Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Macika írta:
nylacika írta:
axlfsi írta:Sziasztok,

Kozuletek hasznal valaki hang-/hivasrogzitot a telefonjan, mely nem szaggatva vesz fel es nem is csipog? Kiprobaltam parat, de egyik sem volt tokeletes, illetve az altalanosan hangrogzitos topikban is olvasgattam, keresgeltem, de nem talaltam erre a telefonra valot.
Letezik, hogy nincs ilyen?! :hmm2: :?2:
Sajnos én sem találtam eddig hibátlant. A legjobb, amit találtam, az a total recall volt (szerintem), de az is szaggat, néha akadozik.
Teljesen jó a TR, csak jól kell beállítani.

A Beep Supression-nál az Adv.-t kell választani. Vagy még jobb, ha sima Enable-re teszed és magad próbálgatod a Beep Fine Tune beállításait.
Köszi! Kipróbálom.
fecoodeejay
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: fecoodeejay »

nylacika írta: Nyugodtan vidd szervizbe. Az új szerviz 2 nap javítási időt vállalt a telefonra. A cimbi készüléke hétfő este lett a boltba víve és pénteken már vissza is kapta javítva.
Az előző N97 telóm a Póluscenteri szervizbe volt, ott azt mondták, hogy 1 hét alatt megvan, aztán 1hónap múlva visszakaptam javítatlanul rosszan. 3 hét után mire már a központi Nokiát hívtam fel ahol valami orosz származású magyarul beszélni próbáló nővel tárgyaltam vagy fél órát, azután kezdtek a telómmal foglalkozni mert valaki rajta meresztette a seggét valahol. Aztán hosszas vita és majd anyázás közepette kaptam 1 cserejegyet a 4. hét végén. (azt sem akarták adni de én voltam rajta mert még kértek 3hetet, hogy megjavitsák a készüléket) BORZALOM
Na a cserejeggyel sem volt egyszerű, mert az ígért 3nap helyett lett 2hét mire kaptam telefont!

Úgyhogy én már nemigazán bízok a Nokia szervizbe, főleg a Póluscenteriben :sly:

Ha valaki tud javasolni pesten normális Nokia szervizt a Pólusin kívül akkor jelezze!

Most már érthetitek a pesszimizmusomat? :roll:
nylacika
3. szint
3. szint

fecoodeejay írta:
nylacika írta: Nyugodtan vidd szervizbe. Az új szerviz 2 nap javítási időt vállalt a telefonra. A cimbi készüléke hétfő este lett a boltba víve és pénteken már vissza is kapta javítva.
Az előző N97 telóm a Póluscenteri szervizbe volt, ott azt mondták, hogy 1 hét alatt megvan, aztán 1hónap múlva visszakaptam javítatlanul rosszan. 3 hét után mire már a központi Nokiát hívtam fel ahol valami orosz származású magyarul beszélni próbáló nővel tárgyaltam vagy fél órát, azután kezdtek a telómmal foglalkozni mert valaki rajta meresztette a seggét valahol. Aztán hosszas vita és majd anyázás közepette kaptam 1 cserejegyet a 4. hét végén. (azt sem akarták adni de én voltam rajta mert még kértek 3hetet, hogy megjavitsák a készüléket) BORZALOM
Na a cserejeggyel sem volt egyszerű, mert az ígért 3nap helyett lett 2hét mire kaptam telefont!

Ha valaki tud javasolni pesten normális Nokia szervizt a Pólusin kívül akkor jelezze!

Minden telefon a központi szervizbe megy, mindegy, hogy hol adod le. De még egyszer írom, hogy az új szerviz gyors és korrekt. január 9 óta ők foglalkoznak a telefonokkal. Hála a fentieknek!
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Nem: Férfi
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

nylacika írta:Biztos, valami típushiba, az enyémnek is ez az egyik hibája. És nincs benne memóriakártya.... Sőt! Program sincs telepítve rá!
Akkor én megmondom mi lehet.. Nálam ezt kb.1hete kezdte el.Kb. akkor kezdtem nézegetni a gyári programokat.És lehet,hogy azok közül volt vmelyik a ludas.Addig az még meg sem volt nyitva. (sőt,egyet,kettőt töröltem is. Axlfsi: Azért több nekem a c: :-) )

Xplore program megadta magát.Nem nyílik meg. :-/ Pedig olyan volt,ami nem jelezgetett a trial miatt.
Ha kipróbáltátok azt a hangrögzítőt,írjatok róla légyszives.Felraknám én is.
Ja,és ahogy írta már vki korábban,szedjétek le a frissítések közül azt a kis memóriakezelő programot!! Felszabadít min.2-3mb-ot a c: -ről.
nylacika
3. szint
3. szint

Elims írta:
nylacika írta:Biztos, valami típushiba, az enyémnek is ez az egyik hibája. És nincs benne memóriakártya.... Sőt! Program sincs telepítve rá!
Akkor én megmondom mi lehet.. Nálam ezt kb.1hete kezdte el.Kb. akkor kezdtem nézegetni a gyári programokat.És lehet,hogy azok közül volt vmelyik a ludas.Addig az még meg sem volt nyitva. (sőt,egyet,kettőt töröltem is. Axlfsi: Azért több nekem a c: :-) )

Xplore program megadta magát.Nem nyílik meg. :-/ Pedig olyan volt,ami nem jelezgetett a trial miatt.
Ha kipróbáltátok azt a hangrögzítőt,írjatok róla légyszives.Felraknám én is.
Ja,és ahogy írta már vki korábban,szedjétek le a frissítések közül azt a kis memóriakezelő programot!! Felszabadít min.2-3mb-ot a c: -ről.
Megfontolandó. Sajnos sok ismerős is panaszkodik, hogy neki is újraindul a készüléke. Ez azért nem hinném, hogy véletlen lenne.
Szabo01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung i9100
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Szabo01 »

Nektek az ovi maps egyből talál műholdat? Akinek fent van az N97-en az állított rajta valamit vagy csak felrakta és egyből működött? Raktam már rá térképet is és még mindig azt írja ki várakozás a gps-re vagy valami hasonlót, kb. 10-15 percig ment és nem talált semmit. Míg az N95 8GB az ovi mapson kb. 5 perc alatt talált jelet. Nem mintha annyira fontos lenne a navigáció a telefonon, csak ha már van rajta ingyenes navigáció, akkor jó lenne ha működne. Az igaz, hogy van olyan N97 ami gyárilag úgy jön ki, hogy nem jó rajta a GPS vevő?
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Elims írta:... Axlfsi: Azért több nekem a c: :-) )
Naja, sejtettem, hogy trukkozol 8-) :yeah:
Elims írta:Xplore program megadta magát.Nem nyílik meg. :-/ Pedig olyan volt,ami nem jelezgetett a trial miatt.
Bena a crack. Ez ismeros szamomra, meg korabbrol (N95 8GB telomon is volt ilyen; egy x-plore reinstall megoldja a problemat)
Elims írta:Ja,és ahogy írta már vki korábban,szedjétek le a frissítések közül azt a kis memóriakezelő programot!! Felszabadít min.2-3mb-ot a c: -ről.
Jah, na igen. Koszi :cool2: ... lekoteleznel, amennyiben odaszolnal a Trének, hogy legyenek szivesek, vegyek meg a Nokiatol a frissiteseket es nyujtsanak kello tamogatast az egyebkent HUSEGNYILATKOZATos termekeikhez (... erted! meg ha nem kertek volna 2 ev huseget, azt mondom, hat igy jartam, de ez igy nagyon unfair ... Tréééé, szoktatok erre forumozni?! Ha igen, uzenem, hogy egyetek meg a f :censored: at ).
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

fecoodeejay írta:

A hölgy Szófiában csücsül.
És nem véletlenül töri a magyart. Össze lett vonva a magyar piac a kelet-Európaival, a Nokiának ez így jó.

Tavaly júliusban az N85-re kaptam (24 MUNKAnap szervizben lét után) csereutalványt, amit AZONNAL be tudtam váltani, mivel csak ki kellett nyomtatnom az E-mailt.

Fura, amit írsz, hogy utána még milyen sok időt kellett telefonra várnod, mert a csereutalvány oda érvényes, ahol a javíthatatlan telefont vetted, ott kell helyette másikat adjanak, vagy be kell számítsák egy más Nokiába a beszerzéskori (számlával igazolt) áron, vagy amennyiben ettől elzárkóznak (de csak akkor!!!), vissza kell adják a TELJES akkori brutto vételárat.
Így nem nagyon lehet 1 napnál több a 'várakozás'.

Persze, ha nincs abból a modellből nekik, amire cserélni akarod, akkor lehet várakozás, de ez már - úgy gondolom - nem a Nokia bűne.
nylacika
3. szint
3. szint

Macika írta:A hölgy Szófiában csücsül.
És nem véletlenül töri a magyart. Össze lett vonva a magyar piac a kelet-Európaival, a Nokiának ez így jó.

Tavaly júliusban az N85-re kaptam (24 MUNKAnap szervizben lét után) csereutalványt, amit AZONNAL be tudtam váltani, mivel csak ki kellett nyomtatnom az E-mailt.

Fura, amit írsz, hogy utána még milyen sok időt kellett telefonra várnod, mert a csereutalvány oda érvényes, ahol a javíthatatlan telefont vetted, ott kell helyette másikat adjanak, vagy be kell számítsák egy más Nokiába a beszerzéskori (számlával igazolt) áron, vagy amennyiben ettől elzárkóznak (de csak akkor!!!), vissza kell adják a TELJES akkori brutto vételárat.
Így nem nagyon lehet 1 napnál több a 'várakozás'.

Persze, ha nincs abból a modellből nekik, amire cserélni akarod, akkor lehet várakozás, de ez már - úgy gondolom - nem a Nokia bűne.
Ez pontosan így van, nálam is így működött. Két nap volt az egész, mert vidékről futárral bonyolítottam az egészet!
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

nylacika: hogy allsz az ertekesitessel? ... tovabbra is arulod vagy azert adsz eselyt a holnapi ápdétnek? :)
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”