N-Gage szolgáltatás

N-Gage játékokkal foglalkozó témák
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Re: N-Gage szolgáltatás

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

mandala írta:Sziasztok! A kisfiam N82-es telójára feltettem az n-gage keretprogi tört verzióját és a tört játékokból néhányat. Rendesen működött is a Pythonok mellett,nem volt semmi ütközés egyik játéknál sem. Viszont mióta feltettem neki a Quake1-et, 2-őt és 3-at, azóta egy sor játék nem indul el az n-gage progiban. Tud erre esetleg valaki valamilyen megoldást?! Előre is köszi az ötleteket!
Rendesen megpakoltátok, de még így is működnie kéne. Valami összeakadt, nehéz innen kitalálni, hogy valójában mi, a tippem a pips progi, főleg, ha minden egyes Quake-nél telepítetted.
Mivel belenyúlás után is lehetnek nem várt komplikációk, ezért a teló és memóriakártya formázása javasolt, majd lehet előről kezdeni mindent. Az n-gage nyugodtan települjön, viszont a Quake-ek esetében próbálkozz azzal, hogy csak a legnagyobb verziószámú pipst telepíted egyszer, mondjuk csak azt, amelyik a Quke 3-hoz van csomagolva, de persze ez egy tipp és a vége itt már off :D
kalikim
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kalikim »

luciuscornelius írta:
zombei írta:Ahogy már fentebb is említették N97-et nem lehet hackelni szóval csak demoval tudsz játszani rajta vagy a symibanos verziókkal amik eléggé hasonlítanak az n-gages veriókra. :whistle:
én nem írtam neki olyat, hogy nem lehet hackelni, mert neki a 12es szoft van rajta és ha jól tudom, akkor a 20astól nem lehet, de javítsatok ki, ha tévedek.
a hivatalos oldalt az alapok elsajátítása miatt ajánlottam és nem azért mert teljesen kizárom, hogy tört játékokkal játszon.
tehát, ha hackelhető a teló, akkor pár tört menni fog, azért nem írom, hogy mind a huszonvalahány tört n-gage 2.0 játék flottul menne, mert nem s60v5-re törték fel őket és a szoftver miatt lehetnek gubancok.
Tehát akkor nem reménytelen a dolog. :whaaa:
Aki keres az dolgozik
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor

Nézz be az N97 topikba ott megmondják, hogy hackelhető-e és ha igen, akkor hogyan.
Janga
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n73

Hozzászólás Szerző: Janga »

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy n-gage játékom de az a baj, hogy csak egy olyan van benne, hogy sytem mappa, azon belül meg apps meg libs meg ilyenek. Ezeket hogyan tudom feltelepíteni?
Köszi a választ előre is.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Janga írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy n-gage játékom de az a baj, hogy csak egy olyan van benne, hogy sytem mappa, azon belül meg apps meg libs meg ilyenek. Ezeket hogyan tudom feltelepíteni?
Sehogy, mert az régi n-gage játék. Neked már n-gage 2.0-s játékok kellenek, meg egy keretrendszer hogy menjen rajta (meg egy két dolog).
Itt van ami kell neked.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Janga
Újonc
Újonc

potter55 írta:
Sehogy, mert az régi n-gage játék. Neked már n-gage 2.0-s játékok kellenek, meg egy keretrendszer hogy menjen rajta (meg egy két dolog).
Itt van ami kell neked.
Köszi a gyors választ. :D
Ezt a hacket fel kell raknom hogy n-gage 2.0ás játékok is fussanak, vagy ezzel a régi játékok tudnak futni?
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor

Janga írta:
potter55 írta:
Itt van ami kell neked.
Köszi a gyors választ. :D
Ezt a hacket fel kell raknom hogy n-gage 2.0ás játékok is fussanak, vagy ezzel a régi játékok tudnak futni?
Régiek egyáltalán nem, csak az n-gage 2.0 játékok.
Janga
Újonc
Újonc

Régiek egyáltalán nem, csak az n-gage 2.0 játékok.
Ok, köszi.
Viszont nem lehet letölteni a régi n-gage-et s60v3-ra ami a régieket tudja futtatni?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Janga írta: Ok, köszi.
Viszont nem lehet letölteni a régi n-gage-et s60v3-ra ami a régieket tudja futtatni?
Nem.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Janga
Újonc
Újonc

potter55 írta:
Janga írta: Ok, köszi.
Nem.
OK, köszi mindenkinek.
Válasz küldése

Vissza: “N-Gage játékok”