Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: istnag »

Ha az a-gps be van kapcsolva akkor igen! hidd el!Ezért azt használhatod offline módban is egyébként ki tudod próbálni elindítod a progit offline módban de a-gps -t bekapcsolva hagyod és megnézed a telón az adatforgalmat előtte és utána!
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

farkas-laci írta:Na! Jelentem a minim meg van hekkelve!! :D :D :taps1: :taps2: :taps4: :whaaa: :lol3: :yeah:
Ha valakit érdekel tudok segíteni!
Csak óvatosan ezzel a módszerrel, mezei usereknek nem ajánlott belekezdeni!
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

1. letöltöd a navfirm-mel a szokásos Neked kello FW file-okat.

2. beilleszted a phoenix mappájába, a már jól ismert módon: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-555\
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... &t=40#p170

3. letöltöd a FW-ednek megfelelo hack file-t: pl 11-es softnál - RM555_11.0.045_uda_1_001.uda.fpsx

Kód: Egész kijelölése

http://rapidshare.com/files/344463632/RM555_11.0.045_uda_1_001.uda.zip
http://www.megaupload.com/?d=SAR0IIY4
http://depositfiles.com/files/udj0r93px
:!: :!: fonix232 megjegyzései :!: :!:
A megfelelő firmware letöltéséhez Phoenix ownerek csatlakoztassák a telefonjukat, majd Tools -> Image File Download.
Itt be kell ütni a product code-ot, és automatice letölt minden szükséges filet.

Ezek után a Phoenix-el is bele lehet flashelni a telefonba az új cuccost, annyi a teendő hogy a File -> Manage Connections alatt a halott módot választjuk, majd File -> Open Product, kiválasztjuk a termékkódunknak megfelelőt (RM-555, stb), leokézzuk, majd Flashing -> Firmware update. Itt az ablakban a Product Code melletti ... ikonra kattintunk, kiválasztjuk a Product Code-unknak megfelelő firmwaret a listából (előzetesen le kell tölteni a fent említett módszerrel), majd LENT az Options gombra klikkelünk.

Itt megjelenik egy képernyő, fent egy listával, keressük ki az uda.fpsx végű elemet, majd kattintsunk az Edit gombra. Most bejön egy újabb képernyő, rajta legfelül egy File sorral, a végén a már ismert ... gomb. Kattoljunk rá, majd tallózzuk be a letöltött módosított uda.fpsx filet. Ha ez megvan okézzuk le míg vissza nem jutunk a Firmware Update ablakba. Jelöljük be a dead flashing-et, majd kattintsunk a Refurbish gombra. Ekkor elindul a flashelés, mikor kéri, nyomjuk be a bekapcs gombot a telefonon. Ez után elindul a flashelés. Ha hibát ír ki ne ijedjünk meg, valószínűleg csak azért írja mert nem pakolta fel a megfelelő drivereket, kattintsunk a retry gombra. Ezt párszor el kell játszani, de a végén sikerülni fog, és rákerül a firmware.
A leírás jó, és a dead mode azért szükséges, mert ha a telefon "ébren" van, esetleg károghat a módosult firmware miatt. Ahogy látom neked nem tette, de azért jobb a biztonság, mert ha károg az bajt jelent és kell neki 3-4 újraflashelés mire menni fog.
4. csatlakoztatod a telót pcsuite módban usb-n
5. ellenőrzöd, hogy semmilyen nokia - ovi alkalmazás nem fut még a háttérben sem!!!
6. phoenix indítása adminisztrátorként
8. scan products
Kép
9. firmware update
Kép
10. ha minden jól megy, meglátod a telepíteni kívánt fw részleteit
11. Ha stimmel a PC, akkor "options"
Kép
12. Kiválasztod a cserélendő fájlt 1, majd nyomsz egy "edit"-et 2
Kép
13. Következő:
Kép
majd ha kicserélte a fájl-t, "Ok"
Kép
14. refurbish (az opcionális fájl kérdésénél tovább kell nyomni)
Kép
15. izgalommal teli várakozás, majd FINISH
14. csodák- csodája: rompatcher a telón alapból installálva :D :D
14. letöltöd a patch-eket, installálod

Kód: Egész kijelölése

http://www.usaupload.net/d/lunhysh5ier
15. mosolyogsz a nokia erofeszítésein ami a hackelhetetlenséget illeti....
A fordításért köszönet: gyugyobacsi76 -nak :taps2:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára farkas-laci 2010-02-03 szer. 21:53:39-kor.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

macko írta:Azt hiszem ideg összeroppanásom volt, van, lesz.
Egy órával ezelőttig tökéletesen működött a minim. Most az éríntőkijelzőn semmi reakció. Egy bökés és kifagy. Megcsináltam a kikapcsolt állapotban lévő hard reset-et. Ugyan az. Csak a qweritire reagál. Telefonálni nem tudok, semmi nem működik.
Tegnap előtt frissítettem. Ennyit a mini-ről. Most vihetem a szervizbe. Ez most igen, nagy csalódás.
mi a fene lehet vele vajon? frissítésnél nem volt semmi gond?
próbálj ki még egy sima 7370-est, vagy nyugodtan csinálj még hard resetet rajta szerintem. többször kéne próbálni, szerintem helyre fog jönni.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
ZenChai
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ZenChai »

farkas-laci írta:15. mosolyogsz a nokia erofeszítésein ami a hackelhetetlenséget illeti....
Az Opcionális file hibánál simán tovább kell nyomni?
macko
1. szint
1. szint
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: macko »

moco írta: mi a fene lehet vele vajon? frissítésnél nem volt semmi gond?
próbálj ki még egy sima 7370-est, vagy nyugodtan csinálj még hard resetet rajta szerintem. többször kéne próbálni, szerintem helyre fog jönni.
Nokia szervizben kötöttem ki. Azt mondták, ha lehet ne otthon update-eljem az sw.-t. Ők gariban ingyen megcsinálják. Meg is csinálták. Újra kellett flashelni. Legalább is ezt mondták. Egy érdekes dolgot mondtak, ha lehet ne backup-oljam a telefont. Mert újra előfordulhat a hiba.
Ezen gondolkodtam. Akkor minek a mentés, ha nem ajánlott?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

macko írta: Nokia szervizben kötöttem ki. Azt mondták, ha lehet ne otthon update-eljem az sw.-t. Ők gariban ingyen megcsinálják. Meg is csinálták. Újra kellett flashelni. Legalább is ezt mondták. Egy érdekes dolgot mondtak, ha lehet ne backup-oljam a telefont. Mert újra előfordulhat a hiba.
Ezen gondolkodtam. Akkor minek a mentés, ha nem ajánlott?
De ajánlott. De csak a névjegyzék, naptár és az üzeneteket érdemes visszarakni a többit nem, mert bezavarhat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
ZenChai
1. szint
1. szint

ZenChai írta:
farkas-laci írta:15. mosolyogsz a nokia erofeszítésein ami a hackelhetetlenséget illeti....
Az Opcionális file hibánál simán tovább kell nyomni?
Közben utána olvastam, igen. Ott a ROM Patcher a menüben.
RootRulez
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola DEFY

Hozzászólás Szerző: RootRulez »

Sziasztok!

A telómon alapból van Quickoffice. De ugye az nem teljes liszenszes. Letöltöttem innen egy teljes verziót, de nem merem feltenni, amíg a gyári is fent van, azt viszont nem tudom sehogy se törölni, ilyenkor mi a teendő?

Kösz: RR
Kezdésnek egy Motorola DEFY
ZenChai
1. szint
1. szint

macko írta:Frissítés megtörtént. X-plovert, quickoffice-t nem lehet telepíteni. Rendszerhiba, nincs hozzáférés, nincs frissítés. Miden ami kell meg lett signozva. Az Office meg mióta próbálkoztam el sem indul. Kifagy.
A Moco állal is ajánlott quickoffice simán felment nekem az új sw-re. Másik,újabb verziók nekem nem mentek se a régi, se az új szofton.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”