Nokia 5630 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
RootRulez
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola DEFY
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5630 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: RootRulez »

Jobb katt az ikonján, majd Tulajdonságok, Kompatibilitás, Futtatás Windows XP Sp2 módban. ;)

Valami port nem szabad vagy tűzfal miatt vacakol, Vista SP1 módban is és XP SP2 módban is...
Kezdésnek egy Motorola DEFY
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

RootRulez írta:
Jobb katt az ikonján, majd Tulajdonságok, Kompatibilitás, Futtatás Windows XP Sp2 módban. ;)

Valami port nem szabad vagy tűzfal miatt vacakol, Vista SP1 módban is és XP SP2 módban is...

Ha kilövöd a tűzfalat?!
RootRulez
Újonc
Újonc

Ha kilövöd a tűzfalat?!

Akkorsejó... :no:
zolee1293
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5630 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: zolee1293 »

hali! a telót pénteken kaptam tudtam vele frankón netezni (wifin) keresztül web'n' walkal. Ma pedig mikor csatlakozok a hálózatra (ugyan úgy ahogy eddig) csak tölt és semmi ezt írja pár másodperc múlva: web'n' walk Az átjáró nem válaszol. :sad:
(tegnap még jó volt, és nem nyultam a teló beállításaiba!) vki pls segítsen nagyon fontos lenne! ráis csatlakozik a hálózatra, de semmi.... olvasgattam az oldalon elég sok embernek van ilyen problémája... van erre vmi megoldás?
RootRulez
Újonc
Újonc

Sziasztok!

A telómon alapból van Quickoffice. De ugye az nem teljes liszenszes. Letöltöttem innen egy teljes verziót, de nem merem feltenni, amíg a gyári is fent van, azt viszont nem tudom sehogy se törölni, ilyenkor mi a teendő?

Köszi: RR

zolee1293 nekem meg a kamera szokott hol jó lenni hol nem :?2:
Érdekes egy készülék, szó se róla...
zolee1293
1. szint
1. szint

nekem a kamera jo szerencsere. Nalad nem szokta ezt irni? Mikor csatlakozol vhova? Am nekem bejön a telo, csak kicsit furcsallom, h egyik naprol a masikra nem tudok ugyan oda csatlakozni.
kovacspepe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5630

Hozzászólás Szerző: kovacspepe »

hali nem tudom ti h vagytok vele de nekem nagyon keveset bír ki az aksi !! kb 2 nap és totál nulla főleg most ezekben a hidegekben ha kint vagyok és a zsebembe van a teló akkor sipp supp lemerül !!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

kovacspepe írta:hali nem tudom ti h vagytok vele de nekem nagyon keveset bír ki az aksi !! kb 2 nap és totál nulla főleg most ezekben a hidegekben ha kint vagyok és a zsebembe van a teló akkor sipp supp lemerül !!
Rakjál fel egy taskman programot és nézd meg azzal, hogy nem fut-e a hátérben valami program.
Ha nem fut semmi és garanciális, akkor vigyed vissza és kérdezd meg a Nokiásokat hogy mi lehet a probléma.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
szociologus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5630

Hozzászólás Szerző: szociologus »

potter55 írta:
kovacspepe írta:hali nem tudom ti h vagytok vele de nekem nagyon keveset bír ki az aksi !! kb 2 nap és totál nulla főleg most ezekben a hidegekben ha kint vagyok és a zsebembe van a teló akkor sipp supp lemerül !!
Rakjál fel egy taskman programot és nézd meg azzal, hogy nem fut-e a hátérben valami program.
Ha nem fut semmi és garanciális, akkor vigyed vissza és kérdezd meg a Nokiásokat hogy mi lehet a probléma.
Nekem is hamar lemerül, de szerintem ez nem hiba, egyrészről nagyon hidegek vannak odakint és ezeket az akksikat nem minuszokra tervezik, másrészt szerintem a telefon tudásához képest nagyon kicsi az akkumulátor kapacitása. Ha csak átlagosan telefonálgatna az ember, akkor ez is sokáig menne, de ugye ha már ott van a wlan, akkor az ember letölti az e-mail-eit, netezget 3G-n és wifin, zenét hallgat utazás közben, aztán persze pár nap alatt kifeszül az akksi.
A leírásban az van, hogy csak a BL-4CT akksit lehet beletenni, nem tudtok arról, hogy nagyobb kapacitású akksi is belemenne? Mert én nagyon megszerettem, de intenzív használattal volt hogy egy nap alatt lemerítettem. (A régi ericssonomban volt ilyen kicsike akksi, de az nem volt okostelefon.)
zolee1293
1. szint
1. szint

nekem 4-5 nap és keményen zúzom... netezek amikor csak lehet :D. Én nem vagyok kinnt a hidegbe csak amikor megyek suliba.. de elég sokat szoktam várni a buszra :) Am menü-->opciók-->nyitott alk megjelenítése és ott jelzi mifut kettő az mindig fut az egyik a menü mert ugye a menübe vagy a másik meg a készenlét... a zene lejátszó elég csalóka arra jobb figyeltek mert mikor mész vissza nem zárja be, hanem megy folyamat.. opciók-->kilépés és úgy lép ki máshogy nem.. és azér ha megy a zene lejátszó azér gondolom jobban szopja az aksit.. am a problémám megoldódott amit írtam Jó kis teló!!! :D

Lenne egy kérdésem vannak ezek az swf kiterjesztésű fájlok amik jelzik az akksit h hány %-on van meg az időt nem lehet vhogy betenni háttérnek mert én csak képernyőkimélőnek tudom :( , de végülis nem annyira fontos, de ha vki tudja írjon!! :)
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”