Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Candy
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Candy »

air írta:Milyen az a 8 Gigabites (Gb) kép?
Ha 8 Gigabájtos (GB) akart lenni, akkor sem csodálkozom, hogy nem ment el. 8 GB-os képet küldeni mobilról mailben? Milyen neten próbáltad elküldeni? Én még asztali gépen, kábelnettel sem csodálkoznék ha nem menne el egy 8GB-os kép.
Megoldás? Nem tudom, nem egy szokványos probléma.
Videó volt. A saját szélessávú internetemre kapcsolódtam WLAN. Az még OK, hogy nem küldi el, de azért nem kéne az egész telefonnak használhatatlanná válnia. Egyébként egy gyakori problémáról van szó: http://discussions.europe.nokia.com/dis ... e.id=56035
StrikerNerd
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Desire
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: StrikerNerd »

Érdekes tényt szeretnék veletek közölni kedves fórumozó bajtársaim:
Idáig az ismert problémák nem nagyon jelentek meg a készülékemen örültem is neki de az elmúlt 2 héten a telefon instabillá vált és néha annyira kifagyott, hogy csak aksi ki. Ráadásul ezek után nem is lehetett azonnal bekapcsolni. Namármost megyek vele szervízbe elpanaszolom problémáimat (a wifi-től néha rendszerhiba üzenetet is kaptam). Mondta szervizes, hogy a wifi az vmi FW hiba lesz hard reset megoldja és tényleg. Kérdem mi van a fagyással? Nézegeti,nézegeti erre: Cseréld le a SIM-et....
És tényleg attól, hogy karcos és 5 éves a SIM-em attól nem működött a telefon!!!!
Szóval tanulság akinek öreg a SIM-e és ezt tapasztatja cserélje le. A Pannon vagy ingyen vagy 500Ft-ért megcsinálja (nekem ingyen volt)!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StrikerNerd 2010-01-25 hétf. 18:50:10-kor.
Történelem: 3210 -> 3310 -> 3510i -> 6100 -> N70 -> E52 -> HTC Desire
mr J.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: mr J. »

Sziasztok!Akkor a hírek szerint most teljesen ingyenesen lehet navigálni a GPS-el?
Mert feltettem a progit és ki is próbáltam müxik i faszán :D
thx!!
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Ovi Térképek-es kérdéseket a a Nokia Maps topikban beszéljetek meg! Köszi.
dev00
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: dev00 »

Helló,

Melyik navigációs progit ajánljátok a telóhoz és melyik verziót (csak Magyaro.) ? Köszi
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

dev00 írta:Helló,

Melyik navigációs progit ajánljátok a telóhoz és melyik verziót (csak Magyaro.) ? Köszi
Szia!
Ami megy a telón az a Maps és a Sygic ;)
haliholaci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: haliholaci »

StrikerNerd írta:Érdekes tényt szeretnék veletek közölni kedves fórumozó bajtársaim:
Idáig az ismert problémák nem nagyon jelentek meg a készülékemen örültem is neki de az elmúlt 2 héten a telefon instabillá vált és néha annyira kifagyott, hogy csak aksi ki. Ráadásul ezek után nem is lehetett azonnal bekapcsolni. Namármost megyek vele szervízbe elpanaszolom problémáimat (a wifi-től néha rendszerhiba üzenetet is kaptam). Mondta szervizes, hogy a wifi az vmi FW hiba lesz hard reset megoldja és tényleg. Kérdem mi van a fagyással? Nézegeti,nézegeti erre: Cseréld le a SIM-et....
És tényleg attól, hogy karcos és 5 éves a SIM-em attól nem működött a telefon!!!!
Szóval tanulság akinek öreg a SIM-e és ezt tapasztatja cserélje le. A Pannon vagy ingyen vagy 5000Ft-ért megcsinálja (nekem ingyen volt)!!!!
Nekem is sim csere lett, nálam induláskor automatikusan újraindult, aztán puk kódot kért, persze nem tudtam, adtak új kártyát, a közel 5 éves sim még az elsők közül volt.
De persze most meg azt csinálja ( ma kétszer is), hogy híváskor teljesen lefagy, mintha újraindulna, jó lassan kirakja a készenléti képet, majd hívhatom én vissza azt aki hívott, megjelenik nem fogadott hívásként! :sad:
(Egyébként sem értem, egy kijelző elfordítása a 600-as procival miért tart alaphelyzetben is másodpercekeig?)
Először azt hittem, a giró, mert vizszintesen tartom, és egy forgatással kezd, de kikapcsoltam, így is lefagyott! Közben teljesen kikapcsoltam, akksi ki, hátha, de nem segített.Az első pannonos verzió van rajta, most várom a 30-ast ,talán segít.
Nekem ez a teló nagyon tetszik, klassz a formája, elképesztő a tudása, az akksi meg egyenesen szuper!
De sajnos a mai világ klasszikus terméke, összecsapott, szar szervízháttér (legalább ez régen jó volt), senkit nem érdekel a felhasználó véleménye, hibáit sok-sok hónap alatt sem lehetett kijavítani,( nem sorolom a hibáit, már korábban leírtam), de lassan úgy érzem, telefonálásra sem alkalmas!
Ha valakinek van tippje, köszönettel venném, mert sajnos ebben az árban (pannon 45 ezer) nem tudok altarnatívát, tehát szeretném, ha végre túl lehetne lépni a gyengeségein!
Köszi:
Laci
bamba2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: bamba2 »

bamba2 írta:Hi! Tetszik az oldal!

E52 tulajdondos lettem, a készülék cserélve lett bluetooth probléma miatt, a másodikkal összeségében elégedett vagyok. Nagyon szépen működöik, és az új ingyenes navigácós szoftver is hibátlanul megy. ;)
Egy kérdésem lenne, 6210 classic-om volt autós bluetooth kihangosítóval, jól működött töltött stb... Elvileg a 52-eshez adtak egy adaptert hogy a ck-15w kihangosítót tudjam használni. A probléma az hogy 3 óra autós töltés után csak kb a negyedéig sikerül feltötleni :hmm2: Elvileg jónak kellene lennie, van esetleg valakinek hasonló élménye ill. valami ötlete :?2:

Előre is köszi!
Helló, valakinek ötlet???
Zsolnay
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52

Hozzászólás Szerző: Zsolnay »

[quote="robi_"]Sziasztok!

Egy olyan problémám van, hogy rádió hallgatás közben, teljesen véletlenszerűen megszakad a vétel kb 1 másodpercre, majd magától visszajön.
Mi okozhatja ezt? A fülhallgató? Azt már észrevettem, hogy van benne egy érintkezési hiba. De szerintem ez nem okozhatja a megszakadást, mert pl. sima zenelejátszás közben nem szakad meg a hang, se a telefonnál, se ha pc-be dugom. Illetve a headsetre is vonatkozik a garancia?[/quote

Beállításokban az alternatív frekvenciáknál a keresést ki kell kapcsolni.
Necromancer007
Újonc
Újonc
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Necromancer007 »

Necromancer007 írta:Sziasztok.

Nem bíztos, hogy jó helyre írok, de ezt a telefont tervezem pár héten belül megvenni, szóval ezért erre vonatkozó lenne a kérdésem. Mi képpen lehet patch-el, vagy valami tweak programmal beállítani, hogy a telefonkönyvben a adatmezőknél ne legyen az 50 karakteres limit (vezetéknév, keresztnév, stb.)?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”