget!
Csumi mindenkinek!
A kapcsolatok beállításánál engedélyezni kell valamilyen internetkapcsolatot, WLAN-t, vagy mobilnetet. Akkor elvileg jönniük kell az adatoknak.
De ezt már leellenőrizni sajos nem tudom.