Jobb katt az ikonján, majd Tulajdonságok, Kompatibilitás, Futtatás Windows XP Sp2 módban.
Valami port nem szabad vagy tűzfal miatt vacakol, Vista SP1 módban is és XP SP2 módban is...
Jobb katt az ikonján, majd Tulajdonságok, Kompatibilitás, Futtatás Windows XP Sp2 módban.
RootRulez írta:Jobb katt az ikonján, majd Tulajdonságok, Kompatibilitás, Futtatás Windows XP Sp2 módban.
Valami port nem szabad vagy tűzfal miatt vacakol, Vista SP1 módban is és XP SP2 módban is...
Rakjál fel egy taskman programot és nézd meg azzal, hogy nem fut-e a hátérben valami program.kovacspepe írta:hali nem tudom ti h vagytok vele de nekem nagyon keveset bír ki az aksi !! kb 2 nap és totál nulla főleg most ezekben a hidegekben ha kint vagyok és a zsebembe van a teló akkor sipp supp lemerül !!
Nekem is hamar lemerül, de szerintem ez nem hiba, egyrészről nagyon hidegek vannak odakint és ezeket az akksikat nem minuszokra tervezik, másrészt szerintem a telefon tudásához képest nagyon kicsi az akkumulátor kapacitása. Ha csak átlagosan telefonálgatna az ember, akkor ez is sokáig menne, de ugye ha már ott van a wlan, akkor az ember letölti az e-mail-eit, netezget 3G-n és wifin, zenét hallgat utazás közben, aztán persze pár nap alatt kifeszül az akksi.potter55 írta:Rakjál fel egy taskman programot és nézd meg azzal, hogy nem fut-e a hátérben valami program.kovacspepe írta:hali nem tudom ti h vagytok vele de nekem nagyon keveset bír ki az aksi !! kb 2 nap és totál nulla főleg most ezekben a hidegekben ha kint vagyok és a zsebembe van a teló akkor sipp supp lemerül !!
Ha nem fut semmi és garanciális, akkor vigyed vissza és kérdezd meg a Nokiásokat hogy mi lehet a probléma.