Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Dominik
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Dominik »

Sziasztok!

Nálatok is elődordult már a következ: megnyitok valamilyen weblapot,böngészek kb.2-3 percet aztán kilépek a böngészőből,és a főképernyő widgetek-jei pedig elveszítik a az otthoni wifi kapcsolatot(amin egész nap rajta van) és mindegyiket újra be kell állítani,hogy az otthoni hálózatra csatlakozzon fel. Körülbelül ez ha egy nap 4-5-ször nem fordul elő,akkor egyszer sem....Annyira,de annyira elegem van ebből a vacak fillért nem érő szar telefonból, ami ráadásul méreg drága is volt.....Csak azt várom,hogy még egy kicsit menjen alább az N900 ára és azonnal lecserélem ezt a vackot.... :twisted:
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Dominik írta:Sziasztok!

Nálatok is elődordult már a következ: megnyitok valamilyen weblapot,böngészek kb.2-3 percet aztán kilépek a böngészőből,és a főképernyő widgetek-jei pedig elveszítik a az otthoni wifi kapcsolatot(amin egész nap rajta van) és mindegyiket újra be kell állítani,hogy az otthoni hálózatra csatlakozzon fel. Körülbelül ez ha egy nap 4-5-ször nem fordul elő,akkor egyszer sem....Annyira,de annyira elegem van ebből a vacak fillért nem érő szar telefonból, ami ráadásul méreg drága is volt.....Csak azt várom,hogy még egy kicsit menjen alább az N900 ára és azonnal lecserélem ezt a vackot.... :twisted:
Talan valami hasonlorol irtam en is par napja; nalam az van, hogy a widgetek tartalma helyett, csak az a szovegresz all ott, hogy 'loading content' es sokszor csak az segit, hogy offline-ba teszem, majd vissza online es akkor "feleled" ... mellesleg, ezzel nagyon nem irnek a Nokia szamlajara, mert ahogy eszrevettem, az asszony szifonja es ez a szutyvadek is valamiert nem szereti a D-Link -es wifi netemet ... amit nem ertek, mert ugyanez volt az N95-osommel is; alig van es akadozo az adatforgalom, a letoltesek megallnak 6x (1MB-nyi, pottom adatok), mire lejonnek (ha lejonnek), de a noti es a masik szobaban az asztali gep is siman jol mukodik. No, de ez mar lehet, hogy egy kicsit OFF volt, mindenesetre, ha valakinek van otlete, tippje, hogy a telefonoknak netet szoro wifiknel van-e valamilyen trukk vagy beallitas, amire mindenkepp oda kell figyelni, halas lennek erte, ha megosztana velem.
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

Érdekes, az általatok felsorolt panaszok közül nálam talán ez volt az egyetlen az utóbbi időben. Az AccuWeathernél kiírta a "tartalom betöltését", és bármeddig vártam, nem töltötte be. Kikapcsoltam és újraindítottam, azóta az sincs. Vagyis tökéletes a telefon, pedig teleraktam egy csomó alkalmazással. Na jó, az új OviMaps-szal várok még... :-)
zolo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: zolo »

N97-re is van már ingyenes OVI Maps! ;)
Lehet tudtátok már, de én még most láttam! :)
Nokia 5800 XpressMusic T-Blue, Cooked v52.0.007 ELADÓ!!
Részletek az apróban!!
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

axlfsi írta:nylacika: hogy allsz az ertekesitessel? ... tovabbra is arulod vagy azert adsz eselyt a holnapi ápdétnek? :)
A héten kiderül, hogy mi lesz a telefonnal. Ha tudom biztosan, akkor azonnal megírom!
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black

Hozzászólás Szerző: cecinho »

Navifirm : Nokia N97 v21.0.45
0576377: RM-505_EMEA_HUNGARY_QW Black

Lehet frissítgetni :D
SGS2
Chamcsy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC One X
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Chamcsy »

Nah frissítettem a v21-esre a szoftvert. Első tapasztalatra gyorsabb lett a menüben és szinte mindenhol, a kinetikus görgetés is mintha simább lenne. A zenelejátszó is jobb lett, gyorsabb és az albumborítókat is megjeleníti. (Nekem az előző szoftverrel csak nagyon kevés zenének jelenítette meg a borítóját)
Első tapasztalatra ennyi, majd hosszasabb használat után kiderül valóban mik változtak.
csabics
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 The Best
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csabics »

Én is frissitettem de igazán nem veszek észre semmit.
Előtte formáztam a telefont és "tiszta" állapotra tettem fel az új SW-t.
Röviden ennyi.
SGS5 The Best
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

A "rizikósok" már hekkelhetik is a 20-ast.. :D :D
http://forum.dailymobile.se/index.php/t ... #msg169316
biggorog
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia n97

Hozzászólás Szerző: biggorog »

Hali mindenki! Én is frissitettem a telot.
Elsö észrevételek: fekete a háttér alapbol; a térkép a régi 3.01;
most ennyi.
alcatel club siemens c35 siemens m35 nokia 5110 nokia 6110 nokia 7110 nokia 8210 nokia 8310 nokia 3310 nokia 6630 nokia 7610 nokia n95 nokia n97
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”