Szerintem igen, de a fülestől is függencibociboci írta:Én inkább a fülhallgatón keresztül szoktam zenét hallgatni és azt szeretném tudni, hogy azon át szóll- e olyan hangosan mint az n95 vagy a többiek

Szerintem igen, de a fülestől is függencibociboci írta:Én inkább a fülhallgatón keresztül szoktam zenét hallgatni és azt szeretném tudni, hogy azon át szóll- e olyan hangosan mint az n95 vagy a többiek
szol söt szebben isbikemano írta:Szerintem igen, de a fülestől is függencibociboci írta:Én inkább a fülhallgatón keresztül szoktam zenét hallgatni és azt szeretném tudni, hogy azon át szóll- e olyan hangosan mint az n95 vagy a többiek
1.pedig kéne csak rányomsz éstelepitenie kéne.2.lehet feltenninec1 írta:Heló,
Én nemrég kaptam egy használt N96-os külföldről, és szemvízben rátettetem a magyar nyelvet.
Igazából, ez az első symbian telefonom, én nem nagyon értek hozzá, pl: a sis file-ket nem akarja kezelni.
Hogy lehet rábírni?
És lehet rá másmilyen GPS-t alkalmazó programot tenni? (gondolok itt a tomtom-ra )
választ előre is köszönöm.
Itt egy leírás hozzá.nec1 írta:Heló,
Én nemrég kaptam egy használt N96-os külföldről, és szemvízben rátettetem a magyar nyelvet.
Nem is fogod a beállitásokban megtalálni, ez nem egy opcio, keress hozzá giroszkopos alkalmazásokat és akkor tudod használni a giroszkópotnec1 írta:és még annyi, hogy az n96-ba hogy lehet aktiválni a giroszkópot?
valahol olvastam róla, de én nem találom a beállításokban.
Szerintem ha szignozod a témát akkor menni fog.nec1 írta:Köszönöm a válaszokat.
Már 1-2 dolog megy. De Témát még nem tudtam rá tenni. (.sis ) mindig az "ellenőrizze az aláírást" vagy milyen hibaüzenet jön ki.