Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Most csináltam meg! minim van, de eddig frankó minden.
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

axlfsi írta: Hmm, ez erdekes. Nekem ugyanilyen allapot utan, csak 32.8 MB szabad hely. SMS semmi nincs, nevjegyzek az van, de nem uberbrutal ... vajon mitol ez a nem kicsi kulonbeg (jah, raadasul a facebook alkalmazast _eltavolitottam_!). :hmm2:
Jó kérdés. Nekem előtte 27 Mb volt a C:-n emlékeim szerint, minden alkalmazást az E:-re pakoltam persze, így csak tized MB-okat vettek el a C:-ből. Az összes gyárit meghagytam, csak a hülyébbeket elpakoltam egy külön mappába.
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

axlfsi írta: Mindesetre, annyit meg azert furcsalok, hogy miutan fullra reseteltem mindent es a memot is formaztam, sot, meg a facebookot is eltavolitottam (1MB ugyebar a C-n), es csak visszaraktam a naptarat, memokat, nevjegyzeket es az sms-eket (ez nincs is), valamint ugyanazt, az uj, 3.03-as Maps-szot, amit egy forumtarsam par hozzaszolassal feljebb, kapasbol majdnem 8MB-tal kevesebb helyem van a C-n, mint neki :blink: :hmm2:
Hm, igy nez ki a C:
40 MB Memory in use
33 MB Free memory
189 kb Calendar
325 kb Contacts
493 kb Messages
...
14 MB SIS applications (ezek konkretan vajon mik lehetnek es eltavolithatok-e?)
25 MB Other files (ezek meg vegkepp micsodak?)
Ezeket hogy listáztad ki? :-) Egyébként most már csak 39,6 MB, de szinte minden fent van, ami kellett. Nem számoltam össze pontosan, de min. 20 saját alkalmazás.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

gyugyobacsi76 írta:Ha csak a fordítás hiányzik, hát tessék:

1. letöltöd a navfirm-mel a szokásos Neked kello FW file-okat.
2. beilleszted a phoenix mappájába, a már jól ismert módon: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX\
3. letöltöd a dailymobile.se oldalról a FW-ednek megfelelo hack file-t: pl 20-as softnál - RM505_507_20.0.019_uda_1_001.uda.fpsx
4. bemásolod ugyainde: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX\, majd overwrite!!!
5. csatlakoztatod a telót pcsuite módban usb-n
6. ellenorzöd, hogy semmilyen nokia - ovi alkalmazás nem fut még a háttérben sem!!!
7. phoenix indítása adminisztrátorként
8. scan products
9. firmware update
10. ha minden jól megy, meglátod a telepíteni kívánt fw részleteit
11. refurbish
12. izgalommal teli várakozás, majd FINISH
13. csodák- csodája: rompatcher a telón alapból installálva
14. letöltöd a dailymobile.se-rol a patch-eket, installálod
15. mosolyogsz a nokia erofeszítésein ami a hackelhetetlenséget illeti....
Azért ez nem kicsit durva!!!!! :)))
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

top01 írta:
axlfsi írta: Mindesetre, annyit meg azert furcsalok, hogy miutan fullra reseteltem mindent es a memot is formaztam, sot, meg a facebookot is eltavolitottam (1MB ugyebar a C-n), es csak visszaraktam a naptarat, memokat, nevjegyzeket es az sms-eket (ez nincs is), valamint ugyanazt, az uj, 3.03-as Maps-szot, amit egy forumtarsam par hozzaszolassal feljebb, kapasbol majdnem 8MB-tal kevesebb helyem van a C-n, mint neki :blink: :hmm2:
Hm, igy nez ki a C:
40 MB Memory in use
33 MB Free memory
189 kb Calendar
325 kb Contacts
493 kb Messages
...
14 MB SIS applications (ezek konkretan vajon mik lehetnek es eltavolithatok-e?)
25 MB Other files (ezek meg vegkepp micsodak?)
Ezeket hogy listáztad ki? :-) Egyébként most már csak 39,6 MB, de szinte minden fent van, ami kellett. Nem számoltam össze pontosan, de min. 20 saját alkalmazás.
Hello,

Ezt a fajlkezelobenm, C-be belepsz es ott nyomsz egy OPTIONS -> DETAILS -> MEMORY

A legjobban a ket utolso erdekelne, hogy nalad, hogy nez ki (leven, hogy a tobbi csak par 100 kbyte). Nem ertem, hol es honnan a kulonbseg. En _csak_ az uj Maps-szot tettem fel ...
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Szabo01 írta:Ha csinálok a telefonon egy hard resetet az mindent töröl a c-ről?
Igen, mindent, ami NEM része az alap FirmWare-nak.

Olyan lesz a telód, mintha akkor bontották volna fel a dobozát Neked az üzletben.
Bekapcsolod és kéri a tartózkodási helyedet, dátumot, időt.
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Extreme »

hello. azt jo lenne tudni hogy az egyeb fajlokat hogy lehet torolni. mert pl nekem 24 megat foglalak. igaz v20 van rajta de joljonne egykis hely.
balla62
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8Dark Grey HTC ONE Sv Iphone4
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: balla62 »

Macika írta:
gyugyobacsi76 írta:Ha csak a fordítás hiányzik, hát tessék:

1. letöltöd a navfirm-mel a szokásos Neked kello FW file-okat.
2. beilleszted a phoenix mappájába, a már jól ismert módon: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX\
3. letöltöd a dailymobile.se oldalról a FW-ednek megfelelo hack file-t: pl 20-as softnál - RM505_507_20.0.019_uda_1_001.uda.fpsx
4. bemásolod ugyainde: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX\, majd overwrite!!!
5. csatlakoztatod a telót pcsuite módban usb-n
6. ellenorzöd, hogy semmilyen nokia - ovi alkalmazás nem fut még a háttérben sem!!!
7. phoenix indítása adminisztrátorként
8. scan products
9. firmware update
10. ha minden jól megy, meglátod a telepíteni kívánt fw részleteit
11. refurbish
12. izgalommal teli várakozás, majd FINISH
13. csodák- csodája: rompatcher a telón alapból installálva
14. letöltöd a dailymobile.se-rol a patch-eket, installálod
15. mosolyogsz a nokia erofeszítésein ami a hackelhetetlenséget illeti....
Azért ez nem kicsit durva!!!!! :)))
Felraktam mindent ami kell hozzá,meg ahogy a legegyszerübb.
bBear
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bBear »

Szevasztok!

Láma kérdés következik. Milyen programmal tudnék playlist-eket gyártani a pc-men, hogy aztán a telefon zenelejátszója lássa azokat.

Avagy létezik e olyan megoldás az N97-re, mint pl. az iTunes az iPhone-hoz? Tehát, hogy importálgatom a zenéimet, majd szinkron a készülékre.
A Media Player-el gondolom ez működőképes lenne MPT-ként, de a Media Player-t egyéb okokból nem vagyok hajlandó alkalmazni.

Avagy van e olyan mp3 lejátszó a telefonra, ami képes könytár tallózásból indítani a zenét és használja az FM transmittert.

És még. Létezik, hogy az N97 transmittere sokkal szarabb, mint az n79-é vagy n85-é? Eddig tapasztalataim szerint az N85-é volt eddig a legjobb, az N97-é pedig nagyon gyenge.

És még? Ha fenti kérdésekre negatív válaszok jönnek, érdekel valakit egy fehér N97 1 év garral, függetlenül 90k-ért?

Köszi! :)
3210.............sokszázezerftráköltés..............E71. és még mindig nem vagyok teljesen elégedett...
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

bBear írta:Szevasztok!

Láma kérdés következik. Milyen programmal tudnék playlist-eket gyártani a pc-men, hogy aztán a telefon zenelejátszója lássa azokat.

Avagy létezik e olyan megoldás az N97-re, mint pl. az iTunes az iPhone-hoz? Tehát, hogy importálgatom a zenéimet, majd szinkron a készülékre.
A Media Player-el gondolom ez működőképes lenne MPT-ként, de a Media Player-t egyéb okokból nem vagyok hajlandó alkalmazni.

Avagy van e olyan mp3 lejátszó a telefonra, ami képes könytár tallózásból indítani a zenét és használja az FM transmittert.

És még. Létezik, hogy az N97 transmittere sokkal szarabb, mint az n79-é vagy n85-é? Eddig tapasztalataim szerint az N85-é volt eddig a legjobb, az N97-é pedig nagyon gyenge.

És még? Ha fenti kérdésekre negatív válaszok jönnek, érdekel valakit egy fehér N97 1 év garral, függetlenül 90k-ért?

Köszi! :)
A PowerMP3 képes lejátszani mappákat is, de azt nem tudom hogy jó-e az FM transmitter-hez, de ki kell próbálni és kiderül.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”