Nokia panaszok

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
kigyasz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia N95-1
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: nokia panaszok

Hozzászólás Szerző: kigyasz »

sziasztok. van egy nokia 7110 es telefonom. recsegett a hangszórója, kicseréltem és ugyanúgy recseg az új is. pannon hálózaton full térerő van, de vodánál percenként elmegy és csak keres utána pár perc és újra ledob. tud valaki segíteni mi a gyógyír ezekre a problémákra? előre is köszi.
iday
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N96 - N-Gage - N770
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: iday »

kigyasz írta:sziasztok. van egy nokia 7110 es telefonom. recsegett a hangszórója, kicseréltem és ugyanúgy recseg az új is. pannon hálózaton full térerő van, de vodánál percenként elmegy és csak keres utána pár perc és újra ledob. tud valaki segíteni mi a gyógyír ezekre a problémákra? előre is köszi.

A recsegés sokmindentöl lehet.
A vodás térerö probléma meg a telefon 1800mhz es végfokjára utal.
Elég régi egy telefon és gyakorta ment tönkre az 1800mhz es végfokja.
kigyasz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia N95-1

Hozzászólás Szerző: kigyasz »

köszi a segítséget, de ha jól értem ezekre a problémákat sajátkezűleg nem tudom megoldani ugye?
iday
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N96 - N-Gage - N770
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: iday »

kigyasz írta:köszi a segítséget, de ha jól értem ezekre a problémákat sajátkezűleg nem tudom megoldani ugye?

Nem.
De viszont az a telefon egy kincs. :)
Föleg ha makulátlan állapotú.
winnerke88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 xm

Hozzászólás Szerző: winnerke88 »

Sziasztok!
Van egy Nokia 5800xm telóm, és napok óta nem működik a gps. Idáig 5-6 mp alatt talált kb 10 műholdat, de egy ideje semmi, max 2 és nem tudom használni. Előre is köszi a segítséget!
Pierke
2. szint
2. szint
Készüléktípus: I9070P
Nem: Férfi
Has thanked: 7 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Pierke »

winnerke88 írta:Sziasztok!
Van egy Nokia 5800xm telóm, és napok óta nem működik a gps. Idáig 5-6 mp alatt talált kb 10 műholdat, de egy ideje semmi, max 2 és nem tudom használni. Előre is köszi a segítséget!
Szia ez lehet attól is, hogy eddig A-GPS-st használtál és most csak sima GPS-t (vagy ha kártyás vagy akkor nincs pénz rajta.. mer az A-GPS-nél az adatforgalom fizetős...). De lehet rossz időtől, vagy hasonlók. Pl nekem E90 is csak néha működött sima GPS-el (néha talált műholdat A-GPS-ért meg nem voltam hajlandó fizetni :bohoc: ).
Én GPS vevőt használok az mindenhol minden körülmények között jó. :whistle:
Samsung Galaxy S Advance NFC (I9070P)
Speedy73
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 2630

Hozzászólás Szerző: Speedy73 »

Csak egy érdekesség ehhez a témához.

A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4.§ (2)

Régen ez úgy volt szabályozva, hogy a javítási határidő max. 15 nap, cserekészülék biztosítása esetén max 30 nap.
Tehát,ha a 15 napot átlépik a javítással,lehet igényelni a minőségi cserét a fenti rendeletre hivatkozva,vagy a teljes vételár visszafizetését.

Annak idején volt egy ilyen esetem.Akkor még Westel 900 néven futott a cég és Ők ajánlották fel 30 nap után a cserét.Élve a fogyasztóvédelmi jogommal,( mert közben utána néztem ) egy másik készüléket választottam,ami egy kicsivel jobb volt és drágább is,mit ami behalt.
Erre is lehet hivatkozni,hogy nem bízol már ebben a típusban és szeretnél egy másikat.A forgalmazó köteles árleszállítást végezni,persze ésszerű határok között. ;)
ekopipumah
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230

Hozzászólás Szerző: ekopipumah »

Sziasztok,
Van egy 5230-asom, kb. másfél hónapos éshát naponta úgy 10 órát telefonálok. Pár napja ha hívnak kikapcsol, azt írja, hogy merül az akkumulátor. Miközben reggel nyolctól délután 4ig töltötöm és teljesen felvolt töltve, hívott az akivel napi 10órákat beszélek, megint kiírta hogy lemerült és bamm kikapcsolt. Azóta csak töltőn tudok telefonálni, max ilyen 10-15 perceket bír ki töltés nélkül telefonálás közben, de ha nemmegy hívás kibírja az egész napot. Ma reggel mikor ébresztett, szép fekete háttér alatt így keresztben szép szines csíkok jelentek meg és nem csinált semmit. Most az előbb is ezt csinálta, ma már másodszor. Most is beszélek, töltőn van, közben bekapcsoltam a bluetooth-ját és töltés közben írta ki hogy lemerült és bamm megint kikapcsolt. Mi lehet a baja? Mit csináljak? Előre is köszönöm.

Andus
kopasz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5310
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: kopasz »

Sziasztok! Panaszom lenne és reménykedem h nem egyedi az eset. :D
Van egy nokia 5310 Xpress music-om és kb 2-3 éves. Mostanában egyfolytában lefagy, ha zenét hallgatok vagy megáll vagy hirtelen átvált magától egy másik számra és még sorolhatnám. Már egyszer újratelepítettem a szoftvert rajta. De folyton csak ugyanaz:(. És most nemtudom hogy van-e erre megoldás vagy elkell vinni szervízbe.
Ebben az esetben kérném most segítségetek. :)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

ekopipumah írta:Sziasztok,
Van egy 5230-asom, kb. másfél hónapos éshát naponta úgy 10 órát telefonálok. Pár napja ha hívnak kikapcsol, azt írja, hogy merül az akkumulátor. Miközben reggel nyolctól délután 4ig töltötöm és teljesen felvolt töltve, hívott az akivel napi 10órákat beszélek, megint kiírta hogy lemerült és bamm kikapcsolt. Azóta csak töltőn tudok telefonálni, max ilyen 10-15 perceket bír ki töltés nélkül telefonálás közben, de ha nemmegy hívás kibírja az egész napot. Ma reggel mikor ébresztett, szép fekete háttér alatt így keresztben szép szines csíkok jelentek meg és nem csinált semmit. Most az előbb is ezt csinálta, ma már másodszor. Most is beszélek, töltőn van, közben bekapcsoltam a bluetooth-ját és töltés közben írta ki hogy lemerült és bamm megint kikapcsolt. Mi lehet a baja? Mit csináljak? Előre is köszönöm.

Andus
450 óra beszélgetés egy telefon élettartamában igen komoly mennyiség. Némely készüléknél már túl is van rajta.
A majdnem 1 éves N97-esemben most van 120 óra.
Nem tartom kizártnak, hogy elfáradt a végfokja.
Gariban cserélniük kell AKKOR IS, ha valóban nem átlagos használat, amit ki kellett bírnia...
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”