KÖZBEN!!!!!!!!! N-nel a végén!Extreme írta:jójó muszáJpotter55 írta:
A muszáj szó pontos jé.
nézzétek el nekem telóról írtam ( van aki még unatkozik fürdés közbe )
Nokia N97
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Re: Nokia N97
- Extreme
- 1. szint
- Készüléktípus: hTC Desire HD
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ollanok vattok velem má na
igen tudom hogy nem tudok helyesen és azt is tudom hogy ez gáz. ezért még kérdezek tuttok ajállani valami ímél progit ? a nokia mél vót fönn de legyárt a licenc. hotmailes címhe köllene. nah elég a mókából
igen tudom hogy nem tudok helyesen és azt is tudom hogy ez gáz. ezért még kérdezek tuttok ajállani valami ímél progit ? a nokia mél vót fönn de legyárt a licenc. hotmailes címhe köllene. nah elég a mókából
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Szanaszejjel szivatjatok, szegenyt
... egyebkent, mondom a valaszt, sracok: NEM fogja a Nokia megcsinalni a telot, ha azt latja a rendszereben, hogy "pirossal" szerepel a pc. En ugyanezzel a kerdessel mentem be a WE-ben levo Nokia boltba es egyenesen rakerdeztem a konkret szitura, hogy atirom, gariztatni kell, mi fog tortenni; ugyanis olvastunk mar ilyet is es olyat is. A valasz az volt, hogy elvesz a garancia, nem csinaljak meg (aztan lehet, hogy meg vannak szervizek, rendes arcokkal, ahol sz@..ak ra, de WE-ben biztosan nem ).
En is nagy dilemmaban vagyok. Ezer %, hogy NEM fogok varni fel evet, mig a tré megveszi Nokiatol a frissitest, ugyhogy vagy atirom, frissitek es elvezem vagy eladom a keszuleket. 1-2 heten belul el kell dontenem, amig csak 4 honapos es meg 20 ho garival arulhatom...
... egyebkent, mondom a valaszt, sracok: NEM fogja a Nokia megcsinalni a telot, ha azt latja a rendszereben, hogy "pirossal" szerepel a pc. En ugyanezzel a kerdessel mentem be a WE-ben levo Nokia boltba es egyenesen rakerdeztem a konkret szitura, hogy atirom, gariztatni kell, mi fog tortenni; ugyanis olvastunk mar ilyet is es olyat is. A valasz az volt, hogy elvesz a garancia, nem csinaljak meg (aztan lehet, hogy meg vannak szervizek, rendes arcokkal, ahol sz@..ak ra, de WE-ben biztosan nem ).
En is nagy dilemmaban vagyok. Ezer %, hogy NEM fogok varni fel evet, mig a tré megveszi Nokiatol a frissitest, ugyhogy vagy atirom, frissitek es elvezem vagy eladom a keszuleket. 1-2 heten belul el kell dontenem, amig csak 4 honapos es meg 20 ho garival arulhatom...
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
- Extreme
- 1. szint
- Készüléktípus: hTC Desire HD
- Been thanked: 0
1 ilyen válasz sokat segített. kösziaxlfsi írta:Szanaszejjel szivatjatok, szegenyt
- balla62
- 1. szint
- Készüléktípus: N8Dark Grey HTC ONE Sv Iphone4
- Been thanked: 2 times
Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni hogy az én telomnak tényleg ez a pc-kodja 0576377 és nekem ha a nokiába be kell vinnem a telot akkor nem dumálnak majd érte.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem. Mert az a független product kód és garanciában tudják frissíteni.balla62 írta:Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni hogy az én telomnak tényleg ez a pc-kodja 0576377 és nekem ha a nokiába be kell vinnem a telot akkor nem dumálnak majd érte.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem dumálnak, mivel nem vagy rászorulva, hogy átírd a Product Code-ot rajta.balla62 írta:Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni hogy az én telomnak tényleg ez a pc-kodja 0576377 és nekem ha a nokiába be kell vinnem a telot akkor nem dumálnak majd érte.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
En meg azt mondom,inkább így írj,mint tuskón.Megértjük,hogy mit akarsz. ) Es ez mkire igaz lehet. (igaz nem itt a nokiaprogramokon.Itt azért tudnak viselkedni ) )Extreme írta:ollanok vattok velem má na
Sajnos telefonon keresztül nem lehet frissíteni,pedig én úgy probáltam volna ki..
Viszoont most megnézek más vmit.Az üzenetekben átlehet állítani,hogy hova töltse a dolgokat c vagy d.átállítom és letöltöm az ovi maps-et. (lehet,hogy nem sok köze van hozzá,de hátha ) )
Macikának jó az a 42mega. )
- balla62
- 1. szint
- Készüléktípus: N8Dark Grey HTC ONE Sv Iphone4
- Been thanked: 2 times
Nekem még nem volt semmi baja a telonak és eddig csak én frissitettem othon phoenix-el.Ezért csak nem ugatnak.potter55 írta:Nem. Mert az a független product kód és garanciában tudják frissíteni.balla62 írta:Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni hogy az én telomnak tényleg ez a pc-kodja 0576377 és nekem ha a nokiába be kell vinnem a telot akkor nem dumálnak majd érte.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha ugyanarra a pc-re frissítetted ami az eredeti akkor nem.balla62 írta: Nekem még nem volt semmi baja a telonak és eddig csak én frissitettem othon phoenix-el.Ezért csak nem ugatnak.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.