Csak próbáld ki, rájössz, hogy más. Vagy ezt: http://addat.hu/3382021e/maps_installer ... s.sis.htmlsinci írta:Szerintem mindkét oldalról ugyanazt töltöm le, de mindegy.muzsikus2 írta:Én nem a magyar oldalt linkeltem, azt felejtsd el! Le van maradva a magyar nokia oldal! Attól, hogy az angol oldalról szeded le a maps progi még magyar nyelvű lesz.
Nokia E52
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Re: Nokia E52
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
üdv Mindenkinek...
Egy kis segítségre lenne szükségem...a telefon milyen felbontású filmet képes lejátszani akadás mentesen?Milyenné kell konvertálni a filmet?
milyen progit ajánlotok a konvertáláshoz?És milyet a filmnézéshez?
köszi előre si
Egy kis segítségre lenne szükségem...a telefon milyen felbontású filmet képes lejátszani akadás mentesen?Milyenné kell konvertálni a filmet?
köszi előre si
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
A legegyszerűbb a SmarMovie lejátszó és a hozzá járó konverter. Utóbbiban csak ki kell válaszd a telefontípust és arra "optimalizálva" konvertálja át a videókat. Plusz feliratot is tud beletenni. Persze, ha úgy gondolod jobb, vagy rosszabb minőséget akarsz, az is állítható benne.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Salmi írta:A legegyszerűbb a SmarMovie lejátszó és a hozzá járó konverter. Utóbbiban csak ki kell válaszd a telefontípust és arra "optimalizálva" konvertálja át a videókat. Plusz feliratot is tud beletenni. Persze, ha úgy gondolod jobb, vagy rosszabb minőséget akarsz, az is állítható benne.
Tudsz ehhez a programhoz linket adni ahonnan lelehet tölteni? Mert kerestem itt az oldalon de nem igazán találtam

Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
- kovacs.istvan82
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
Én nem szoktam konvertálgatni mivel pl. az iwiw.hu le van normálisan fordítva vagy a hwsw.hu is ha számtech híreket akarok olvasni.. ha általánosságban akkor ott a t-mobilos wp.hu ha meg szex meg mindenféle videó kell telefonra kovertálva ott a 3gvideo.try.huBBUN52 írta:üdv Mindenkinek...
köszi előre si
De ha arra vetemednék hogy én akarok kovertálni akkor én 320x240 -be tenném.. 3gp vagy mp4 formátumban és 400 kbit/s bitrátával meg mp3 hangal ezt teszteltem anno és ezt a progit használnám (van belőle portable azaz nem kell telepíteni )

Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Lenne egy kérdésem felétek, bár talán már esett róla szó, de nem emlékszem, hogy konkrét választ találtam volna rá.Tegnap este próbálgattam a GPS-t a telefonon, Ovi Maps v.3.03-as programmal.A gondom az, hogy nagyon nehezen talál műholdat.Hamarabb éltem a célba, a város másik végébe (kb. 20 perc volt az út) mint, hogy felcsatlakozzon a műholdakra.Próbáltam a szabadban előtte de semmi.Megengedtem, hogy internetre csatlakozzon, de ez sem segített.
Lehet annak köze hozzá, hogy előtte a gyárilag rárakott Nokia Maps volt rajta, én pedig ráfrissítettem a legújabb programot?Kellett volna előtte törölni valamit vagy ilyesmi?
Csak mert állítom, hogy amíg Nokia Maps-t használtam hamarabb talált műholdat.Szóval az Ovi Maps-sal is feltud csatlakozni mert általában mire hazaérek kijelzi, hogy hol vagyok, de mitől megy neki ilyen nehezen? Van erre vmi ötletetek, vmi beállítási módszer, bármi?
Lehet annak köze hozzá, hogy előtte a gyárilag rárakott Nokia Maps volt rajta, én pedig ráfrissítettem a legújabb programot?Kellett volna előtte törölni valamit vagy ilyesmi?
Csak mert állítom, hogy amíg Nokia Maps-t használtam hamarabb talált műholdat.Szóval az Ovi Maps-sal is feltud csatlakozni mert általában mire hazaérek kijelzi, hogy hol vagyok, de mitől megy neki ilyen nehezen? Van erre vmi ötletetek, vmi beállítási módszer, bármi?
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Tulajdonképpen minden lehetőséget kipróbáltál annyi lenne max a lényeg hogyha engedélyezed is a netet (vagy ha nem is csak akkor picit tovább tart) állj egy helyben picit mert úgy sokkal könnyebben talál mintha folyamatosan közlekedsz. Ha megvan a jel már mászkálhatsz.Don Hellner írta:Lenne egy kérdésem felétek, bár talán már esett róla szó, de nem emlékszem, hogy konkrét választ találtam volna rá.Tegnap este próbálgattam a GPS-t a telefonon, Ovi Maps v.3.03-as programmal.A gondom az, hogy nagyon nehezen talál műholdat.Hamarabb éltem a célba, a város másik végébe (kb. 20 perc volt az út) mint, hogy felcsatlakozzon a műholdakra.Próbáltam a szabadban előtte de semmi.Megengedtem, hogy internetre csatlakozzon, de ez sem segített.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Hi! Tetszik az oldal!
E52 tulajdondos lettem, a készülék cserélve lett bluetooth probléma miatt, a másodikkal összeségében elégedett vagyok. Nagyon szépen működöik, és az új ingyenes navigácós szoftver is hibátlanul megy.
Egy kérdésem lenne, 6210 classic-om volt autós bluetooth kihangosítóval, jól működött töltött stb... Elvileg a 52-eshez adtak egy adaptert hogy a ck-15w kihangosítót tudjam használni. A probléma az hogy 3 óra autós töltés után csak kb a negyedéig sikerül feltötleni
Elvileg jónak kellene lennie, van esetleg valakinek hasonló élménye ill. valami ötlete
Előre is köszi!
E52 tulajdondos lettem, a készülék cserélve lett bluetooth probléma miatt, a másodikkal összeségében elégedett vagyok. Nagyon szépen működöik, és az új ingyenes navigácós szoftver is hibátlanul megy.

Egy kérdésem lenne, 6210 classic-om volt autós bluetooth kihangosítóval, jól működött töltött stb... Elvileg a 52-eshez adtak egy adaptert hogy a ck-15w kihangosítót tudjam használni. A probléma az hogy 3 óra autós töltés után csak kb a negyedéig sikerül feltötleni

Előre is köszi!
Sziasztok!
December óta használom az E52 telómat és eddig nagyon meg voltam elégedve. Eddig!
Tegnap ugyanis megpróbáltam egy 8 Gb-os képet e-mailben küldeni és ettől teljesen megőrült a készülék. Kiírta, hogy elfogyott a telefon memória és töröljek file-okat, de természetesen nem volt semmi törölnivaló file. Ki-be kapcsolgattam, de nem segített. Újra telepítettem a FW-t, de ettől sem javult meg. Végül lekapcsoltam és mára újra működik. Elég sok hasonló panaszt olvastam az interneten erről. Ha jól értem, szivárog a memória.
Van erre megoldás?
December óta használom az E52 telómat és eddig nagyon meg voltam elégedve. Eddig!
Tegnap ugyanis megpróbáltam egy 8 Gb-os képet e-mailben küldeni és ettől teljesen megőrült a készülék. Kiírta, hogy elfogyott a telefon memória és töröljek file-okat, de természetesen nem volt semmi törölnivaló file. Ki-be kapcsolgattam, de nem segített. Újra telepítettem a FW-t, de ettől sem javult meg. Végül lekapcsoltam és mára újra működik. Elég sok hasonló panaszt olvastam az interneten erről. Ha jól értem, szivárog a memória.
Van erre megoldás?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Milyen az a 8 Gigabites (Gb) kép?
Ha 8 Gigabájtos (GB) akart lenni, akkor sem csodálkozom, hogy nem ment el. 8 GB-os képet küldeni mobilról mailben? Milyen neten próbáltad elküldeni? Én még asztali gépen, kábelnettel sem csodálkoznék ha nem menne el egy 8GB-os kép.
Megoldás? Nem tudom, nem egy szokványos probléma.
Ha 8 Gigabájtos (GB) akart lenni, akkor sem csodálkozom, hogy nem ment el. 8 GB-os képet küldeni mobilról mailben? Milyen neten próbáltad elküldeni? Én még asztali gépen, kábelnettel sem csodálkoznék ha nem menne el egy 8GB-os kép.
Megoldás? Nem tudom, nem egy szokványos probléma.