Nokia 5630 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
szakoca
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Evolveo Q4
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5630 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: szakoca »

A régebbi szofttal elöfordulo fagyások(zenelejátszás illetve rádio közben)állitolag az uj szofttal eltüntek.Mivel kimondottan az uj FW-hez kapcsolodo bugrol nem olvasunk,igy mindenképpen ajánlatos frissiteni.
RootRulez
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola DEFY

Hozzászólás Szerző: RootRulez »

Sziasztok! Nekem olyan jellegű problémám lenne a telóval, hogy a fényképező nem mindig indul el. Akár a menüből indítanám, akár az oldalsó gombbal. Olyankor egy pillanatra elfordítja a képet, de nem jön be a fényképezés, hanem képernyőt visszafordítja mintha mi se történt volna. Délután vettem a telót. Hazahoztam, akkor nem volt jó a fényképezés, pötyögtem rajta egyszer csak jó lett, de most megint nem jó, mi lehet a baja? :blink:
Kezdésnek egy Motorola DEFY
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

RootRulez írta:Sziasztok! Nekem olyan jellegű problémám lenne a telóval, hogy a fényképező nem mindig indul el. Akár a menüből indítanám, akár az oldalsó gombbal. Olyankor egy pillanatra elfordítja a képet, de nem jön be a fényképezés, hanem képernyőt visszafordítja mintha mi se történt volna. Délután vettem a telót. Hazahoztam, akkor nem volt jó a fényképezés, pötyögtem rajta egyszer csak jó lett, de most megint nem jó, mi lehet a baja? :blink:
Szia! Először próbáld meg a szoftver frissítést, ha nem segít utána egy resetet neki, ha az sem akkor szerviz :sad: Még azért várj majd egy kicsit hátha tud valaki valami okosságot ;) !

Este ahogy tovább pötyögtem jó lett, utána pedig megint rossz, ma reggel pedig megint jó,a kontakthibát kizárnám, mert a telefon reagál a gomb lenyomására. Ha szoftvert frissítenék lemenne róla a garancia? Ha nem, akkor hogy tudom ezt megtenni?

A telefon Pannonos így nemigen van hozzá frissebb (pannonos) szoftver

A nemigen az azt jelenti, hogy NSU (ezzel nyugodtan csinálhatod otthon is)-val megnézted és nem jelezte? Ha nem akkor sztem elviszed egy szervíbe és ráhuzzák neked vagy a Phoenixel megpróbálod otthon annak van topicja a szoftverfrissítés alatt ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára istnag 2010-01-28 csüt. 10:44:51-kor.
szakoca
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Evolveo Q4

Hozzászólás Szerző: szakoca »

Egy HardResettel érdemes megprobálkozni.Ha nem az uj FW van rajta,akkor itt az alkalom frissiteni is.A kész telefonnal azonnal megprobálni fotozni,ha sikerült,akkor lehet visszatölteni a lementéseket,ha nem,akkor szerviz.Itt okosságok max akkor kellenének,ha mpiacon vetted,garancia nélkül,más esetben ki kell használni a garanciát.lehet egy kontakthibás gomb vagy kamera modul,erre nem sok okosság van.Ha meg szoftveres lenne a hiba,akkor a reset helyrehozza.
RootRulez
Újonc
Újonc

szakoca írta:Egy HardResettel érdemes megprobálkozni.Ha nem az uj FW van rajta,akkor itt az alkalom frissiteni is.A kész telefonnal azonnal megprobálni fotozni,ha sikerült,akkor lehet visszatölteni a lementéseket,ha nem,akkor szerviz.Itt okosságok max akkor kellenének,ha mpiacon vetted,garancia nélkül,más esetben ki kell használni a garanciát.lehet egy kontakthibás gomb vagy kamera modul,erre nem sok okosság van.Ha meg szoftveres lenne a hiba,akkor a reset helyrehozza.
Este ahogy tovább pötyögtem jó lett, utána pedig megint rossz, ma reggel pedig megint jó,a kontakthibát kizárnám, mert a telefon reagál a gomb lenyomására. Ha szoftvert frissítenék lemenne róla a garancia? Ha nem, akkor hogy tudom ezt megtenni?

A telefon Pannonos így nemigen van hozzá frissebb (pannonos) szoftver.
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

RootRulez írta:

Az aktuális szoftvert is újratelepítheted NSU-val, szinte ugyanazt lehet elérni vele mint hard resettel. A garancia pedig megmarad.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
RootRulez
Újonc
Újonc

plunk írta:
RootRulez írta:

Az aktuális szoftvert is újratelepítheted NSU-val, szinte ugyanazt lehet elérni vele mint hard resettel. A garancia pedig megmarad.
Mi ez az NSU? Hol juthatok hozzá?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

RootRulez írta: Mi ez az NSU? Hol juthatok hozzá?
A Nokia hivatalos szoftverfrissítő programja: link.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
RootRulez
Újonc
Újonc

potter55 írta:

Nekem ez nem fut, mindig hibát írt, talán a windows7 miatt?

Minden esetre köszi :K
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

RootRulez írta:
potter55 írta:

Nekem ez nem fut, mindig hibát írt, talán a windows7 miatt?

Minden esetre köszi :K
Jobb katt az ikonján, majd Tulajdonságok, Kompatibilitás, Futtatás Windows XP Sp2 módban. ;)
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”