Fene tudja, talan. Viszont az egesz muvelet nem volt tobb, mint 3 perc ... mintha NSU-tol is gyorsabb lenne a muvelet.Elims írta:Axlfsi: én nem lennék olyan bátor,hogy phoenix-szel frissítsem.Nagyobb a kockázat.
Viszont örülök,hogy neked sikerült és jobb lett a telefonod. :-)
Nokia N97
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Re: Nokia N97
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGN3
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Úgy értem a PC-s OVI-ból indult az NSU.Elims írta:Tps: azt az ovit hogy értetted? Én most frissítettem és min! nsu kellett hozzá..A telefonból nem ment./Nem formáztam a telefont.Ráfrissítettem nsu-val/
A helloox-t szignóztam,telepítettem de nem csinálja végig a mutatványt. Az unpacking-nél megáll.20percig hagytam,hátha ilyen sokáig tart,de semmi.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGN3
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Igazad van, kezdetek óta hekkelt. Csak az érdekes, hogy program leszedése után is megmaradt.axlfsi írta:Megvan, beugrott; nalad azert mukodik a hack, mert korabban mar volt hackelve (meg anno, a 11es v. melyik fw alatt). Akinek nem volt korabban es ugy frissitett a legujabbra, azok benyaltak (de erre van itt most ez a Phoenix-szes megoldas). Kicsit olyan, mint az xboxom; ha nem frissitettem volna a dashboardot, akkor most hackelhetnem (roviden)
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Én nem így látom, hiszen ha megdöglik szoftfrissítés közben egy teló, akkor azt Phoenix-szel még mindig vissza lehet hozni az életbe anélkül, hogy pénzt kelljen kiadni a box-szal történő flasheléséért.Elims írta:Axlfsi: én nem lennék olyan bátor,hogy phoenix-szel frissítsem.Nagyobb a kockázat.
Viszont örülök,hogy neked sikerült és jobb lett a telefonod. :-)
NSU-val meg semmit nem tudsz kezdeni vele, ha megszakadt a flashelés bármi miatt is és a teló nem bootol be.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 xpress music
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok. Engem az érdekelne hogy az N97-et meg lehet-e hackelni, és ha igen akkor melyik progival? A HelloOX az nem csak az s60-as szériákhoz jó, vajon jó ehhez a telóhoz is.
Előre is köszi a segítséget. (olvasgattam vissza - persze nem mind a 400 oldalnyi hozzászólást - de nem találtam a hackeléssel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat, azért tettem fel ezt a krédést)
Ha esetleg nem működik a HelloOX rajta, akkor a signsis-el signózott dolgokat azért gondolom elfogadja....
Mégegyszer köszi
Előre is köszi a segítséget. (olvasgattam vissza - persze nem mind a 400 oldalnyi hozzászólást - de nem találtam a hackeléssel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat, azért tettem fel ezt a krédést)
Ha esetleg nem működik a HelloOX rajta, akkor a signsis-el signózott dolgokat azért gondolom elfogadja....
Mégegyszer köszi
- tobiasv
- 1. szint
- Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1 oldal közepeabismar írta:Sziasztok. Engem az érdekelne hogy az N97-et meg lehet-e hackelni, és ha igen akkor melyik progival? A HelloOX az nem csak az s60-as szériákhoz jó, vajon jó ehhez a telóhoz is.
Mégegyszer köszi
Bezke ultra ics 2.1
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 xpress music
- Has thanked: 1 time
Sorry, az adott link a letöltésekhez kalauzol, ahol témák, stopperek vannak, meg ovi-s letöltő, meg s4sw. - Ez a Smartworkspace lenne?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 Black
Sziasztok.
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy azt be lehet állítani valahol, hogy smsek, névjegyzék meg ezek ne a teló memóriába kerüljenek, hanem a memória egységébe?
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy azt be lehet állítani valahol, hogy smsek, névjegyzék meg ezek ne a teló memóriába kerüljenek, hanem a memória egységébe?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Sziasztok!
Ritkán írok mert folyamatosan olvasom a fórumot és általában megtalálom a válaszokat.
De most kérdésem van ami már réden bosszant!
Feltelepítettem az AccuWeather widgetet idáig rendben is van, namost használni szeretném elindítom elkezdi a helymeghetározást
se bent se kint nem talál pozíciót ,,Could not getyour current location" gondolom ez azt jelenti hogy nem tudja meg hatátrozni a pozíciót.
Namost megadom kézzel Ceglédet(mivel itt lakom) ezt sem ismeri, megadom Szolnokot(mivel ez közel van hozzánk) ezt már találja.
Megnyomom a rendben gombot elkezd tölteni aztán jön ez a szöveg ,,There was error getting the data. Make sure your network conection is enablet and tap OPTION>Refres Data to try again. " Na most innen hogy tovább????
Bocsi ha sügérnek tűnök de ez már régen b....a a csöröm.
Előre is köszi a segítséget!
Csumi mindenkinek!
Ritkán írok mert folyamatosan olvasom a fórumot és általában megtalálom a válaszokat.
De most kérdésem van ami már réden bosszant!
Feltelepítettem az AccuWeather widgetet idáig rendben is van, namost használni szeretném elindítom elkezdi a helymeghetározást
se bent se kint nem talál pozíciót ,,Could not getyour current location" gondolom ez azt jelenti hogy nem tudja meg hatátrozni a pozíciót.
Namost megadom kézzel Ceglédet(mivel itt lakom) ezt sem ismeri, megadom Szolnokot(mivel ez közel van hozzánk) ezt már találja.
Megnyomom a rendben gombot elkezd tölteni aztán jön ez a szöveg ,,There was error getting the data. Make sure your network conection is enablet and tap OPTION>Refres Data to try again. " Na most innen hogy tovább????
Bocsi ha sügérnek tűnök de ez már régen b....a a csöröm.
Előre is köszi a segítséget!
Csumi mindenkinek!