Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Macika írta:
axlfsi írta:Egyebkent, nem tudom, hogy melyik honap 30.-ara gondolt a Nokia, mert meg mindig nem elerheto az uj fw (pc 0576480)
N97 v2.1 available 1st February 08:00 GMT
Hm, akkor en neztem be valoszinuleg, sorry.
Visszaterve; viszont meg nem adtam el a nyolcgigat ... a vegen, eladom N97-et es nem veszek semmit, hanem visszaterek a regi telefonomhoz. Amugy sem volt szivem elkotyavetyelni 40-45 e Ft-ert, amiket kinaltak erte ...

szerk.: jah, nagyon varom majd az "elmenybeszamolokat" az uj fw-rel kapcsolatban, kerem, aki majd frissiti, irjon rola. Aztan, ha nagyon dicserve lesz, adok meg egy eselyt Nokianak, viszont ha nem (a beharangozott valtozasok egy szot sem emlitenek sem az implementalt Maps-rol sem a memoriaproblema orvoslasarol (pl. quik es hasonlo josagok kigyepalasa aran is akar)), akkor szomoru bucsut veszunk egymastol (ha meg egyaltalan van epeszu ember, aki megveszi a keszuleket :) ... tavaly novemberi, halal-hibatlan, trés, feher ... lehet ra fenni a fogatokat ;)
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Nem: Férfi
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

Moco,Segal: Ti sem tudtok vmi megoldást,hogy ne a c:-re rakja azt a kb.8megát?

Axlfsi: Az,hogy neked újraindulgat a telefon,szerintem vmi program akadás csinálhatja.
Nálam semmi ilyen nincs. Kivéve bekapcsoláskor..Majdnem minden bekapcsoláskor belép a menübe,majd a tárcsázott számokhoz,de még mielőtt azt betöltené újraindul és rendesen bebootol. (néha még "Névjegyzék: Memória megtelt"-et is kiír kikapcs előtt.) De mégegyszer írom csak bekapcsoláskor csinálja ezt. Lehet,hogy a memóriakártya miatt csinálná?Nem tudom.
Szerintem csinálj egy hard resetet.
((következő telefonnak egy satio-t ajánlok,én is szemezek vele ) ))
axlfsi
2. szint
2. szint

Elims írta: ... ..Majdnem minden bekapcsoláskor belép a menübe,majd a tárcsázott számokhoz,de még mielőtt azt betöltené újraindul és rendesen bebootol. (néha még "Névjegyzék: Memória megtelt"-et is kiír kikapcs előtt.) De mégegyszer írom csak bekapcsoláskor csinálja ezt. Lehet,hogy a memóriakártya miatt csinálná?Nem tudom.
Uhh, azert sztem ez is gaz ...
Elims írta: ((következő telefonnak egy satio-t ajánlok,én is szemezek vele ) ))
Hm, koszi a tippet, megnezem majd magamnak, mert egyelore semmit nem tudok rola ...
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Elims írta:Moco,Segal: Ti sem tudtok vmi megoldást,hogy ne a c:-re rakja azt a kb.8megát?

Axlfsi: Az,hogy neked újraindulgat a telefon,szerintem vmi program akadás csinálhatja.
Nálam semmi ilyen nincs. Kivéve bekapcsoláskor..Majdnem minden bekapcsoláskor belép a menübe,majd a tárcsázott számokhoz,de még mielőtt azt betöltené újraindul és rendesen bebootol. (néha még "Névjegyzék: Memória megtelt"-et is kiír kikapcs előtt.) De mégegyszer írom csak bekapcsoláskor csinálja ezt. Lehet,hogy a memóriakártya miatt csinálná?Nem tudom.
Szerintem csinálj egy hard resetet.
((következő telefonnak egy satio-t ajánlok,én is szemezek vele ) ))
Biztos, valami típushiba, az enyémnek is ez az egyik hibája. És nincs benne memóriakártya.... Sőt! Program sincs telepítve rá!
fecoodeejay
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: fecoodeejay »

Sziasztok!

Abban szeretnék tanácsot vagy segítséget kérni, hogy van egy 2 hónapos N97-s telóm, minden működik rajta rendesen de néha elgondolkozik magában. Kinyitom a kamera fedlapot és néha fél perc múlva jelenik meg a kép vagy esetleg még később, ugyan ez a helyzet ha videó módra véltok. Menü kezeléskor is el van gondolkozva, nehezen lép be 1-2 alkalmazásba és egyéb ilyenek. Másoláskor van úgy hogy fél perc múlva indul el az adatátvitel kábelek keresztül a pc-re. Msn-nél irás közben megáll, kis gondolkozás aztán amit addig beirtál azt folytatja tovább. Nagyon zavaró, mert nemlehet normálisan használni a készüléket.

Felraktam rá a legújabb szoftot is de nemsokat javított rajta. :wacko:
Az előző N97-el nemvolt semmi bajom azon kivül, hogy valamiért meghalt, az működött tökéletesen, nem gondolkozott, de mióta kicserélték erre a készülékre azóta már utálom ezt a telót, néha kezelhetetlen.
Volt szoft meg hard reset is nála.
Arról ne is beszéljek, hogy a fényképezőnél ha vakukuzik akkor tiszta homály a kép és fakó, de ez mellékes.

Kérdésem az lenne, hogy mit lehetne kezdeni vele azon kívül, hogy bevigyem a Nokia szervizbe? és hitegessenek azzal hetekig, hogy még pár nap és elkészül, mert legutóbb 1hónapot vártam a semmire!
Lehet-e egyáltalán segíteni rajta itthon mielőtt összetörném?

Ebben szeretnék tanácsokat vagy segítséget kérni, hogy újra megszerethessem a telefonom!

Köszönöm
Üdv: fecoo
nylacika
3. szint
3. szint

fecoodeejay írta:Sziasztok!

Abban szeretnék tanácsot vagy segítséget kérni, hogy van egy 2 hónapos N97-s telóm, minden működik rajta rendesen de néha elgondolkozik magában. Kinyitom a kamera fedlapot és néha fél perc múlva jelenik meg a kép vagy esetleg még később, ugyan ez a helyzet ha videó módra véltok. Menü kezeléskor is el van gondolkozva, nehezen lép be 1-2 alkalmazásba és egyéb ilyenek. Másoláskor van úgy hogy fél perc múlva indul el az adatátvitel kábelek keresztül a pc-re. Msn-nél irás közben megáll, kis gondolkozás aztán amit addig beirtál azt folytatja tovább. Nagyon zavaró, mert nemlehet normálisan használni a készüléket.

Felraktam rá a legújabb szoftot is de nemsokat javított rajta. :wacko:
Az előző N97-el nemvolt semmi bajom azon kivül, hogy valamiért meghalt, az működött tökéletesen, nem gondolkozott, de mióta kicserélték erre a készülékre azóta már utálom ezt a telót, néha kezelhetetlen.
Volt szoft meg hard reset is nála.
Arról ne is beszéljek, hogy a fényképezőnél ha vakukuzik akkor tiszta homály a kép és fakó, de ez mellékes.

Kérdésem az lenne, hogy mit lehetne kezdeni vele azon kívül, hogy bevigyem a Nokia szervizbe? és hitegessenek azzal hetekig, hogy még pár nap és elkészül, mert legutóbb 1hónapot vártam a semmire!
Lehet-e egyáltalán segíteni rajta itthon mielőtt összetörném?

Ebben szeretnék tanácsokat vagy segítséget kérni, hogy újra megszerethessem a telefonom!

Köszönöm
Üdv: fecoo
Nyugodtan vidd szervizbe. Az új szerviz 2 nap javítási időt vállalt a telefonra. A cimbi készüléke hétfő este lett a boltba víve és pénteken már vissza is kapta javítva.
axlfsi
2. szint
2. szint

Sziasztok,

Kozuletek hasznal valaki hang-/hivasrogzitot a telefonjan, mely nem szaggatva vesz fel es nem is csipog? Kiprobaltam parat, de egyik sem volt tokeletes, illetve az altalanosan hangrogzitos topikban is olvasgattam, keresgeltem, de nem talaltam erre a telefonra valot.
Letezik, hogy nincs ilyen?! :hmm2: :?2:
nylacika
3. szint
3. szint

axlfsi írta:Sziasztok,

Kozuletek hasznal valaki hang-/hivasrogzitot a telefonjan, mely nem szaggatva vesz fel es nem is csipog? Kiprobaltam parat, de egyik sem volt tokeletes, illetve az altalanosan hangrogzitos topikban is olvasgattam, keresgeltem, de nem talaltam erre a telefonra valot.
Sajnos én sem találtam eddig hibátlant. A legjobb, amit találtam, az a total recall volt (szerintem), de az is szaggat, néha akadozik.
axlfsi
2. szint
2. szint

:D :D :D ...valahogy nem akarom elhinni, hogy ezidaig ez volt a legdragabb telefonom es a legnagyobb csalodas is egyben. Sirjak v. nevessek? :wacko: :lol3:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

nylacika írta:
axlfsi írta:Sziasztok,

Sajnos én sem találtam eddig hibátlant. A legjobb, amit találtam, az a total recall volt (szerintem), de az is szaggat, néha akadozik.
Teljesen jó a TR, csak jól kell beállítani.

A Beep Supression-nál az Adv.-t kell választani. Vagy még jobb, ha sima Enable-re teszed és magad próbálgatod a Beep Fine Tune beállításait.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”