Samsung Omnia II (i8000)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sam Galaxy S XXJVK-XXJVK-XXJVK
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: SAMSUNG Omnia II (i8000)
Hali!
Na ma meglett véger nekemis a teló
Elcseréltem rá az N97-et
Nagyon tetszik már ismerkedünk"Jól összehozott darab"
Elcseréltem rá az N97-et
- atesszan
- 2. szint
- Készüléktípus: HTC ONE X
- Been thanked: 9 times
Gratulálok hozzá. Azt azért hozzátenném, hogy ez nem "teló", hanem PDA! Sajnos a tv reklámok is ludasak ebben, hogy félrevezetik az embert. Rá fogsz jönni, miért mondtam ezt. Jó ismerkedést!gyuluskaje írta:Hali!
Elcseréltem rá az N97-et
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
jah és pda-s oldalon nehogy olyat írj, hogy teló, mert akkor véged tényleg utálják, ha telónak hívják.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
na lasssan-lassan alakulnak a dolgok nálam. már kezdem pedzeni, de még bőven vannak hiányosságaim wm-mel kapcsolatban.
szerintem ami alap progi kell, hogy legyen, mert állatulnagyonjó, az a SPB Mobile Shell 3.5 és amit most tettem fel és borrrzasztóan bejön (szeretem a látványos dolgokat) az a SPB.Time.v.3.2.0.Build.2803.CBD ez nagyon ott van. óra ébresztővel, gyönyörűen néz ki, egy csomó beállítási lehetőség, ééééés....kijelzővédőre is ki lehet tenni. jaaajde örülök
szerintem ami alap progi kell, hogy legyen, mert állatulnagyonjó, az a SPB Mobile Shell 3.5 és amit most tettem fel és borrrzasztóan bejön (szeretem a látványos dolgokat) az a SPB.Time.v.3.2.0.Build.2803.CBD ez nagyon ott van. óra ébresztővel, gyönyörűen néz ki, egy csomó beállítási lehetőség, ééééés....kijelzővédőre is ki lehet tenni. jaaajde örülök
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
Sziasztok!
Látom vannak olyanok itt, akik az n900 topicban is aktívak.
Telefon váltáson gondolkodom, amiket itt olvastam az elég meggyőző, egy-két apróság, ami miatt még
bizonytalankodok, hogy n900 vagy Samu (ami mellesleg 8 év nokia hűség után az első nem nokia telefonom lenne:)) legyen
Az egyik legfőbb az az excel file-ok kezelése. Az n900-ról az a kép alakult ki bennem hogy nincs értelmes és könnyen kezelhető
excel-editor progi rajta ill. hozzá, csak viewer, pedig ez fontos lenne számomra a meló miatt. Szóval a kérdés:
A fent levő excel mobile az szerkesztő is egyben, vagy csak "nézegető"? mennyire lehet könnyen kezelni az érintőképernyővel,
így hogy nincs fizikai billentyűzet? mennyire lassú ? (nem több megabyte-os táblázatokról van szó, és csak szorzás, osztás, összeadás
van bennük, olyan 20x60 cellás táblázatokban).
Még egy kérdés a navigáció. A gyári IGO jól hangzik de olvastam vmi olyat hogy csak a mellékelt memóriakarival hajlandó működni (copyright stb)
Érdekelnek a legális megoldások is, de mennyire megoldható hogy ha nagyobb memkarit teszek bele, akkor is működjön és esetleg ne kelljen újat venni
(mármint a navi szoftvert)?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Látom vannak olyanok itt, akik az n900 topicban is aktívak.
Telefon váltáson gondolkodom, amiket itt olvastam az elég meggyőző, egy-két apróság, ami miatt még
bizonytalankodok, hogy n900 vagy Samu (ami mellesleg 8 év nokia hűség után az első nem nokia telefonom lenne:)) legyen
Az egyik legfőbb az az excel file-ok kezelése. Az n900-ról az a kép alakult ki bennem hogy nincs értelmes és könnyen kezelhető
excel-editor progi rajta ill. hozzá, csak viewer, pedig ez fontos lenne számomra a meló miatt. Szóval a kérdés:
A fent levő excel mobile az szerkesztő is egyben, vagy csak "nézegető"? mennyire lehet könnyen kezelni az érintőképernyővel,
így hogy nincs fizikai billentyűzet? mennyire lassú ? (nem több megabyte-os táblázatokról van szó, és csak szorzás, osztás, összeadás
van bennük, olyan 20x60 cellás táblázatokban).
Még egy kérdés a navigáció. A gyári IGO jól hangzik de olvastam vmi olyat hogy csak a mellékelt memóriakarival hajlandó működni (copyright stb)
Érdekelnek a legális megoldások is, de mennyire megoldható hogy ha nagyobb memkarit teszek bele, akkor is működjön és esetleg ne kelljen újat venni
(mármint a navi szoftvert)?
Előre is köszönöm a válaszokat!
- atesszan
- 2. szint
Excell szerkeszthető, "mennyire lassú?" -ezt nem tudom értelmezni- fő a pozitív hozzáállás (800 Mhz proci+windows 6.5, 500Mb rom, 250Mb ram) az Igo nem csak a gyári mem. kártyával működik!
Szvsz: vegyél N900-at!
- atesszan
- 2. szint
Hát még ha ezt is "beépíted" az spb shell-be, akkor marad csak tátva a szád:moco írta:na lasssan-lassan alakulnak a dolgok nálam. már kezdem pedzeni, de még bőven vannak hiányosságaim wm-mel kapcsolatban.
http://data.hu/get/2139696/MSkip_20ProP ... 0.cab.html
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
LOL hát remélem ez az utsó mondat szarkasztikus volt, nem pedig komoly...atesszan írta:Excell szerkeszthető, "mennyire lassú?" -ezt nem tudom értelmezni- fő a pozitív hozzáállás (800 Mhz proci+windows 6.5, 500Mb rom, 250Mb ram) az Igo nem csak a gyári mem. kártyával működik!
lassúság alatt pl. arra gondoltam, hogy mondjuk 1 perc amíg megnyitja a táblázatot, vagy minden módosítás után 20mp-ig számol...
Symbianon pl. az office suite nevű csoda sokkal kompatibilesebb a excel desktop változataival (pl. a cellaformázások ugyanúgy néznek ki)
de marha lassú kb. tényleg fél perc amíg ugyanazt a táblázatot megnyitja.
A "gyári" quickoffice szerkesztővé felturbózott változata sebesség tekintetében szerintem jó.
Köszi a választ!
- dilajoska
- 2. szint
- Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 11 times
winmo-hoz va egy nagyon komoly office program.SoftMaker Office 2008 a neve.
- moco
- Fő moderátor
ahham, nem lett rossz, de háttérképet nem hagy cserélni. nekem ez túl rikító.atesszan írta:Hát még ha ezt is "beépíted" az spb shell-be, akkor marad csak tátva a szád:
http://data.hu/get/2139696/MSkip_20ProP ... 0.cab.html
azért köszi jóféle
szerk..sőt nagyon jóféle. rengeteg beállítási lehetőséggel
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4