Nokia N97
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia N97
John33: Nem értem, miért lenne az szabályellenes, ... (bővebben a Ptk.-ben van részletezve a garancia, felelősség stb. kérdése, jogász vagyok).
Ez esetben át kellene látnod, hogy ha te egy szolgáltatótol vásároltál telefont, akkor a szolgáltatóval állsz jogviszonyban, NEM a gyártóval.
A másik, amin érdemes elgondolkozni, az az 1993-as évi 10-es törvény második szakasz, kettes bekezdése: A terméket nem teszi hibássá az a tény, hogy később egy nagyobb biztonságot nyújtó termék kerül forgalomba. Értsed ezt a firmware-re, és így akarjad a felelősség kérdését citálni.
Ez esetben át kellene látnod, hogy ha te egy szolgáltatótol vásároltál telefont, akkor a szolgáltatóval állsz jogviszonyban, NEM a gyártóval.
A másik, amin érdemes elgondolkozni, az az 1993-as évi 10-es törvény második szakasz, kettes bekezdése: A terméket nem teszi hibássá az a tény, hogy később egy nagyobb biztonságot nyújtó termék kerül forgalomba. Értsed ezt a firmware-re, és így akarjad a felelősség kérdését citálni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i9100
- Been thanked: 0
Reggel kipróbáltam az autóban is az ovi mapsot, de nem talál műholdat! Be kell valamit állítani rajta? Ha rámegyek a cím keresésre azt írja ki, hogy offline módban nem lehet keresni(a beállításoknál az internet offlinére van állítva). Vagy ehhez az ovi maphoz kell internet kapcsolat is? Interneten keresztül kell letölteni a térképet hozzá? De ettől még kellene, hogy találjon műholdat nem? Lehet, hogy nem működik rajta a GPS vevő?
-
- 2. szint
nylacika írta:Marad a független soft elvileg.top01 írta:Nekem javítás miatt került a Nokia szervizbe, maguktól rátették a 20-as szoftot, ami úgy tűnik, független (akkor még nem is volt pannonos verzió). Így most a Frissítések között mutatja is az új OviMaps-ot.
Bocs a láma kérdésért, de mégiscsak megkérdezem: akkor most független lett? Gondolom, ki kéne próbálni egy T-s SIM-kártyával... :-)
Az is kérdés, hogy a PC Suite-tal milyen FW frissítést kínál majd fel? Függetlent, vagy megint meg kell várnom a pannonos verziót?
Ördögöt.
A P-s product kód alapján sajnos csak újratelpítheted a P-s firmwaret, vagy de ha kijön a 21-es azt csak akkor telepítheted, ha meglesz annak is a P-s változata.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia N95 8Gb
- Been thanked: 0
Re: Nokia N95 8Gb
Üdv,Mindenkinek!
Sajna én is az Ovi Maps-al küszködök,ugyanis kb.2/3 letöltésnél kevesli a telefon memóriát és töröltetni akar.Itt megáll a tudomány,mert a készülékmemóriája lehivható,azonban a tel.memóriában nem tudok bemenni,és adatot sem tudok,így nyilván törölni sem.Látom hogy nem egyedül vagyok ezzel a problémával.Tudna valaki ebben segíteni,tehát hogyan tehetem láthatóvá a tel.memót?
Sajna én is az Ovi Maps-al küszködök,ugyanis kb.2/3 letöltésnél kevesli a telefon memóriát és töröltetni akar.Itt megáll a tudomány,mert a készülékmemóriája lehivható,azonban a tel.memóriában nem tudok bemenni,és adatot sem tudok,így nyilván törölni sem.Látom hogy nem egyedül vagyok ezzel a problémával.Tudna valaki ebben segíteni,tehát hogyan tehetem láthatóvá a tel.memót?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Nem: Férfi
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Próbáld meg ezt letölteni: http://www.brothersoft.com/mobile/smart ... 14497.htmltop01 írta:Regisztráltam, letöltöttem, telepítettem. Nincs hangja. Mi lehet az ok?
Én ehhez szeretnék barkácsolni egy kódot.Ez minden gond nélkül megy a telefonon.
Miért töltitek le most ezt a térképes dolgot,azt írták itt a többiek,hogy alapból benne lesz a következő szoftverben. Az meg a z: meghajtóba rakja majd.
Sziasztok.
Szeretnék segitséget kérni,ma hoztam el a 97-est garanciális javításról(kamera karcosodás)ezt jól megcsinálták.
Viszont rátették a 20-as szoftot,azóta ha hív valaki,csak a számát jelzi ki a készülék,a nevét nem és nem is mondja ki,pedig a névjegyzékben ott van.Valószinű,hogy valami beállitási gond lesz,de nem jövök rá.Ha valaki tud valami okosságot,azt meg köszönném.
Szeretnék segitséget kérni,ma hoztam el a 97-est garanciális javításról(kamera karcosodás)ezt jól megcsinálták.
Viszont rátették a 20-as szoftot,azóta ha hív valaki,csak a számát jelzi ki a készülék,a nevét nem és nem is mondja ki,pedig a névjegyzékben ott van.Valószinű,hogy valami beállitási gond lesz,de nem jövök rá.Ha valaki tud valami okosságot,azt meg köszönném.
- axlfsi
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
New N97 Firmware 21.0.045 (RM-505) & 21.2.045 (RM-507) is Coming !
... kivancsi vagyok, mikor lesz elerheto T-mobile -nal
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
-
- 2. szint
axlfsi írta:New N97 Firmware 21.0.045 (RM-505) & 21.2.045 (RM-507) is Coming !
<n+6 hét ...
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Én meg így találtam:
http://upfone.hu/?q=content/uj-firmware ... 97-v210045
http://upfone.hu/?q=content/uj-firmware ... 97-v210045
SGS5 The Best
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
A feltöltések között van 5. akármi . 60-as verzió. Az már nem olyan.csabics írta:Először is elnézést a kérdésért de csak a telefon tipusa miatt had tegyem fel. Szóval azt vettem észre hogy a Garmint elinditva és a telót elforditva a térkép(csak az)nem egyben tölti ki a kijelzőt hanem van benne egy törés olyan mintha el lenne csúszva a kép . Már újratelepitettem de nem v.A többi nav.térképei jól látszanak. Nálatok hogyan néz ki?
Tökéletes (sose lesz ) .