Nokia N97
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E7
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N97
Jó kérdés. Nekem előtte 27 Mb volt a C:-n emlékeim szerint, minden alkalmazást az E:-re pakoltam persze, így csak tized MB-okat vettek el a C:-ből. Az összes gyárit meghagytam, csak a hülyébbeket elpakoltam egy külön mappába.axlfsi írta: Hmm, ez erdekes. Nekem ugyanilyen allapot utan, csak 32.8 MB szabad hely. SMS semmi nincs, nevjegyzek az van, de nem uberbrutal ... vajon mitol ez a nem kicsi kulonbeg (jah, raadasul a facebook alkalmazast _eltavolitottam_!).
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E7
- Been thanked: 1 time
Ezeket hogy listáztad ki? :-) Egyébként most már csak 39,6 MB, de szinte minden fent van, ami kellett. Nem számoltam össze pontosan, de min. 20 saját alkalmazás.axlfsi írta: Mindesetre, annyit meg azert furcsalok, hogy miutan fullra reseteltem mindent es a memot is formaztam, sot, meg a facebookot is eltavolitottam (1MB ugyebar a C-n), es csak visszaraktam a naptarat, memokat, nevjegyzeket es az sms-eket (ez nincs is), valamint ugyanazt, az uj, 3.03-as Maps-szot, amit egy forumtarsam par hozzaszolassal feljebb, kapasbol majdnem 8MB-tal kevesebb helyem van a C-n, mint neki
Hm, igy nez ki a C:
40 MB Memory in use
33 MB Free memory
189 kb Calendar
325 kb Contacts
493 kb Messages
...
14 MB SIS applications (ezek konkretan vajon mik lehetnek es eltavolithatok-e?)
25 MB Other files (ezek meg vegkepp micsodak?)
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Azért ez nem kicsit durva!!!!! ))gyugyobacsi76 írta:Ha csak a fordítás hiányzik, hát tessék:
1. letöltöd a navfirm-mel a szokásos Neked kello FW file-okat.
2. beilleszted a phoenix mappájába, a már jól ismert módon: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX\
3. letöltöd a dailymobile.se oldalról a FW-ednek megfelelo hack file-t: pl 20-as softnál - RM505_507_20.0.019_uda_1_001.uda.fpsx
4. bemásolod ugyainde: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX\, majd overwrite!!!
5. csatlakoztatod a telót pcsuite módban usb-n
6. ellenorzöd, hogy semmilyen nokia - ovi alkalmazás nem fut még a háttérben sem!!!
7. phoenix indítása adminisztrátorként
8. scan products
9. firmware update
10. ha minden jól megy, meglátod a telepíteni kívánt fw részleteit
11. refurbish
12. izgalommal teli várakozás, majd FINISH
13. csodák- csodája: rompatcher a telón alapból installálva
14. letöltöd a dailymobile.se-rol a patch-eket, installálod
15. mosolyogsz a nokia erofeszítésein ami a hackelhetetlenséget illeti....
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Hello,top01 írta:Ezeket hogy listáztad ki? :-) Egyébként most már csak 39,6 MB, de szinte minden fent van, ami kellett. Nem számoltam össze pontosan, de min. 20 saját alkalmazás.axlfsi írta: Mindesetre, annyit meg azert furcsalok, hogy miutan fullra reseteltem mindent es a memot is formaztam, sot, meg a facebookot is eltavolitottam (1MB ugyebar a C-n), es csak visszaraktam a naptarat, memokat, nevjegyzeket es az sms-eket (ez nincs is), valamint ugyanazt, az uj, 3.03-as Maps-szot, amit egy forumtarsam par hozzaszolassal feljebb, kapasbol majdnem 8MB-tal kevesebb helyem van a C-n, mint neki
Hm, igy nez ki a C:
40 MB Memory in use
33 MB Free memory
189 kb Calendar
325 kb Contacts
493 kb Messages
...
14 MB SIS applications (ezek konkretan vajon mik lehetnek es eltavolithatok-e?)
25 MB Other files (ezek meg vegkepp micsodak?)
Ezt a fajlkezelobenm, C-be belepsz es ott nyomsz egy OPTIONS -> DETAILS -> MEMORY
A legjobban a ket utolso erdekelne, hogy nalad, hogy nez ki (leven, hogy a tobbi csak par 100 kbyte). Nem ertem, hol es honnan a kulonbseg. En _csak_ az uj Maps-szot tettem fel ...
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Igen, mindent, ami NEM része az alap FirmWare-nak.Szabo01 írta:Ha csinálok a telefonon egy hard resetet az mindent töröl a c-ről?
Olyan lesz a telód, mintha akkor bontották volna fel a dobozát Neked az üzletben.
Bekapcsolod és kéri a tartózkodási helyedet, dátumot, időt.
- Extreme
- 1. szint
- Készüléktípus: hTC Desire HD
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
hello. azt jo lenne tudni hogy az egyeb fajlokat hogy lehet torolni. mert pl nekem 24 megat foglalak. igaz v20 van rajta de joljonne egykis hely.
- balla62
- 1. szint
- Készüléktípus: N8Dark Grey HTC ONE Sv Iphone4
- Been thanked: 2 times
Felraktam mindent ami kell hozzá,meg ahogy a legegyszerübb.Macika írta:Azért ez nem kicsit durva!!!!! ))gyugyobacsi76 írta:Ha csak a fordítás hiányzik, hát tessék:
1. letöltöd a navfirm-mel a szokásos Neked kello FW file-okat.
2. beilleszted a phoenix mappájába, a már jól ismert módon: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX\
3. letöltöd a dailymobile.se oldalról a FW-ednek megfelelo hack file-t: pl 20-as softnál - RM505_507_20.0.019_uda_1_001.uda.fpsx
4. bemásolod ugyainde: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX\, majd overwrite!!!
5. csatlakoztatod a telót pcsuite módban usb-n
6. ellenorzöd, hogy semmilyen nokia - ovi alkalmazás nem fut még a háttérben sem!!!
7. phoenix indítása adminisztrátorként
8. scan products
9. firmware update
10. ha minden jól megy, meglátod a telepíteni kívánt fw részleteit
11. refurbish
12. izgalommal teli várakozás, majd FINISH
13. csodák- csodája: rompatcher a telón alapból installálva
14. letöltöd a dailymobile.se-rol a patch-eket, installálod
15. mosolyogsz a nokia erofeszítésein ami a hackelhetetlenséget illeti....
- bBear
- Újonc
- Készüléktípus: E71
- Been thanked: 0
Szevasztok!
Láma kérdés következik. Milyen programmal tudnék playlist-eket gyártani a pc-men, hogy aztán a telefon zenelejátszója lássa azokat.
Avagy létezik e olyan megoldás az N97-re, mint pl. az iTunes az iPhone-hoz? Tehát, hogy importálgatom a zenéimet, majd szinkron a készülékre.
A Media Player-el gondolom ez működőképes lenne MPT-ként, de a Media Player-t egyéb okokból nem vagyok hajlandó alkalmazni.
Avagy van e olyan mp3 lejátszó a telefonra, ami képes könytár tallózásból indítani a zenét és használja az FM transmittert.
És még. Létezik, hogy az N97 transmittere sokkal szarabb, mint az n79-é vagy n85-é? Eddig tapasztalataim szerint az N85-é volt eddig a legjobb, az N97-é pedig nagyon gyenge.
És még? Ha fenti kérdésekre negatív válaszok jönnek, érdekel valakit egy fehér N97 1 év garral, függetlenül 90k-ért?
Köszi!
Láma kérdés következik. Milyen programmal tudnék playlist-eket gyártani a pc-men, hogy aztán a telefon zenelejátszója lássa azokat.
Avagy létezik e olyan megoldás az N97-re, mint pl. az iTunes az iPhone-hoz? Tehát, hogy importálgatom a zenéimet, majd szinkron a készülékre.
A Media Player-el gondolom ez működőképes lenne MPT-ként, de a Media Player-t egyéb okokból nem vagyok hajlandó alkalmazni.
Avagy van e olyan mp3 lejátszó a telefonra, ami képes könytár tallózásból indítani a zenét és használja az FM transmittert.
És még. Létezik, hogy az N97 transmittere sokkal szarabb, mint az n79-é vagy n85-é? Eddig tapasztalataim szerint az N85-é volt eddig a legjobb, az N97-é pedig nagyon gyenge.
És még? Ha fenti kérdésekre negatív válaszok jönnek, érdekel valakit egy fehér N97 1 év garral, függetlenül 90k-ért?
Köszi!
3210.............sokszázezerftráköltés..............E71. és még mindig nem vagyok teljesen elégedett...
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Been thanked: 551 times
A PowerMP3 képes lejátszani mappákat is, de azt nem tudom hogy jó-e az FM transmitter-hez, de ki kell próbálni és kiderül.bBear írta:Szevasztok!
Köszi!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.