Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
csabics
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 The Best
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: csabics »

Tudnátok e ajánlani vmi olyan módot ,hogyan lehetne meghosszabitani az usb-s autós tartót?
Olyan helyre tenném a tartót az autóban ahová a töltő nem ér el sajnos.
:hmm2:
SGS5 The Best
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Sziasztok! Koszi a tapaszalatokat es eszreveteleket. Nagyon ugy nez ki, h.erdemben nem sok minden jo dolgot hoztak ezzel az uj fw-vel. Kar. Mindenesetre, kivancsi lennek, h.stabilitasaban javitottak-e barmit is, illetve a szabad memoria tobb lett-e (az lenne a tuti, h. most egy reset, aztan fw update es utana is a reset, majd osszenezni a memoriakat)
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
csabics
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 The Best
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csabics »

Igaz én csak előtte csináltam resetet utánna nem de nem lett több memória.
A Nokia maps nem került bele.
Frissités után maradt a régi,manuálisan kellett telepiteni ujra.
Persze jó kis helyet elvéve a teló memóriából.
SGS5 The Best
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Extreme »

hello.
szeretnék kérni tőletek egykis segítséget. olyan problémám van hogy en a trémobilnál vettem a telót, és szeretném felrakni rá a v21 es szoftot. ugyebár ez úgy lehetséges is lenne hogy átírom a product kódot aztán felrakom az sw-t, de ez garanciavesztéssel ( Nokiás ) jár ha minden igaz ( itt jegyezném meg hogy az N95 mobilomon is átírtam majd ezután voltam vele a trépontnál és garanciálisan javították ). ebből azt akarom kihozni hogy a nokiás és a tré pontos garancia most ugyanaz vagy a nokia elfogadja a tré pontosat de ha átírom a product kódot akkor már nem és ezáltal csak a tré pontban tudom javítattni ? :D vagy akkor hogy is van ez ?! ebbe kérnék egykis segítséget. válaszotokat előre is köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Extreme írta:hello.
szeretnék kérni tőletek egykis segítséget. olyan problémám van hogy en a trémobilnál vettem a telót, és szeretném felrakni rá a v21 es szoftot. ugyebár ez úgy lehetséges is lenne hogy átírom a product kódot aztán felrakom az sw-t, de ez garanciavesztéssel ( Nokiás ) jár ha minden igaz ( itt jegyezném meg hogy az N95 mobilomon is átírtam majd ezután voltam vele a trépontnál és garanciálisan javították ). ebből azt akarom kihozni hogy a nokiás és a tré pontos garancia most ugyanaz vagy a nokia elfogadja a tré pontosat de ha átírom a product kódot akkor már nem és ezáltal csak a tré pontban tudom javítattni ? :D vagy akkor hogy is van ez ?! ebbe kérnék egykis segítséget. válaszotokat előre is köszönöm.
Rakd fel ezzel és akkor nem lesz nyoma, hogy felraktad. Ha utána NSS-sel visszaírod a pc-t.

De ha nem jött ki az új se T-sre és meghibásodik a telefon és mehet szervizbe akkor megnézik hogy mi van rajta, akkor az nem furcsa neki hogy a független sw van rajta és T-s a telefon és a pc is jó?
Erre a kérdésre szerintem várjál, mert erről még én se olvastam itt a fórumon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Extreme
1. szint
1. szint

potter55 írta:
Extreme írta:hello.
Rakd fel ezzel és akkor nem lesz nyoma, hogy felraktad. Ha utána NSS-sel visszaírod a pc-t.

De ha nem jött ki az új se T-sre és meghibásodik a telefon és mehet szervizbe akkor megnézik hogy mi van rajta, akkor az nem furcsa neki hogy a független sw van rajta és T-s a telefon és a pc is jó?
Erre a kérdésre szerintem várjál, mert erről még én se olvastam itt a fórumon.
azthiszem eléggé új témát sikerült feldobnom :D ha muszály akkor várok.
u.i.: és ha beviszem a nokia szervízbe hogy szeretném rátetetni a legújabb sw-t ? jó megígérem mára nem kérrdezek többet :D

off: volt szervízbe teló kicsrélték a megkarcolt lencsét vagy mit :D és szegények elfelejtették meghúzni a fedelet így mehetek még1 kört ...

u.u.i.: köszi a gyors választ ;)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Extreme írta:azthiszem eléggé új témát sikerült feldobnom :D ha muszály akkor várok.
Könyörgöm, muszáJ!!!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

FW v21.

Hard reset után új Maps és Nokia Mail fel, a C:-n szabad memória 41,2 MB :)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Extreme írta: azthiszem eléggé új témát sikerült feldobnom :D ha muszály akkor várok.
u.i.: és ha beviszem a nokia szervízbe hogy szeretném rátetetni a legújabb sw-t ? jó megígérem mára nem kérrdezek többet :D

off: volt szervízbe teló kicsrélték a megkarcolt lencsét vagy mit :D és szegények elfelejtették meghúzni a fedelet így mehetek még1 kört ...

u.u.i.: köszi a gyors választ ;)
Ha úgyis menned kell vissza akkor megkérdezheted, de szerintem nem rakják fel.

A muszáj szó pontos jé. ;) :D
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Extreme
1. szint
1. szint

potter55 írta:
A muszáj szó pontos jé. ;) :D
jójó :D muszáJ