Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
papa490
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: papa490 »

axlfsi írta:New N97 Firmware 21.0.045 (RM-505) & 21.2.045 (RM-507) is Coming !
... kivancsi vagyok, mikor lesz elerheto T-mobile -nal :hmm2: :sly:
Én is De nagyon. :whaaa:
Alcapone
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 Black
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Alcapone »

Viszont én sehol nem láttam, hogy benne lenne az új fw-ben az ingyenes nokia maps... :blink:
Van erről vmi infótok, vagy majd hétfőn kiderül?! Remélem vhogy megoldják előbb vagy utóbb, mert ahogy eddig olvastam, sok helyet elvesz a C-ről, ha letöltöm külön frissítés ként...
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Alcapone írta:Viszont én sehol nem láttam, hogy benne lenne az új fw-ben az ingyenes nokia maps... :blink:
Van erről vmi infótok, vagy majd hétfőn kiderül?! Remélem vhogy megoldják előbb vagy utóbb, mert ahogy eddig olvastam, sok helyet elvesz a C-ről, ha letöltöm külön frissítés ként...
En mar semmit nem ertek es senkinek sem hiszek ... korabban elvileg hivatalos info volt, hogy jon az uj fw, benne integralva az ingyenes Nokia Maps -szel, aztan tegnap a Nokia szervizben, valtig allitotta a srac, hogy nem, nem igaz. Soha nem lesz N97-re ingyenes Maps ...
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Dominik
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Has thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Dominik »

Sziasz axlfsi!

Már napok óta elérhető az ingyenes navigáció N97-re és már le is töltöttem és működik meg minden. Ez az ingyenes navigáció nem egy újabb szoftverfrissítés keretében lett elérhető,hanem egyszerűen egy navigációs frissítés által. Ha rámész a telefonon található Software updater-re,akkor ott meg fog jelenni,hogy ingyenes ovi navigáció és csak indítsd el,már persze ha van internetelérés a közelben!
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

Dominik írta:Sziasz axlfsi!

Már napok óta elérhető az ingyenes navigáció N97-re és már le is töltöttem és működik meg minden. Ez az ingyenes navigáció nem egy újabb szoftverfrissítés keretében lett elérhető,hanem egyszerűen egy navigációs frissítés által. Ha rámész a telefonon található Software updater-re,akkor ott meg fog jelenni,hogy ingyenes ovi navigáció és csak indítsd el,már persze ha van internetelérés a közelben!
plusz független szoft
Bezke ultra ics 2.1
Alcapone
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 Black
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Alcapone »

Dominik írta:Már napok óta elérhető az ingyenes navigáció N97-re és már le is töltöttem és működik meg minden. Ez az ingyenes navigáció nem egy újabb szoftverfrissítés keretében lett elérhető,hanem egyszerűen egy navigációs frissítés által. Ha rámész a telefonon található Software updater-re,akkor ott meg fog jelenni,hogy ingyenes ovi navigáció és csak indítsd el,már persze ha van internetelérés a közelben!
Igen, ezt tudjuk. :) Csak a probléma az, hogy tényleg az új fw-vel ígérték az ingyenes Nokia Maps-ot is N97-re, mert akkor nem foglal helyet a C memóriáról. Ezen vagyunk most fennakadva. Természetesen tudjuk, hogy letölthető a frissítések közül, de akkor a C-re rakja. Azért köszi az infót. :)

Ha bárki másnak van infója még mindig szívesen várom! :)
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Alcapone,

Ott a pont, errol van szo. Azert koszi, Dominik.
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Dominik
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N900
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Dominik »

Ja tényleg :D bocsi akkor,kicsit félreértettem....mindegy:-) axlfsi egyébként te nem gondolkodsz az N900-ban?
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Nem: Férfi
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

És arra nem tudtok vmi megoldàst,hogy letöltèskor ne a c:re töltse le,hanem a d:re?
Mert akkor lehet,hogy oda is telepítenè.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

axlfsi írta:En mar semmit nem ertek es senkinek sem hiszek ... korabban elvileg hivatalos info volt, hogy jon az uj fw, benne integralva az ingyenes Nokia Maps -szel, aztan tegnap a Nokia szervizben, valtig allitotta a srac, hogy nem, nem igaz. Soha nem lesz N97-re ingyenes Maps ...
Ha az a srác egy másik vevő volt a Nokia szervizben, akkor megbocsájtható, hogy ennyire tájékozatlan.
Ha viszont ott dolgozik, akkor szégyellje magát, hogy ilyen tájékozatlan, felkészületlen módon járatja le a kenyéradó cégét!!!

Hiszen kint van úgy 3 napja már az ingyenes Nokia Map, ráadásul nem mókolva, hanem a készülék HIVATALOS szoftfrissítések menüpontját használva lehet letölteni, ennél hivatalosabban nem is lehetne.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”