PC suite, OVI suite probléma!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: PC suite-probléma!
Sziasztok!
A gondom már lehet hogy előjött, de nem találtam..
Windows 7 alatt PC S. segítségével kapcsolódok E51-hez bluetooth segítségével. Az a gondom, hogy folyamatosan kérdezget a telefon h. megengedem e h. csatlakozzon hozzá a PC. Nagyon bosszantó, hogy egy SMS elküldéséhez vagy 15 x kell megerősíteni a kérdést..
Tudtok erre valami megoldást?
Köszi
Vrt.
Windows 7 alatt PC S. segítségével kapcsolódok E51-hez bluetooth segítségével. Az a gondom, hogy folyamatosan kérdezget a telefon h. megengedem e h. csatlakozzon hozzá a PC. Nagyon bosszantó, hogy egy SMS elküldéséhez vagy 15 x kell megerősíteni a kérdést..
Köszi
Vrt.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
E72-n a bloototh menüben a készülék option és jogosult opcióra rá és többet nem kérdez. Gondolom itt is így van.Vrtboy írta:Sziasztok!
Köszi
Vrt.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Pedig biztos, hogy van, még az s40-es készülékekben is megtalálható. A Párosított eszközök fülre kell menni, és ott az adott kapcsolatnál OpciókVrtboy írta:sajnos ilyen lehetőséget nem találok.

-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Megvan...
A megoldás annyi volt: Témát váltottam és a nézetet rács nézetről listára váltottam és így már megjelent ez a menüpont.
A megoldás annyi volt: Témát váltottam és a nézetet rács nézetről listára váltottam és így már megjelent ez a menüpont.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Akkor a téma hibás, vannak ilyenek, bár az első néhány v5-ös témára volt ez jellemzőVrtboy írta:Megvan...

- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Re: PC suite, OVI suite probléma!
Most én leszek a láma, letöltöttem az v2.0 OVI-t, és hát ha telepítek vele pl.: témát, akkor a téma telepítése után már csak úgy tudok telepíteni, ha a telót újraindítom. A PCsuite-nál ez nincs, műxik rendesen... Másnál?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Nekem semmi gond az Ovival, barátnőmnek pedig a pcsuite-al. Mindkettőnknek 5800-ja van, win7 pedig a gépen.sozs írta:Most én leszek a láma, letöltöttem az v2.0 OVI-t, és hát ha telepítek vele pl.: témát, akkor a téma telepítése után már csak úgy tudok telepíteni, ha a telót újraindítom. A PCsuite-nál ez nincs, műxik rendesen... Másnál?
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Hmmm.....
Érdekes, nálam is működött az első verzió, de ez nem úgy ahogyan kellene.. Mindegy akkor marad a PCsuite!

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Sziasztok, 5800-ás tulaj vagyok és volt szerencsém feltelepíteni az új szoftot (a 40.0-at) kinetikus scroll vagy mi a fenne meg stb…
Minden faja, de angol lett a teló és a másik nyelvet amit lehet választani az vmi Filipínó??:S
És az a kérdés hoyg lehet megint a mobilomból magyar menüs??
így elég rossz, vagyis furcsa :S tudok angolul, de nem szeretem csak azért 
Minden faja, de angol lett a teló és a másik nyelvet amit lehet választani az vmi Filipínó??:S
És az a kérdés hoyg lehet megint a mobilomból magyar menüs??