Nokia E71
-
- Újonc
- Készüléktípus: n98 8 giga
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E71
Szeretnem toletek kerdezni hogyan kell a nokia e71 telon nagyitani es kicsinyiteni a Garminban?
Van egy n95. is azon ugy mukodik a terkep nagyitas hogy 1-es es a 3-as gobot megnyomom es csinalja a dolgat,ezen a telon sajna nem,es nem tudok rajonni hogy egyaltalan lehetseges e ezen a telon ! nalatok hogy van ez???
Van egy n95. is azon ugy mukodik a terkep nagyitas hogy 1-es es a 3-as gobot megnyomom es csinalja a dolgat,ezen a telon sajna nem,es nem tudok rajonni hogy egyaltalan lehetseges e ezen a telon ! nalatok hogy van ez???
- dantes
- Újonc
- Készüléktípus: LG Optimus G E975
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Ketgombos megoldas. Bal also gomb (pont a sarokban lent) es ez 1-es vagy 3-mas egyszerre lenyomva. Igy mukodik.demsky írta:Szeretnem toletek kerdezni hogyan kell a nokia e71 telon nagyitani es kicsinyiteni a Garminban?
- ZoZ
- 1. szint
Ha nem akarod navigálás alatt folyamatosan ezt a kétgombos megoldást használni a nagyításhoz/kicsinyítéshez, akkor 2x nyomd meg a funkciógombot (bal alsó sarok) és így átvált numerikus billentyűzetre. Ezután már elég lesz csak az 1-es és a 3-as gombokat megnyomni egyedül. Ha még1x megnyomod visszavált.dantes írta:Ketgombos megoldas. Bal also gomb (pont a sarokban lent) es ez 1-es vagy 3-mas egyszerre lenyomva. Igy mukodik.demsky írta:Szeretnem toletek kerdezni hogyan kell a nokia e71 telon nagyitani es kicsinyiteni a Garminban?
- rendar
- Újonc
- Készüléktípus: E71
Üdv!
Elárulná valaki, hogy 300- as szoftnál működik- e a helloOx2? Mert már mindenfélét olvastam. Igazából nekem csak allfiles hozzáférés kellene, mert a szignózással nincs bajom, csak a smartworkspace nevű alkalmazás fájljaihoz szeretnék hozzáférni.
Előre is köszi a segítséget!
Elárulná valaki, hogy 300- as szoftnál működik- e a helloOx2? Mert már mindenfélét olvastam. Igazából nekem csak allfiles hozzáférés kellene, mert a szignózással nincs bajom, csak a smartworkspace nevű alkalmazás fájljaihoz szeretnék hozzáférni.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ki kell próbálni, ha működik akkor jó. Próbálj ki több verziót a HelloOX2-ből.rendar írta:Üdv!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- rendar
- Újonc
- Készüléktípus: E71
Kipróbáltam, és ez működött: http://www.nokiaprogramok.hu/modules/le ... p?id=26376potter55 írta: Ki kell próbálni, ha működik akkor jó. Próbálj ki több verziót a HelloOX2-ből.
Köszönet elfLord korábbi hozzászólásának!
Igaz csak open4all műxik vele, a szignózatlan progikat nem viszi. Bár a szignózásnál mi sem egyszerűbb!
Üdv!
- agyhalottak
- Újonc
- Készüléktípus: N95 + 2gb
Sziasztok!
Egyik barátom vett egy ilyen telót...kéz alatt!
A teló állandóan kikapcsol. Találkozott már valaki ilyen szituval?
Mit lehetne vele kezdeni?
Adatai:
E71 RM346
400.21.013
2009.10.22.
Előre is köszi!!!
Egyik barátom vett egy ilyen telót...kéz alatt!
A teló állandóan kikapcsol. Találkozott már valaki ilyen szituval?
Mit lehetne vele kezdeni?
Adatai:
E71 RM346
400.21.013
2009.10.22.
Előre is köszi!!!
- moe
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
Használat közben fagy és úgy kapcsol ki..? Vagy csak úgy, hogy fekszik az asztalon és kikapcsol..?
,,ez egy ilyen viszonylag kegyetlen világ..!,,
- agyhalottak
- Újonc
- Készüléktípus: N95 + 2gb