Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: nylacika »

iom736 írta:Sziasztok ! Olyan gondom lenne,hogy Garmin telepítése után a mapsource-ot nem tudom feltelepíteni a leírások szerint.Hiába telepítem fel az ANT agentet is .Tudna valaki segíteni ?Sem Xp sem win7-re nem megy fel.Régebben nem volt ilyen gondom jó párszor telepítettem már.Köszi Attila :)
Szerintem a Garmin topicban hamarabb megkapod a választ, ott eléggé kenik-vágják a dolgokat!
iom736
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: iom736 »

Bocsi,igazad van !Köszi !
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Extreme »

axlfsi írta:Hat, kedves forumtarsaim ... azt hiszem, hogy nem varom meg, amig a T 3-6 honapos kesessel veszegeti meg az ujabbnal ujabb frissiteseket; volt szerencsem 3-4 napig nyomkodni egy szifont es azt kell, hogy mondjam, kenterbe veri a Nokiat (nem mindenben, pl. kozel sem keszit olyan kepeket, nincs rajta qwerty bill, stb). Egyszeruen elfogyott a turelmem es tonkreteszi az idegeimet, amikor ujraindul, amikor eppen kellene, kilep a levelezokliens, mert miert ne lepne ki, amikor lefagy 5-10 masodpercre, pedig en hivni akarok, amikor karcolodik a lencsevedo, amikor nehezkes a gepeles (mert valljuk be, nem konnyu es nem veletlenul lett mas a koncepcio a mini-nel), amikora widgetek hol frissulnek, hol csak loading kontent... kicsit olyan feeling, hogy vettem egy relative draga es high-end keszuleket (a maga kategoriajaban), minden almom ez volt elotte, de szinte mindenben csalodtam, amiben lehetett.
Probaljatok lebeszelni - viccen kivul. Erdekelne, hogy (ha valaki venne a faradsagot egyaltalan) mivel ervelnetek; nem is feltetlenul a Nokia mellett, mert hiszen tudom, hogy az N900-ast mindenki isteniti es valszeg jol is ossze van rakva, hanem az N97 mellett. Mellesleg egy N900 meg mindig 140-150(?) HUF es a 3GS 32 szifont megveszem 90.000 HUF (igaz 2 ev huseggel, de az nem zavar, egyebkent is most terveztem elofizetesre valtani, igy, 10 ev Dominozas utan es ami a legszebb, hogy 30E kp+kamatmentes torlesztes). Nem egy kategoria a ket telefon (N900 es 3GS), de egyre jobban afele hajlok, hogy elegem van a hackeljunk, probalgassunk, teszteljunk, kinlodjunk, szivjunk ezerrel ... foleg, miutan lattam, mennyire "ossze van rakva" az a masik es mennyire hasznalhato keszulek.
... :weep: pedig nem szivesen (szerk.: nem orommel, -nevetve) teszem es sokaig biztam a Symbianban :cry2:
erre csak azt tudom mondani hogy az almás telefon csak gördülékenyebb, tele látványelemekkel de fele anyit nem tud mint egy N szériás Nokia. tény és való hogy vannak gondok a symbian-al de én azt mondom hogy valamit valamiért. akinek gördülékeny telefon kell az almás telefont vesz akinek az kell hogy a telefon tudjon is valamit az pedig Nokiát. ha nincs igazam nyugodtan javítsatok ki.

másik dolog. a Nokia márkaszervízbe lehet hogy probléma a PC meg pampognak érte de én a saját bőrömön tapasztaltam hogy a T-nél nem foglalkoztak vele. Elszakadt a szalagkábelem az N95-be és bevittem a T betűs szervízbe hogy mi a probléma vele. Nem akartam fizetni a javításért no meg garis is volt a teló ezért rákérdeztem hogy mivel én átírtam a PC-t ( mert kellett a 16 gigás kártya :D ) elvesztette e a telefon a garanciát. Srác anyit kérdezett hogy mivel írtam át és egy órán belül ki is cserélte a szalagkábelem. Ezek után azt gondolom hogyha 97-nél is átírom semmi probléma nem lesz vele. Mit gondoltok ? ( story-t már sokadjára írom xD )
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Extreme írta:erre csak azt tudom mondani hogy az almás telefon csak gördülékenyebb, tele látványelemekkel de fele anyit nem tud mint egy N szériás Nokia. tény és való hogy vannak gondok a symbian-al de én azt mondom hogy valamit valamiért. akinek gördülékeny telefon kell az almás telefont vesz akinek az kell hogy a telefon tudjon is valamit az pedig Nokiát. ha nincs igazam nyugodtan javítsatok ki.
Mondasz valamit es nyilvan igazad is lehet. Alma jobban osszerakott, gordulekenyebb a hasznalata, de talan nem tud annyit, mint egy high-end Nokia telefon ... es ezzel nem is lenne baj, soha nem is partolnek at a Nokiatol, ha nem sutom meg ennyire magam ezzel az N97-essel. ... mar arra is gondoltam, hogy N900-ra cserelem (van egy teljesen jo allapotban levo N95 8Gb-om es melle ez a novemberi N97 es talan mar nem tul sokat kell hozzatenni, hogy meglegyen - ennel viszont valahogy ugy gondolom, hogy nem hasznalnam ki a benne rejlo lehetosegeket, leven nem vagyok otthon linuxban; apropo, vannak mar olyanok, akik megvettek az N900-at es nem jott be szamukra, eladjak? Magyaran: lehet mar venni "hasznalt" keszuleket vagy egyelore mindenkinek nagyon bejott es senki nem adja el? Mi szamit jo arnak ebben a szegmensben?).

Extreme írta:másik dolog. a Nokia márkaszervízbe lehet hogy probléma a PC meg pampognak érte de én a saját bőrömön tapasztaltam hogy a T-nél nem foglalkoztak vele. Elszakadt a szalagkábelem az N95-be és bevittem a T betűs szervízbe hogy mi a probléma vele. Nem akartam fizetni a javításért no meg garis is volt a teló ezért rákérdeztem hogy mivel én átírtam a PC-t ( mert kellett a 16 gigás kártya :D ) elvesztette e a telefon a garanciát. Srác anyit kérdezett hogy mivel írtam át és egy órán belül ki is cserélte a szalagkábelem. Ezek után azt gondolom hogyha 97-nél is átírom semmi probléma nem lesz vele. Mit gondoltok ? ( story-t már sokadjára írom xD )
Feltetelezem, hogy senki nem ketelkedik a tortenet valodisagaban, de mindettol fuggetlenul, nem ez a hivatalos eljaras, azaz, barmikor megeshet, hogy megtagadjak a szerzivelest, amennyiben azt latjak a rendszerukben, hogy at volt korabban irva a pc. (igy gondolom en; tehat kockazatos. Mar kerdes, hogy valoszinuleg annal a kockazatnal sokkal tobbet er, hogy ne kelljen fel evet varni az uj fw-re).
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Extreme
1. szint
1. szint

axlfsi írta: Feltetelezem, hogy senki nem ketelkedik a tortenet valodisagaban, de mindettol fuggetlenul, nem ez a hivatalos eljaras, azaz, barmikor megeshet, hogy megtagadjak a szerzivelest, amennyiben azt latjak a rendszerukben, hogy at volt korabban irva a pc. (igy gondolom en; tehat kockazatos. Mar kerdes, hogy valoszinuleg annal a kockazatnal sokkal tobbet er, hogy ne kelljen fel evet varni az uj fw-re).
nem arra akaruk kilyukadni hogy nem hiszitek el vagy valami. csak még nem kaptam rá semmiféle visszajelzést. :D pár perce raktam fel az NSS-t és nagyon gondolkozom hogy megér e anyit vagy akkor mit tegyek :hmm2: jah és tudnátok ajánlani valami jó kis e-mail klienset ? nokia mail-t használtam de lejárt a próbaidőm :(
köszi :) így előre is :D
Bisza
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E7
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Bisza »

Extreme írta:
axlfsi írta:Hat, kedves forumtarsaim ... azt hiszem, hogy nem varom meg, amig a T 3-6 honapos kesessel veszegeti meg az ujabbnal ujabb frissiteseket; volt szerencsem 3-4 napig nyomkodni egy szifont es azt kell, hogy mondjam, kenterbe veri a Nokiat (nem mindenben, pl. kozel sem keszit olyan kepeket, nincs rajta qwerty bill, stb). Egyszeruen elfogyott a turelmem es tonkreteszi az idegeimet, amikor ujraindul, amikor eppen kellene, kilep a levelezokliens, mert miert ne lepne ki, amikor lefagy 5-10 masodpercre, pedig en hivni akarok, amikor karcolodik a lencsevedo, amikor nehezkes a gepeles (mert valljuk be, nem konnyu es nem veletlenul lett mas a koncepcio a mini-nel), amikora widgetek hol frissulnek, hol csak loading kontent... kicsit olyan feeling, hogy vettem egy relative draga es high-end keszuleket (a maga kategoriajaban), minden almom ez volt elotte, de szinte mindenben csalodtam, amiben lehetett.
Probaljatok lebeszelni - viccen kivul. Erdekelne, hogy (ha valaki venne a faradsagot egyaltalan) mivel ervelnetek; nem is feltetlenul a Nokia mellett, mert hiszen tudom, hogy az N900-ast mindenki isteniti es valszeg jol is ossze van rakva, hanem az N97 mellett. Mellesleg egy N900 meg mindig 140-150(?) HUF es a 3GS 32 szifont megveszem 90.000 HUF (igaz 2 ev huseggel, de az nem zavar, egyebkent is most terveztem elofizetesre valtani, igy, 10 ev Dominozas utan es ami a legszebb, hogy 30E kp+kamatmentes torlesztes). Nem egy kategoria a ket telefon (N900 es 3GS), de egyre jobban afele hajlok, hogy elegem van a hackeljunk, probalgassunk, teszteljunk, kinlodjunk, szivjunk ezerrel ... foleg, miutan lattam, mennyire "ossze van rakva" az a masik es mennyire hasznalhato keszulek.
... :weep: pedig nem szivesen (szerk.: nem orommel, -nevetve) teszem es sokaig biztam a Symbianban :cry2:
erre csak azt tudom mondani hogy az almás telefon csak gördülékenyebb, tele látványelemekkel de fele anyit nem tud mint egy N szériás Nokia. tény és való hogy vannak gondok a symbian-al de én azt mondom hogy valamit valamiért. akinek gördülékeny telefon kell az almás telefont vesz akinek az kell hogy a telefon tudjon is valamit az pedig Nokiát. ha nincs igazam nyugodtan javítsatok ki.

másik dolog. a Nokia márkaszervízbe lehet hogy probléma a PC meg pampognak érte de én a saját bőrömön tapasztaltam hogy a T-nél nem foglalkoztak vele. Elszakadt a szalagkábelem az N95-be és bevittem a T betűs szervízbe hogy mi a probléma vele. Nem akartam fizetni a javításért no meg garis is volt a teló ezért rákérdeztem hogy mivel én átírtam a PC-t ( mert kellett a 16 gigás kártya :D ) elvesztette e a telefon a garanciát. Srác anyit kérdezett hogy mivel írtam át és egy órán belül ki is cserélte a szalagkábelem. Ezek után azt gondolom hogyha 97-nél is átírom semmi probléma nem lesz vele. Mit gondoltok ? ( story-t már sokadjára írom xD )
Sziasztok!

Én egyetértek Extreme-el, a symbis telókkal mindig voltak gondok (ha jól tudom, az elején az n95-tel is voltak problémák, a későbbi frissítések után vált kiváló telefonná :hmm2: ), de szerintem funkció és használhatóság szempontjából, nokia a legjobb.
Azt elismerem, hogy nagyon sok hibáról lehet olvasni erről a készülékről. :sad:
Az pedig külön problémának látom, ha valakinek hálózatfüggö a telefonja, mert egy kicsit a rugalmasságot vesztik el vele. (új szoftok, állandó probléma, hogy mikor garis mikor nem).
Hozzáteszem, ez az én véleményem.

Más, a 21-es szoftot, én stabilabbnak érzem a 20-as hoz képest, és amit észrevettem, szerintem szebb képeket csinál, jobban vissza adja a színeket, és nem látom olyan szemcsésnek sem a képeket, gyorsabbnak is érzem a telefont. Arról nem is beszélve, hogy maradt a C:-n 36MB szabad memória. :)

Üdv
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bisza 2010-02-02 kedd 21:02:22-kor.
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

Azt mondjátok meg nekem hogy a nokia miért nem tudja azt a k...a internetrádiót beleintegrálni a szoftverbe? Vagy legalább kompatibilissá tenni a telóval? Tudom hogy létezik netrádió hozzá de én a gyárit szerettem az előző telcsimbe.
Rom: NG1
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Extreme írta:
axlfsi írta: Feltetelezem, hogy senki nem ketelkedik a tortenet valodisagaban, de mindettol fuggetlenul, nem ez a hivatalos eljaras, azaz, barmikor megeshet, hogy megtagadjak a szerzivelest, amennyiben azt latjak a rendszerukben, hogy at volt korabban irva a pc. (igy gondolom en; tehat kockazatos. Mar kerdes, hogy valoszinuleg annal a kockazatnal sokkal tobbet er, hogy ne kelljen fel evet varni az uj fw-re).
nem arra akaruk kilyukadni hogy nem hiszitek el vagy valami. csak még nem kaptam rá semmiféle visszajelzést. :D pár perce raktam fel az NSS-t és nagyon gondolkozom hogy megér e anyit vagy akkor mit tegyek :hmm2: jah és tudnátok ajánlani valami jó kis e-mail klienset ? nokia mail-t használtam de lejárt a próbaidőm :(
köszi :) így előre is :D
Miért is kellene átírni azt a nyomorék PC-t?
Phoenix-szel SIMÁN felmegy az a verzió, amit csak akarsz!
Utána NSS-sel VISSZA az eredeti PC-t és már SEMMI, még egyszer SEMMI nyoma nincs, hogy valaha is volt nem brandes szoft rajta.

Gáz akkor lehet csak (inkább kínos pillanatok), ha úgy hibásodik meg a teló, hogy abból a FW-ből nincs még brandos, mint ami rajta van unbranded. Mert akkor nem tudod visszaflashelni szerviz előtt brandosra.
De a szervizben - szerintem - sokkal inkább nézik a PC-t, mint azt, hogy milyen FW-rel adtad be.
Extreme
1. szint
1. szint

kisdobos írta:Azt mondjátok meg nekem hogy a nokia miért nem tudja azt a k...a internetrádiót beleintegrálni a szoftverbe? Vagy legalább kompatibilissá tenni a telóval? Tudom hogy létezik netrádió hozzá de én a gyárit szerettem az előző telcsimbe.
probald ki EZT
nekem negyon jol mukodik. azota ezt hasznalom csak ajanlani tudom. ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Extreme 2010-02-02 kedd 22:24:31-kor.
renee7
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: renee7 »

Szia Macika!

Megvetted az N97-et? :)
Gratulálok hozzá, használd egészséggel!
Válasz küldése