És tudod mi igazán zavaró? Hogy a nyelvet a legkevesebb megírni. Akár mi is megcsinálhatnánk különben, csak ugye ez a Nokia dolga lennejanez írta:Én megértelek.Damir88 írta: Én is a 26-át várom. Sajna nekem az N900 kimarad az életemből, nem nagyon csípem, mikor nem lokalizálnak valamit, pedig igény bőven lenne rá
Pedig egy igazán komoly, gyors, stabil, szoftveresen a végletekig testreszabható készülékről van szó. Ez már tényleg egy mobil számítógép, annak aki ilyenre vágyik. Sokan ilyenről álmodoztak, most megérkezett, de nincs magyar nyelv. Gondolom nem csak magyar nincs... Tehát sok-sok ember igénye lenne a lokalizáció a világon. A kisebb nemzetekre gondolok. Olyan nincs, hogy valamit csak az informatikusoknak stb. csinálnak, ez hülyeség! Ők vannak kevesebben. A Nokia-nak nem mindegy, hogy mennyit tud eladni belőle. Vagy a többség használjon symbian-t, mert az lokalizált? Ez így nem kerek. Szerintem vagy lesz magyar nyelv idővel, vagy csak a maemo6-ban ill. a következő készülékben. Az inrternet tabletek (N800 stb.) esetén még nehezen megértem, de egy telefonos funkciókkal ellátott készülék esetén már felelőtlen, akár öngyilkos dolog kihagyni a jóból több nemzetet. Ebből kiindulva: Lehet magyar nyelv, de ha azt nézem, hogy pl. az n96-ot és n97-et képesek voltak kiadni ilyen gyenge hardverrel, akkor már nem vagyok olyan biztos a dolgomban... Ők diktálnak, nem a vásárlók.
(Csak zárójelben, hogy most végre bizonyíthatna a linux, megmutathatná az igazi oldalát, erre hagyják, hogy inkább a konkurenciától vegyenek gépet. Ha legalább házon belül lenne egy másik versenyképes készülék...)

Amúgy valaki nem tud beszélni a Maemo fejletszőivel? Adják oda a nyelvi csomagot, átfordítom (vagy bárki) én nagyon szívesen