Hosszasan leveleztem velük, abban szerepelt a szoftverfrissítés kérdése is. Csak meg kéne találnom azokat a leveleket. :-)Macika írta:Amennyiben a garijegyeden szerepel, hogy felrakták a szolgáltatófüggetlen FW-t, akkor van keresnivalód.
Ha nem szerepel, akkor csak az idődet (és a pénzedet) pazarolnád...
Nokia N97
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E7
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N97
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
Az új SW vel kapcsolatban megfigyeltem hogy a képnézegetőt diavetitésben használtam és mintha a kepek "áttünése"mássab mint eddig. Szerintetek?
SGS5 The Best
-
- 1. szint
Bocs, ez biztos nagyon gagyi kérdés, de mi is az az NSS? És hogy kell vele kiolvasni?Macika írta:Elég egyszerű.top01 írta:Azt hogy tudom megnézni, hogy átírták-e?
Phoenix-szel MÁSHOGYAN nem lehetséges a gyári unbranded rátétele, csak PC-átírással.
Olvasd ki az NSS-sel, és ha nem egyezik a hátlapi matricán (az akksi alatt) lévővel, akkor nekem van igazam, át lett írva.
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Nemesis Server Suite. Bővebb infó ITT, keress rá az NSS szóra vagy a teljes nevére, megtalálod a leírást.top01 írta:Bocs, ez biztos nagyon gagyi kérdés, de mi is az az NSS? És hogy kell vele kiolvasni?Macika írta:Elég egyszerű.top01 írta:Azt hogy tudom megnézni, hogy átírták-e?
Phoenix-szel MÁSHOGYAN nem lehetséges a gyári unbranded rátétele, csak PC-átírással.
Olvasd ki az NSS-sel, és ha nem egyezik a hátlapi matricán (az akksi alatt) lévővel, akkor nekem van igazam, át lett írva.
Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- 1. szint
Kösz, közben megtaláltam, installáltam, nekem nem tud a telefonból kiolvasni semmit. "Scan for product... error!" Ilyenkor mi van?plunk írta: Nemesis Server Suite. Bővebb infó ITT, keress rá az NSS szóra vagy a teljes nevére, megtalálod a leírást.
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Ugye a legújabb NSS-t használod és PCSuite meg társai ki vannak teljesen lőve? Próbáld meg többször elindítani a programot, illetve miután a gépre dugtad a telefont várni pár percet és úgy Scannelni.top01 írta:Kösz, közben megtaláltam, installáltam, nekem nem tud a telefonból kiolvasni semmit. "Scan for product... error!" Ilyenkor mi van?plunk írta: Nemesis Server Suite. Bővebb infó ITT, keress rá az NSS szóra vagy a teljes nevére, megtalálod a leírást.
Szignózási segédlet
-
- 1. szint
Kösz, a Pc Suite-ról megfeledkeztem. :-) Most működik.plunk írta: Ugye a legújabb NSS-t használod és PCSuite meg társai ki vannak teljesen lőve? Próbáld meg többször elindítani a programot, illetve miután a gépre dugtad a telefont várni pár percet és úgy Scannelni.
Így a PC: 0576377. Ez gondolom a függetlené, úgyhogy bukta. És mindezt a Nokia szervizben tették vele. :-( Most mi legyen? Menjek reklamálni? Vajon le tudnak venni a feketelistáról?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A baj csak az, hogy nem a Nokia köti az ebet a karóhoz, hanem a szolgáltatók.top01 írta:Hosszasan leveleztem velük, abban szerepelt a szoftverfrissítés kérdése is. Csak meg kéne találnom azokat a leveleket. :-)Macika írta:Amennyiben a garijegyeden szerepel, hogy felrakták a szolgáltatófüggetlen FW-t, akkor van keresnivalód.
Ha nem szerepel, akkor csak az idődet (és a pénzedet) pazarolnád...
Komoly mennyiségű pénzt fizetnek a szolgáltatók azért, hogy brandes szoftvert tegyen a Nokia az általuk (a szolgáltatók által) forgalmazott Nokiákra.
Mert az NEKIK jó, fizetős tartalmakra irányít egyből, valamint egyszerűbb is beállítani az egységsugarú usernek a készüléket ezáltal.
A Nokia tehát HIVATALOSAN (a szolgáltatókkal kötött szerződésük szerint) nem teheti fel a NEM brandes változatot senkinek (vannak jó fejek, akik megteszik mégis, ám ezzel nemritkán ártanak a usernek akaratukon kívül).
Innentől tehát hivatalosan NINCS pannonos készüléken unbranded FW, magyarul pereskedni sem fogsz tudni, mert nem bizonyítható, hogy ők tették fel az unbranded FW-t.
Azon kívül ha visszavitted volna, hogy most is ők tegyék fel a 21-est rá, akkor még mindig nem lenne semmi nyoma, mert a Phoenix továbbra sem tölti fel a flashelés adatait a Nokia szerverére.
-
- 1. szint
Ha csak öt percet vártam volna, és elolvastam volna, amit írtál, nem estem volna neki a frissítésnek magam. :-(Macika írta: A baj csak az, hogy nem a Nokia köti az ebet a karóhoz, hanem a szolgáltatók.
Komoly mennyiségű pénzt fizetnek a szolgáltatók azért, hogy brandes szoftvert tegyen a Nokia az általuk (a szolgáltatók által) forgalmazott Nokiákra.
Mert az NEKIK jó, fizetős tartalmakra irányít egyből, valamint egyszerűbb is beállítani az egységsugarú usernek a készüléket ezáltal.
A Nokia tehát HIVATALOSAN (a szolgáltatókkal kötött szerződésük szerint) nem teheti fel a NEM brandes változatot senkinek (vannak jó fejek, akik megteszik mégis, ám ezzel nemritkán ártanak a usernek akaratukon kívül).
Innentől tehát hivatalosan NINCS pannonos készüléken unbranded FW, magyarul pereskedni sem fogsz tudni, mert nem bizonyítható, hogy ők tették fel az unbranded FW-t.
Azon kívül ha visszavitted volna, hogy most is ők tegyék fel a 21-est rá, akkor még mindig nem lenne semmi nyoma, mert a Phoenix továbbra sem tölti fel a flashelés adatait a Nokia szerverére.
Na mindegy, egyelőre működik. Majd ráérek törni a fejem, ha besz@rik. Végül is van némi kapcsolatom a Nokiánál is meg a Pannonnál is. :-)
-
- 1. szint
Ráadásul amiért az egész balhét a nyakamba vettem, nem is működik. Rátöltöttem a frissítést, és érdekes módon minden megmaradt a telefonon, az összes alkalmazás (általam szerkesztett mappákban), a beállítások, a kontaktok, üzenetek stb. Pedig azt írja ki, hogy a 21-es van rajta.
És bár a frissítések között látja az új OviMapsot, valamiért nem hajlandó telepíteni. A többit igen, az OviMapsot nem.
Resetelnem kéne?
És bár a frissítések között látja az új OviMapsot, valamiért nem hajlandó telepíteni. A többit igen, az OviMapsot nem.
Resetelnem kéne?