Köszi! Az előző verzió tökéletes!moco írta:nézzétek meg powermp3-ban az eggyel előtti verziót
Nokia 5630 XpressMusic
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5630 xpress music
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5630 XpressMusic
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Evolveo Q4
- Nem: Férfi
Kb egy honapja én is igy jártam,de a Deadflash sem segitett.Probáltam rátenni más productkoddal,de az sem segitett.Elvittem egy ismerösnek,akinek van Box-a,nézze meg,hogy kommunikál-e valamit a telo.Ha igen,akkor üsse ki végleg.Szerencsére teljesen halott volt,igy visszavittem garanciába.Ha az ismerösnél nem regélt,akkor a szervizbe sem fog árulkodni a gazdájárol!Alaplapi hiba miatt (alaplapcsere)garanciában megcsinálták.Uj garancia-papir és sajnos uj IMEI-szám,kérhettem ujra CER és KEY fájlokat...Azota semmi baj,pedig már egy honap is eltelt...milan24 írta:Sziasztok. Ma befagyott a teló, úgy, hogy konkrétan nem lehet bekapcsolni ha töltőre dugom semmi, ha gépre dugom semmi. Nyomom a piros bekapcsológombot egyet rezzen azt csá. Próbáltam Hard Reset-et, de semmi. Játék közbe sötétedett el a kép, fagyott be, de úgy hogy a játék képe még 5 percig kb a kijelzőn volt, hogy ki volt véve az akksi. A teló hackelve van, nincs egy hónapos, de mivel hackelve van a garinak szevasz? Vagy így is visszavihetem? Szereintek a hack miatt van? Eléggé bosszant a dolog mivel nincs egy hónapos a teló. Eddig nem vagyok megelégedve a Nokiával eddig SE-m volt 2 évig, de ott még lefagyás se meg semmi.
Segítsetek pls!![]()
![]()
![]()

CeFReXnek üzenem,a TTPod sokkal jobb,mint a PowerMP3.Szebb a hangzása(szerintem...)és látványosabb Skinek vannak rá.Ha valakit érdekel,akkor a 3.3 hack nélkül is megy(illetve még a legelsö TTMusic névre hallgato is),a többi rendszerhibával elküldött.Eddig egy hibával találkoztam:ha leszedtem valamelyik szám cimét(download lyric)akkor pár pillanat alatt le is jött...kinaiul...

szerk.:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szakoca 2010-01-13 szer. 20:07:02-kor.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Youtube lejátszó van a letöltések között pl.: MobiTubia. Vagy ezt is kipróbálhatod.csabino írta:Jól működő youtube videó letöltő progit tudtok mondani?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5630 XpressMusic
szakoca írta:Kb egy honapja én is igy jártam,de a Deadflash sem segitett.Probáltam rátenni más productkoddal,de az sem segitett.Elvittem egy ismerösnek,akinek van Box-a,nézze meg,hogy kommunikál-e valamit a telo.Ha igen,akkor üsse ki végleg.Szerencsére teljesen halott volt,igy visszavittem garanciába.Ha az ismerösnél nem regélt,akkor a szervizbe sem fog árulkodni a gazdájárol!Alaplapi hiba miatt (alaplapcsere)garanciában megcsinálták.Uj garancia-papir és sajnos uj IMEI-szám,kérhettem ujra CER és KEY fájlokat...Azota semmi baj,pedig már egy honap is eltelt...milan24 írta:Sziasztok. Ma befagyott a teló, úgy, hogy konkrétan nem lehet bekapcsolni ha töltőre dugom semmi, ha gépre dugom semmi. Nyomom a piros bekapcsológombot egyet rezzen azt csá. Próbáltam Hard Reset-et, de semmi. Játék közbe sötétedett el a kép, fagyott be, de úgy hogy a játék képe még 5 percig kb a kijelzőn volt, hogy ki volt véve az akksi. A teló hackelve van, nincs egy hónapos, de mivel hackelve van a garinak szevasz? Vagy így is visszavihetem? Szereintek a hack miatt van? Eléggé bosszant a dolog mivel nincs egy hónapos a teló. Eddig nem vagyok megelégedve a Nokiával eddig SE-m volt 2 évig, de ott még lefagyás se meg semmi.
Segítsetek pls!![]()
![]()
![]()
![]()
CeFReXnek üzenem,a TTPod sokkal jobb,mint a PowerMP3.Szebb a hangzása(szerintem...)és látványosabb Skinek vannak rá.Ha valakit érdekel,akkor a 3.3 hack nélkül is megy(illetve még a legelsö TTMusic névre hallgato is),a többi rendszerhibával elküldött.Eddig egy hibával találkoztam:ha leszedtem valamelyik szám cimét(download lyric)akkor pár pillanat alatt le is jött...kinaiul...A kinai tudásom viszont elég hiányos,csak annyit tudok,hogy "óccó"
Olvasni még ennyit sem...
Ha ez meglenne,akkor ez lenne az überhetetlen lejátszo!!!
szerk.:sikerült,van angol szövegletöltés a TTPodban!Karaoki,mentés...stbCsinálok hozzá pár pofás Skint,és kész!!!
Visszavittem én is ma a Nokiába a telómat, azt mondták, ma vagy holnap készen is lesz ha a hiba szoftveres. Ha nem szoftveres a gond akkor elviszik szervizbe. Nekem hackelve volt a teló, nem tudom az szólt-e be vagy nem, de nem heckelem többet az tuti. Szignózni 2 gombnyomás és kész:)
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia5630
Ti tudtok lejátszani a telótokkal flash fájlokat? Kell hozzá valamilyen külön program hogy lejátsza őket? Tettem az enyémre flash lite progit, de nem akarja lejátszani a fájlokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia5630
Közben megoldottam a problémám. Letöröltem a Flash lite-ot a telóról, és utána miután nem tettem rá külön flash player alkalmazást, simán lejátszik minden flasht
-
- Újonc
- Készüléktípus: SG3 GT I5800
cs all vakai megmondaná nekem melyik teló a jobb ? az 5630 xm vagy a 5530 xm ?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5630
Sziasztok most lettemk boldog tulajdonosa egy 5630-asnak de egy dolog kifogott rajtam, pontosabban nem tudom hol vagy hogyan keresem. A probléma az hogy csak angol hang van a felolvasóban míg hallotam hogy más nokiákban van magyar nyelvű felolvasó. Honnan lehet letölteni vagy frissíteni a magyar hangot? Ha jól emlékszem volt férfi és női hang is volt. Tudom külön szofival megoldható de nekem az kellene mert tetszett... 

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Evolveo Q4
fantis írta:cs all vakai megmondaná nekem melyik teló a jobb ? az 5630 xm vagy a 5530 xm ?
Az attol függ,mire van szükséged,mit vársz el egy telefontol.Ha fontos a nagyméretü kijelzö(pl gyakran nézel filmeket vagy klippeket)akkor az 5530-as.Ha nem szereted a "gondolkodo"okostelefonokat,és nem zavar a 2,2"-os kijelzö,és egy hagyományos smartphonra vágysz,akkor az 5630-ast...Kihangositva jobb az 5530-as,zsebben könnyebben elfér az 5630.Mivel a márkája és a tipus jelzés(XM) kivételével nem sok hasonloságot mutat a két készülék,ezért nehéz öket összehasonlitani.Az 5630-as egyik legnagyobb elönye,hogy használat közben észre sem lehet venni,hogy ez egy S60-as telefon.Az 5630 mellett szol még a 600-as proci(szemben a 434MHz-vel)és a HSDPA(szemben az EDGE-vel)Az 5530 mellet a nagyobb 2,9"-os kijelzö(szemben 2,2") a felbontása 360X640(szemben a 240X320)és a giro.BT,WLAN,memo egyforma.GPS,TV-kimenet mindkettönél hiányzik.
-
- Újonc
- Készüléktípus: SG3 GT I5800
értem,kösz a választszakoca írta:fantis írta:cs all vakai megmondaná nekem melyik teló a jobb ? az 5630 xm vagy a 5530 xm ?
Az attol függ,mire van szükséged,mit vársz el egy telefontol.Ha fontos a nagyméretü kijelzö(pl gyakran nézel filmeket vagy klippeket)akkor az 5530-as.Ha nem szereted a "gondolkodo"okostelefonokat,és nem zavar a 2,2"-os kijelzö,és egy hagyományos smartphonra vágysz,akkor az 5630-ast...Kihangositva jobb az 5530-as,zsebben könnyebben elfér az 5630.Mivel a márkája és a tipus jelzés(XM) kivételével nem sok hasonloságot mutat a két készülék,ezért nehéz öket összehasonlitani.Az 5630-as egyik legnagyobb elönye,hogy használat közben észre sem lehet venni,hogy ez egy S60-as telefon.Az 5630 mellett szol még a 600-as proci(szemben a 434MHz-vel)és a HSDPA(szemben az EDGE-vel)Az 5530 mellet a nagyobb 2,9"-os kijelzö(szemben 2,2") a felbontása 360X640(szemben a 240X320)és a giro.BT,WLAN,memo egyforma.GPS,TV-kimenet mindkettönél hiányzik.