Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Extreme írta:
potter55 írta:
A muszáj szó pontos jé. ;) :D
jójó :D muszáJ
nézzétek el nekem telóról írtam :D ( van aki még unatkozik fürdés közbe ) :D
KÖZBEN!!!!!!!!! N-nel a végén! :whaaa:
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Extreme »

ollanok vattok velem má na :D
igen tudom hogy nem tudok helyesen és azt is tudom hogy ez gáz. ezért még kérdezek :D tuttok ajállani valami ímél progit ? a nokia mél vót fönn de legyárt a licenc. hotmailes címhe köllene. nah elég a mókából :D
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Szanaszejjel szivatjatok, szegenyt :) :D

... egyebkent, mondom a valaszt, sracok: NEM fogja a Nokia megcsinalni a telot, ha azt latja a rendszereben, hogy "pirossal" szerepel a pc. En ugyanezzel a kerdessel mentem be a WE-ben levo Nokia boltba es egyenesen rakerdeztem a konkret szitura, hogy atirom, gariztatni kell, mi fog tortenni; ugyanis olvastunk mar ilyet is es olyat is. A valasz az volt, hogy elvesz a garancia, nem csinaljak meg (aztan lehet, hogy meg vannak szervizek, rendes arcokkal, ahol sz@..ak ra, de WE-ben biztosan nem :( ).
En is nagy dilemmaban vagyok. Ezer %, hogy NEM fogok varni fel evet, mig a tré megveszi Nokiatol a frissitest, ugyhogy vagy atirom, frissitek es elvezem vagy eladom a keszuleket. 1-2 heten belul el kell dontenem, amig csak 4 honapos es meg 20 ho garival arulhatom...
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Extreme »

axlfsi írta:Szanaszejjel szivatjatok, szegenyt :) :D

... egyebkent, mondom a valaszt, sracok: NEM fogja a Nokia megcsinalni a telot, ha azt latja a rendszereben, hogy "pirossal" szerepel a pc. En ugyanezzel a kerdessel mentem be a WE-ben levo Nokia boltba es egyenesen rakerdeztem a konkret szitura, hogy atirom, gariztatni kell, mi fog tortenni; ugyanis olvastunk mar ilyet is es olyat is. A valasz az volt, hogy elvesz a garancia, nem csinaljak meg (aztan lehet, hogy meg vannak szervizek, rendes arcokkal, ahol sz@..ak ra, de WE-ben biztosan nem :( ).
En is nagy dilemmaban vagyok. Ezer %, hogy NEM fogok varni fel evet, mig a tré megveszi Nokiatol a frissitest, ugyhogy vagy atirom, frissitek es elvezem vagy eladom a keszuleket. 1-2 heten belul el kell dontenem, amig csak 4 honapos es meg 20 ho garival arulhatom...
1 ilyen válasz sokat segített. köszi ;)
balla62
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8Dark Grey HTC ONE Sv Iphone4
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: balla62 »

Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni hogy az én telomnak tényleg ez a pc-kodja 0576377 és nekem ha a nokiába be kell vinnem a telot akkor nem dumálnak majd érte.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

balla62 írta:Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni hogy az én telomnak tényleg ez a pc-kodja 0576377 és nekem ha a nokiába be kell vinnem a telot akkor nem dumálnak majd érte.
Nem. Mert az a független product kód és garanciában tudják frissíteni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

balla62 írta:Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni hogy az én telomnak tényleg ez a pc-kodja 0576377 és nekem ha a nokiába be kell vinnem a telot akkor nem dumálnak majd érte.
Nem dumálnak, mivel nem vagy rászorulva, hogy átírd a Product Code-ot rajta.
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

Extreme írta:ollanok vattok velem má na :D
igen tudom hogy nem tudok helyesen és azt is tudom hogy ez gáz. ezért még kérdezek :D tuttok ajállani valami ímél progit ? a nokia mél vót fönn de legyárt a licenc. hotmailes címhe köllene. nah elég a mókából :D
En meg azt mondom,inkább így írj,mint tuskón.Megértjük,hogy mit akarsz. ) Es ez mkire igaz lehet. (igaz nem itt a nokiaprogramokon.Itt azért tudnak viselkedni ) )

Sajnos telefonon keresztül nem lehet frissíteni,pedig én úgy probáltam volna ki..
Viszoont most megnézek más vmit.Az üzenetekben átlehet állítani,hogy hova töltse a dolgokat c vagy d.átállítom és letöltöm az ovi maps-et. (lehet,hogy nem sok köze van hozzá,de hátha ) )
Macikának jó az a 42mega. )
balla62
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8Dark Grey HTC ONE Sv Iphone4
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: balla62 »

potter55 írta:
Nem. Mert az a független product kód és garanciában tudják frissíteni.
Nekem még nem volt semmi baja a telonak és eddig csak én frissitettem othon phoenix-el.Ezért csak nem ugatnak.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

balla62 írta: Nekem még nem volt semmi baja a telonak és eddig csak én frissitettem othon phoenix-el.Ezért csak nem ugatnak.
Ha ugyanarra a pc-re frissítetted ami az eredeti akkor nem.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”