Azzal nem is volt gond, hogy cserejegyet kaptam miután kiharcoltam. Visszamentem az üzletbe ahol lett vásárolva aztán már érdekesebb volt a dolog, mert akivel telefonon beszéltem mást mondott mint aki bent ült a boltban az asztal másik oldalán. Annak fingja nemvolt semmiről amit kérdeztem de őszintén felet. Neki csak annyi a dolga, hogy kitöltse a szerviz lapot meg a jótálási jegyet. (de gondolom nem az eszéért alkalmazták hanem a szépségéért)Macika írta: A hölgy Szófiában csücsül.
És nem véletlenül töri a magyart. Össze lett vonva a magyar piac a kelet-Európaival, a Nokiának ez így jó.
Tavaly júliusban az N85-re kaptam (24 MUNKAnap szervizben lét után) csereutalványt, amit AZONNAL be tudtam váltani, mivel csak ki kellett nyomtatnom az E-mailt.
Fura, amit írsz, hogy utána még milyen sok időt kellett telefonra várnod, mert a csereutalvány oda érvényes, ahol a javíthatatlan telefont vetted, ott kell helyette másikat adjanak, vagy be kell számítsák egy más Nokiába a beszerzéskori (számlával igazolt) áron, vagy amennyiben ettől elzárkóznak (de csak akkor!!!), vissza kell adják a TELJES akkori brutto vételárat.
Így nem nagyon lehet 1 napnál több a 'várakozás'.
Persze, ha nincs abból a modellből nekik, amire cserélni akarod, akkor lehet várakozás, de ez már - úgy gondolom - nem a Nokia bűne.
Amikor lemászott egy fazon az emeletről, hogy a kérdéseimre választ adjon akkor annyit mondott, hogy a nagykernek is lekell tesztelni-e a készüléket, de nem értem, hogy minek mikor cserejeggyel mentem hozzájuk. Válasz csak annyi volt, hogy ez az előirás. Aztán eltelt 3munkanap, felhivtam őket és jött az egyéb indoklásuk a csere iránt, hogy nincs ez a tipus, aztán 5munkanap után leltár van a nagykerben. Aztán 1,5 hét után felhivtak, hogy megvan a teló. Ültem is kocsiba és 1órán belül ot is voltam náluk vidékről.
A hiba kezdetektől jelentkezett de csak azért nemvittem vissza 3 napon belül mert örültem, hogy végre 1,5 hónap után lett telóm, meg nemakartam tovább várni mert a csere vagy javitás is elvett volna egy rakás irőt.
(A legszebb az volt, hogy amikor behalt az első N97 akkor vettem egy 5800-át egy másik üzletből a nejemnek és addig én használtam(volna) amég megjavítják az n97-et. Na az 5800 bírt 1napot és meghalt totálra. Villogott a kijelző, újraindult vagy be sem kapcsolt. Ott is volt harc mire visszafizették az árát. Mert nemtudtak új készüléket adni csak használtat abból a tipusból 10e-el olcsóbban) Úgyhogy csak szívok azóta amióta eladtam az N95-t. Lehet elátkozott engem a régi hűséges társ. Azzal semmi bajom nemvolt, tette a dolgát rendesen. Olyan fényképeket csinált mint álom. De az N97....
De szerintem vagy beviszem a szervizbe de előtte veszek 1 új N900-at vagy pedig eladom és úgy veszek N900-at.
De az biztos, hogy lecserélem az N97 telót N900-ra. Remélem jobb lessz és nemfogok vele igy szivni.
Vélemények az N900-ról?