Nokia 5630 XpressMusic
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Evolveo Q4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5630 XpressMusic
A régebbi szofttal elöfordulo fagyások(zenelejátszás illetve rádio közben)állitolag az uj szofttal eltüntek.Mivel kimondottan az uj FW-hez kapcsolodo bugrol nem olvasunk,igy mindenképpen ajánlatos frissiteni.
- RootRulez
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola DEFY
Sziasztok! Nekem olyan jellegű problémám lenne a telóval, hogy a fényképező nem mindig indul el. Akár a menüből indítanám, akár az oldalsó gombbal. Olyankor egy pillanatra elfordítja a képet, de nem jön be a fényképezés, hanem képernyőt visszafordítja mintha mi se történt volna. Délután vettem a telót. Hazahoztam, akkor nem volt jó a fényképezés, pötyögtem rajta egyszer csak jó lett, de most megint nem jó, mi lehet a baja? 

Kezdésnek egy Motorola DEFY
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Szia! Először próbáld meg a szoftver frissítést, ha nem segít utána egy resetet neki, ha az sem akkor szervizRootRulez írta:Sziasztok! Nekem olyan jellegű problémám lenne a telóval, hogy a fényképező nem mindig indul el. Akár a menüből indítanám, akár az oldalsó gombbal. Olyankor egy pillanatra elfordítja a képet, de nem jön be a fényképezés, hanem képernyőt visszafordítja mintha mi se történt volna. Délután vettem a telót. Hazahoztam, akkor nem volt jó a fényképezés, pötyögtem rajta egyszer csak jó lett, de most megint nem jó, mi lehet a baja?

Este ahogy tovább pötyögtem jó lett, utána pedig megint rossz, ma reggel pedig megint jó,a kontakthibát kizárnám, mert a telefon reagál a gomb lenyomására. Ha szoftvert frissítenék lemenne róla a garancia? Ha nem, akkor hogy tudom ezt megtenni?
A telefon Pannonos így nemigen van hozzá frissebb (pannonos) szoftver
A nemigen az azt jelenti, hogy NSU (ezzel nyugodtan csinálhatod otthon is)-val megnézted és nem jelezte? Ha nem akkor sztem elviszed egy szervíbe és ráhuzzák neked vagy a Phoenixel megpróbálod otthon annak van topicja a szoftverfrissítés alatt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára istnag 2010-01-28 csüt. 10:44:51-kor.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Evolveo Q4
Egy HardResettel érdemes megprobálkozni.Ha nem az uj FW van rajta,akkor itt az alkalom frissiteni is.A kész telefonnal azonnal megprobálni fotozni,ha sikerült,akkor lehet visszatölteni a lementéseket,ha nem,akkor szerviz.Itt okosságok max akkor kellenének,ha mpiacon vetted,garancia nélkül,más esetben ki kell használni a garanciát.lehet egy kontakthibás gomb vagy kamera modul,erre nem sok okosság van.Ha meg szoftveres lenne a hiba,akkor a reset helyrehozza.
- RootRulez
- Újonc
Este ahogy tovább pötyögtem jó lett, utána pedig megint rossz, ma reggel pedig megint jó,a kontakthibát kizárnám, mert a telefon reagál a gomb lenyomására. Ha szoftvert frissítenék lemenne róla a garancia? Ha nem, akkor hogy tudom ezt megtenni?szakoca írta:Egy HardResettel érdemes megprobálkozni.Ha nem az uj FW van rajta,akkor itt az alkalom frissiteni is.A kész telefonnal azonnal megprobálni fotozni,ha sikerült,akkor lehet visszatölteni a lementéseket,ha nem,akkor szerviz.Itt okosságok max akkor kellenének,ha mpiacon vetted,garancia nélkül,más esetben ki kell használni a garanciát.lehet egy kontakthibás gomb vagy kamera modul,erre nem sok okosság van.Ha meg szoftveres lenne a hiba,akkor a reset helyrehozza.
A telefon Pannonos így nemigen van hozzá frissebb (pannonos) szoftver.
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Az aktuális szoftvert is újratelepítheted NSU-val, szinte ugyanazt lehet elérni vele mint hard resettel. A garancia pedig megmarad.RootRulez írta:
Este ahogy tovább pötyögtem jó lett, utána pedig megint rossz, ma reggel pedig megint jó,a kontakthibát kizárnám, mert a telefon reagál a gomb lenyomására. Ha szoftvert frissítenék lemenne róla a garancia? Ha nem, akkor hogy tudom ezt megtenni?

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
- RootRulez
- Újonc
Mi ez az NSU? Hol juthatok hozzá?plunk írta:Az aktuális szoftvert is újratelepítheted NSU-val, szinte ugyanazt lehet elérni vele mint hard resettel. A garancia pedig megmarad.RootRulez írta:
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A Nokia hivatalos szoftverfrissítő programja: link.RootRulez írta: Mi ez az NSU? Hol juthatok hozzá?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- RootRulez
- Újonc
potter55 írta:A Nokia hivatalos szoftverfrissítő programja: link.RootRulez írta: Mi ez az NSU? Hol juthatok hozzá?
Nekem ez nem fut, mindig hibát írt, talán a windows7 miatt?
Minden esetre köszi :K
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Jobb katt az ikonján, majd Tulajdonságok, Kompatibilitás, Futtatás Windows XP Sp2 módban.RootRulez írta:potter55 írta:A Nokia hivatalos szoftverfrissítő programja: link.RootRulez írta: Mi ez az NSU? Hol juthatok hozzá?
Nekem ez nem fut, mindig hibát írt, talán a windows7 miatt?
Minden esetre köszi :K