nyugodtan ráteheted azt amit itt töltesz le. a gyárit nem tudod törölni, felül kell iratni...
Rátettem és működik köszi! Ha lenne vmi gond vele és formázni kell, netán szervizbe vitel előtt (*#7370#) akkor ugye visszaáll alap liszenszeletlenre?
nyugodtan ráteheted azt amit itt töltesz le. a gyárit nem tudod törölni, felül kell iratni...
Nekem jó az ANYU keresés. Ellenőriztem.camaro79 írta:Névjegyzékben lévő keresésnél találtam egy hibát.
Például „Anyu”-t keresem és beütöm az „A”-t, utána választhatok „N”-t, de utána már nem kínálja fel az „Y”-t, és nem is találom a nevek között. Ha nem szűrök, hanem a görgetősávval megyek rá, akkor természetes benne van a névjegyzékben. Más névvel is problémám volt.
Tapasztalt már valaki ilyet?
Az csak a garinál zavar be!boksz írta:Mind a kettővel próbáltam.
Nokia OVI Suite és a Nokia Software Updater-rel is. Megtalálja a telefont, elkezdi letölteni a frissítést és mikor a telóra tenné akkor írja ki, hogy nincs usb kapcsolat ( addig volt )
Megpróbálom otthon este a laptopon hátha a munkahelyi géppel van gond.
Az nem zavarhat be, hogy átírtam a product cod-t ?
A rendszerhibát nálam is kiírta, a frissítés után egyből az első indulásnál. utána nem.moco írta:én frissítettem a telót de nem formáztam, tehát nekem megy rendesen. viszont nálam is kiírja már megint a mini, hogy rendszerhiba, mint ahogy másnál is olvastam (már nem emlékszem ki mondta). frissítés után csinálta egy darabig, aztán elmúlt és most megint kiírja.
ha kiírja mégegyszer, adok neki mégegy lájtos ráfrissítést, tudja már ki az úr a házban!