Nokia N97
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N97
Tudnátok e ajánlani vmi olyan módot ,hogyan lehetne meghosszabitani az usb-s autós tartót?
Olyan helyre tenném a tartót az autóban ahová a töltő nem ér el sajnos.
Olyan helyre tenném a tartót az autóban ahová a töltő nem ér el sajnos.
SGS5 The Best
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok! Koszi a tapaszalatokat es eszreveteleket. Nagyon ugy nez ki, h.erdemben nem sok minden jo dolgot hoztak ezzel az uj fw-vel. Kar. Mindenesetre, kivancsi lennek, h.stabilitasaban javitottak-e barmit is, illetve a szabad memoria tobb lett-e (az lenne a tuti, h. most egy reset, aztan fw update es utana is a reset, majd osszenezni a memoriakat)
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Igaz én csak előtte csináltam resetet utánna nem de nem lett több memória.
A Nokia maps nem került bele.
Frissités után maradt a régi,manuálisan kellett telepiteni ujra.
Persze jó kis helyet elvéve a teló memóriából.
A Nokia maps nem került bele.
Frissités után maradt a régi,manuálisan kellett telepiteni ujra.
Persze jó kis helyet elvéve a teló memóriából.
SGS5 The Best
- Extreme
- 1. szint
- Készüléktípus: hTC Desire HD
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
hello.
szeretnék kérni tőletek egykis segítséget. olyan problémám van hogy en a trémobilnál vettem a telót, és szeretném felrakni rá a v21 es szoftot. ugyebár ez úgy lehetséges is lenne hogy átírom a product kódot aztán felrakom az sw-t, de ez garanciavesztéssel ( Nokiás ) jár ha minden igaz ( itt jegyezném meg hogy az N95 mobilomon is átírtam majd ezután voltam vele a trépontnál és garanciálisan javították ). ebből azt akarom kihozni hogy a nokiás és a tré pontos garancia most ugyanaz vagy a nokia elfogadja a tré pontosat de ha átírom a product kódot akkor már nem és ezáltal csak a tré pontban tudom javítattni ? vagy akkor hogy is van ez ?! ebbe kérnék egykis segítséget. válaszotokat előre is köszönöm.
szeretnék kérni tőletek egykis segítséget. olyan problémám van hogy en a trémobilnál vettem a telót, és szeretném felrakni rá a v21 es szoftot. ugyebár ez úgy lehetséges is lenne hogy átírom a product kódot aztán felrakom az sw-t, de ez garanciavesztéssel ( Nokiás ) jár ha minden igaz ( itt jegyezném meg hogy az N95 mobilomon is átírtam majd ezután voltam vele a trépontnál és garanciálisan javították ). ebből azt akarom kihozni hogy a nokiás és a tré pontos garancia most ugyanaz vagy a nokia elfogadja a tré pontosat de ha átírom a product kódot akkor már nem és ezáltal csak a tré pontban tudom javítattni ? vagy akkor hogy is van ez ?! ebbe kérnék egykis segítséget. válaszotokat előre is köszönöm.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Rakd fel ezzel és akkor nem lesz nyoma, hogy felraktad. Ha utána NSS-sel visszaírod a pc-t.Extreme írta:hello.
De ha nem jött ki az új se T-sre és meghibásodik a telefon és mehet szervizbe akkor megnézik hogy mi van rajta, akkor az nem furcsa neki hogy a független sw van rajta és T-s a telefon és a pc is jó?
Erre a kérdésre szerintem várjál, mert erről még én se olvastam itt a fórumon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Extreme
- 1. szint
azthiszem eléggé új témát sikerült feldobnom ha muszály akkor várok.potter55 írta:Rakd fel ezzel és akkor nem lesz nyoma, hogy felraktad. Ha utána NSS-sel visszaírod a pc-t.Extreme írta:hello.
De ha nem jött ki az új se T-sre és meghibásodik a telefon és mehet szervizbe akkor megnézik hogy mi van rajta, akkor az nem furcsa neki hogy a független sw van rajta és T-s a telefon és a pc is jó?
Erre a kérdésre szerintem várjál, mert erről még én se olvastam itt a fórumon.
u.i.: és ha beviszem a nokia szervízbe hogy szeretném rátetetni a legújabb sw-t ? jó megígérem mára nem kérrdezek többet
off: volt szervízbe teló kicsrélték a megkarcolt lencsét vagy mit és szegények elfelejtették meghúzni a fedelet így mehetek még1 kört ...
u.u.i.: köszi a gyors választ
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Könyörgöm, muszáJ!!!Extreme írta:azthiszem eléggé új témát sikerült feldobnom ha muszály akkor várok.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha úgyis menned kell vissza akkor megkérdezheted, de szerintem nem rakják fel.Extreme írta: azthiszem eléggé új témát sikerült feldobnom ha muszály akkor várok.
u.i.: és ha beviszem a nokia szervízbe hogy szeretném rátetetni a legújabb sw-t ? jó megígérem mára nem kérrdezek többet
off: volt szervízbe teló kicsrélték a megkarcolt lencsét vagy mit és szegények elfelejtették meghúzni a fedelet így mehetek még1 kört ...
u.u.i.: köszi a gyors választ
A muszáj szó pontos jé.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- Extreme
- 1. szint
jójó muszáJpotter55 írta:
A muszáj szó pontos jé.
nézzétek el nekem telóról írtam ( van aki még unatkozik fürdés közbe )