Nokia N97
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Re: Nokia N97
Sziasztok!
Nálatok is elődordult már a következ: megnyitok valamilyen weblapot,böngészek kb.2-3 percet aztán kilépek a böngészőből,és a főképernyő widgetek-jei pedig elveszítik a az otthoni wifi kapcsolatot(amin egész nap rajta van) és mindegyiket újra be kell állítani,hogy az otthoni hálózatra csatlakozzon fel. Körülbelül ez ha egy nap 4-5-ször nem fordul elő,akkor egyszer sem....Annyira,de annyira elegem van ebből a vacak fillért nem érő szar telefonból, ami ráadásul méreg drága is volt.....Csak azt várom,hogy még egy kicsit menjen alább az N900 ára és azonnal lecserélem ezt a vackot....
Nálatok is elődordult már a következ: megnyitok valamilyen weblapot,böngészek kb.2-3 percet aztán kilépek a böngészőből,és a főképernyő widgetek-jei pedig elveszítik a az otthoni wifi kapcsolatot(amin egész nap rajta van) és mindegyiket újra be kell állítani,hogy az otthoni hálózatra csatlakozzon fel. Körülbelül ez ha egy nap 4-5-ször nem fordul elő,akkor egyszer sem....Annyira,de annyira elegem van ebből a vacak fillért nem érő szar telefonból, ami ráadásul méreg drága is volt.....Csak azt várom,hogy még egy kicsit menjen alább az N900 ára és azonnal lecserélem ezt a vackot....
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Talan valami hasonlorol irtam en is par napja; nalam az van, hogy a widgetek tartalma helyett, csak az a szovegresz all ott, hogy 'loading content' es sokszor csak az segit, hogy offline-ba teszem, majd vissza online es akkor "feleled" ... mellesleg, ezzel nagyon nem irnek a Nokia szamlajara, mert ahogy eszrevettem, az asszony szifonja es ez a szutyvadek is valamiert nem szereti a D-Link -es wifi netemet ... amit nem ertek, mert ugyanez volt az N95-osommel is; alig van es akadozo az adatforgalom, a letoltesek megallnak 6x (1MB-nyi, pottom adatok), mire lejonnek (ha lejonnek), de a noti es a masik szobaban az asztali gep is siman jol mukodik. No, de ez mar lehet, hogy egy kicsit OFF volt, mindenesetre, ha valakinek van otlete, tippje, hogy a telefonoknak netet szoro wifiknel van-e valamilyen trukk vagy beallitas, amire mindenkepp oda kell figyelni, halas lennek erte, ha megosztana velem.Dominik írta:Sziasztok!
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E7
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Érdekes, az általatok felsorolt panaszok közül nálam talán ez volt az egyetlen az utóbbi időben. Az AccuWeathernél kiírta a "tartalom betöltését", és bármeddig vártam, nem töltötte be. Kikapcsoltam és újraindítottam, azóta az sincs. Vagyis tökéletes a telefon, pedig teleraktam egy csomó alkalmazással. Na jó, az új OviMaps-szal várok még... :-)
- zolo
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Desire HD
N97-re is van már ingyenes OVI Maps!
Lehet tudtátok már, de én még most láttam!
Lehet tudtátok már, de én még most láttam!
Nokia 5800 XpressMusic T-Blue, Cooked v52.0.007 ELADÓ!!
Részletek az apróban!!
Részletek az apróban!!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
A héten kiderül, hogy mi lesz a telefonnal. Ha tudom biztosan, akkor azonnal megírom!axlfsi írta:nylacika: hogy allsz az ertekesitessel? ... tovabbra is arulod vagy azert adsz eselyt a holnapi ápdétnek?
- cecinho
- 2. szint
- Készüléktípus: N97 Black
Navifirm : Nokia N97 v21.0.45
0576377: RM-505_EMEA_HUNGARY_QW Black
Lehet frissítgetni
0576377: RM-505_EMEA_HUNGARY_QW Black
Lehet frissítgetni
SGS2
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC One X
- Has thanked: 1 time
Nah frissítettem a v21-esre a szoftvert. Első tapasztalatra gyorsabb lett a menüben és szinte mindenhol, a kinetikus görgetés is mintha simább lenne. A zenelejátszó is jobb lett, gyorsabb és az albumborítókat is megjeleníti. (Nekem az előző szoftverrel csak nagyon kevés zenének jelenítette meg a borítóját)
Első tapasztalatra ennyi, majd hosszasabb használat után kiderül valóban mik változtak.
Első tapasztalatra ennyi, majd hosszasabb használat után kiderül valóban mik változtak.
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
Én is frissitettem de igazán nem veszek észre semmit.
Előtte formáztam a telefont és "tiszta" állapotra tettem fel az új SW-t.
Röviden ennyi.
Előtte formáztam a telefont és "tiszta" állapotra tettem fel az új SW-t.
Röviden ennyi.
SGS5 The Best
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
A "rizikósok" már hekkelhetik is a 20-ast..
http://forum.dailymobile.se/index.php/t ... #msg169316
http://forum.dailymobile.se/index.php/t ... #msg169316
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n97
Hali mindenki! Én is frissitettem a telot.
Elsö észrevételek: fekete a háttér alapbol; a térkép a régi 3.01;
most ennyi.
Elsö észrevételek: fekete a háttér alapbol; a térkép a régi 3.01;
most ennyi.
alcatel club siemens c35 siemens m35 nokia 5110 nokia 6110 nokia 7110 nokia 8210 nokia 8310 nokia 3310 nokia 6630 nokia 7610 nokia n95 nokia n97